Nulla 08.07.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Martka jest super, miałam przyjemność ją poznać, tylko sprawia wrażenie słabej kobitki. I ma niesamowitą łazienkę w skoim Krzemyku, byłam widziałam, zaniemówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jak sie przeprowadzimy to bardzo chętnie możemy wynajać Wam garaż. a własciwie to mieszkanie nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 11.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Nulla, to bardzo miło z Twojej strony, ale my na szcęście mamy gdzie mieszkać Podaj lepiej namiary na sprawdzona ekipę budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pogadajcie z Whisperem on miał fajna ekipę, swojej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 14.07.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Kłaniam się Grupie Łomiankowej. Ja sąsiad, mieszkam jakieś 13km dalej, miejscowość Adamówek, niedaleko Czosnowa.Mieszkam od grudnia zeszłego roku, ale budowa ciągle trwa. Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.07.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witaj ponownie, tutaj jak zwykle cisza i spokój, chociaż grupowiczów nam przybywa, jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 29 lipca przychodzi monter założyć gniazdko telefoniczne !!! Będę miała telefon !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam grupę. Widzę, że nam przybywa sąsiadów dalszych i bliższych. Witam wszystkich "nowych" i życzę powodzenia w realizacji marzeń Bartłomiej, a jak Ty do tej pory mogłeś budować BEZ FORUM??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 21.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jagna, jadąc na działkę skręcam na Wojszczyce a na wprost jest Błędowo - może to twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jagna, jadąc na działkę skręcam na Wojszczyce a na wprost jest Błędowo - może to twoje? Oj, raczej nie. My do Łomianek mamy ok. 30 km.... No, chyba, że naszą wieś przenieśli a ja nic o tym nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam Grupę Łomiankową! Poszukuję kogoś do podbitki. Może macie jakichś sprawdzonych wykonawców? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 22.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Oj, raczej nie. My do Łomianek mamy ok. 30 km.... No, chyba, że naszą wieś przenieśli a ja nic o tym nie wiem... Spokojnie Jagna, jeszcze was nie przenieśli. Chodzi mi o moją działkę rekreacyjną pod Płońskiem. Jadę trasą na Gdańsk, skręcam w prawo przy stacji Statoil (okolice Zakroczymia) i kawałek dalej jest skrzyżowanie na którym jak byk stoi drogowskaz na Błędowo. Do mojej działki jeszcze kawałek (gmina Joniec coś ci mówi?). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 25.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Kmsanczia ja pochodzę z samego Płońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.07.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Przejeżdżałam w niedzielę przez Płońsk - bardzo tam ładnie !!! Aż się zdziwiłam ! A wjechałam tylko dlatego, że był korek na trasie gdańskiej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 01.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 JagnaSwój dom zbudowałem właśnie dzięki wsparciu ludzi z Forum Muratora. Jestem na nim dość regularnie, choć bardzo rzadko się odzywam.Pozdrawiam serdecznie grupę Łomiankową.Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jagna Swój dom zbudowałem właśnie dzięki wsparciu ludzi z Forum Muratora. Jestem na nim dość regularnie, choć bardzo rzadko się odzywam. Pozdrawiam serdecznie grupę Łomiankową. Bartek To oprócz zaglądania odezwij się czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Kmsanczia, za Zakroczymiem, od trasy, za Statoil, tak, tak, to my! Nasze Błędowo jest na końcu świata, ale w tym jego urok Joniec mi coś mówi, ale nie bardzo wiem co... W każdym razie Błędowo jest tam gdzie było. Bartłomiej, no to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.08.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Zajrzałam i nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 To może ja coś zmienię:Czy ktoś może mi polecić ekipę do wykończeniówki? Zrobienie stropodachu, ocieplenie tegoż, ocieplenie dachu, płyty karton - gips i takie tam. Znacie kogoś, kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Niestety nie mogę polecić ........ Strasznie są wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts