habibi77 18.10.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Hej wszystkim,cos mi przestały przychodzic powiadomienia na maila.U nas znaczne postepy:mamy decyzje o warunkach zabudowy ( czekalismy 4 m-ce), choc ktos obiecywal, ze zajmie sie przed urlopem na poczatku sierpnia. Maz odebral osobiscie, zeby szybciej bylo i ta osoba nie dala wszystkich zalacznikow. Chyba celowo, bo nie dalismy walowki!!! Mamy prad na dzialce i wode, ogrodzenie sie robi. Zalatwiamy papierologie i szukamy ekipy. Moze ktos poleci sprawdzona, solidna i tania brygade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 19.10.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Moze ktos poleci sprawdzona, solidna i tania brygade? hehehe - niezły początek na forum sprawdź priva. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 25.10.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cicho jakos na grupie, nic sie u Was nie dzieje, czy co? Watek spadl na druga stone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 30.10.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 UWAGA UWAGA Zapraszam chętnych na nowo powstałą MAPKĘ GRUPY ŁOMIANKOWSKIEJ http://republika.pl/mapa_grupy_lomiankowskiej/ Dopisałam wszystkich ujawnionych - proszę o korektę ew. pomyłek, kto chce się przyłączyć poproszę o dane. Oczywiście umiejscowienie "obiektów" na mapce ma charakter orientacyjny. Pozdrówki kmsanczia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Brawo! http://www.gifygg.com/gifs/gifs/458cheerleader3.gifMapka jest super! No to napiszę co u nas: w tej chwili kładzione są ostatnie karton-gipsy na sufity, jednocześnie pan glazurnik układa po mału płytki w łazienkach. Jedna już jest, druga sie robi. W kuchni ułożone. Za kilka dni odpalamy podłogówkę i będą kładzione gresy. A potem malowanie i....przeprowadzka! http://www.gifygg.com/gifs/gifs/420ok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 30.10.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Jagna to JUŻ??? Tylko nie mów, że skończysz dziennik budowy, co ja będę czytać? Strasznie wam zazdroszczę i tak myślę jak by tu was odwiedzić kiedyś po drodze na działkę... Strasznie mnie ciekawi jak wyjdzie w praniu ta pompa ciepła, bo jakoś mi się w głowie nie mieści, że to może działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Kmsanczia, odwiedź nas, kiedy tylko będziesz miała ochotę! Dziennik może będę pisać, ale nie wiem jak będzie z netem Co do pompy... też jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 31.10.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 dzięki za umieszczenie na mapce - jeśli mogę pomarudzić to mój domek znajduje się w kiełpinie pomiędzy rolniczą a warszawską bliżej ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.11.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 OOOOOOOOOO też jestem na mapce !!~!! Ale super !!! Dziękuję !!! U mnie polakierowany parkiet, potem kuchnia, drugie malowanie, poprawki malarskie, balustrady i można mieszkać ,..............za nie wiem ile czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeline 03.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Zakochalam sie... tak na 99% bedziemy celowac z zakupem dzialki w Dziekanow Lesny:) Uroczy zakatek.Bardzo dlugo wybieralismy,w ktorym rejonie sie budowac, wiele okolic zjezdzilismy,ale tu zdecydowanie najbardziej nam sie podoba:)Postanowilam juz sie wkrecic w ten watek,bo bardzo tu milusinsko,a przy okazji podpytam Was o to gdzie i jak mieszkacie:)Mapka jest sliczna:)bardzo mi ulatwila lokalizacje Waszych dzileczek,bo samo czytanie i bieganie palcem po mapie,to ciezka sprawa.Pierwsze pytanko moje jest takie-czy czujecie Polfe???Ja mam na imie Magda, moj maz Tomek a dzieciaki to Marylka(3lata)Tymus(rok i troszke).Mieszkamy na Tarchominie w ladnym mieszkanku,ale ciagnie nas do domu bardzo-oboje z mezem w doamch mieszkalismy od zawsze:).Poza tym coreczka ma alergie na plesn-bardzo ciezki przebieg-chcemy sie szybko przeniesc z dala od Polfy wlasnie.Okolica Kampinosu bardzo nam odpowiada:)Poniewaz ja niebawem wroce do pracy-najpozniej we wrzesniu za rok,a moze juz w lutym,to mysle,ze szybko sie wybudujemy.Teraz dumam o tym,czy nie sprzedac mieszkania i za te pieniazki kupic dzialke i zaczac budowe juz na wiosne.A w miedzyczasie bysmy szukali cos do wynajecia w Łomiankach.Ktos ,chyba Nulla, proponowal cos do wynajecia??? mam namierzony domek do wynajecia w samym Dziekanowie.W kazdym razie musimy zaladowac rodzine do samochodu i pojezdzic troszke po Waszej okolicy,tak by szybko stala sie tez nasza:) Jak ksztaltuja sie ceny dzialek?Slyszalam o 200zl/m2,ale przeczytalam o dzialce 1300m2 za 120tys i sie nakrecilam starsznie:)Podpwoeidzcie prosze,gdzie przy lasku szukac dzialek,korzystacie z agencji,czy pytacie ludzi.Oj,mam w zwyczaju duzo i dlugo pisac:)i trylko dlatego,ze synek duzo spi,a cora do przedszkola biega:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 10.11.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam przyszłych sąsiadów sensu largo. Na razie głosu nie zabieram. Chcę się najpierws przegryźć przed poprzednie posty.Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 10.11.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Brawo! http://www.gifygg.com/gifs/gifs/458cheerleader3.gif Mapka jest super! No to napiszę co u nas: w tej chwili kładzione są ostatnie karton-gipsy na sufity, jednocześnie pan glazurnik układa po mału płytki w łazienkach. Jedna już jest, druga sie robi. W kuchni ułożone. Za kilka dni odpalamy podłogówkę i będą kładzione gresy. A potem malowanie i....przeprowadzka! http://www.gifygg.com/gifs/gifs/420ok.gif Zazdroszczę, że kończycie. Bywałem w Waszych okolicach (Goławice, Szczypiorno). Pięknie tam. Czy Wasi wykonawcy byliby do zagospodarowania w przyszłym sezonie, o ile oczywiście jesteście z nich zadowoleni i uważacie za godnych polecenia? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 13.11.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 A witam, witam Państwa serdecznie przyznam bez bicia - dotychczas tej grupy nie zauważyłem Jeżeli można to chętnie wpiszę się do grupy. Budować będę od 2006 przy Osiedlowej niedaleko Malarskiej i czekam na WZ ... oraz zakończenie Wielkiej Wojny między sąsiadami Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 15.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 no to skoro nikt mnie nie wygonił stąd - to ja swój zacyt sia I zaczyna pytać, pytać, pytać ... A dużo materiałów braliście od Gruchy obok boiska? A dobre ceny? a czy da się oś utargować? a jak to najlepiej zrobić? A skąd braliście beton? A dacie mi namairy na Wasze ekipy jak zdobędę WZ? A macie mnie już dosyć? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 16.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Dopisałam wszystkich ujawnionych - proszę o korektę ew. pomyłek, kto chce się przyłączyć poproszę o dane. Oczywiście umiejscowienie "obiektów" na mapce ma charakter orientacyjny. Pozdrówki kmsanczia Wielkie dzięki, Kmsanczia za umieszczenie mojego domu na mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.11.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Dawno mnie nie było, bo wykańczamy siebie i domek, zajrzałam i co widzę... jesteśmy na mapce i niedaleko mamy sąsiadów, wielkie dzieki za umieszczenie nas na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 22.11.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam wszystkich budowniczych z Łomianek. Buduję od roku i niewiedziałem o istnieniu grupy łomiankowskiej Po przeczytaniu widzę wiele ciekawych postów. Zauważyłem że niejestem odosobniony w dziedzinie problemów z fachowcami Jestem na etapie poszukiwania dobrej ekipy ,która wykonuje ocieplenie poddasza. Jeżeli ktoś ma namiar na taką ekipę to proszę o kontakt. Myślę że teraz będe częstym bywalcem tego forum. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 23.11.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jestem na etapie poszukiwania dobrej ekipy ,która wykonuje ocieplenie poddasza. Jeżeli ktoś ma namiar na taką ekipę to proszę o kontakt Tą akurat ekipę mogę polecić, tylko u nas jeszcze pracują - tzn malują ściany, jeśli chcesz to możesz obejrzeć jak to robili u mnie i ewentualnie na miejscu z nimi pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.11.2005 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Grzegorz Budowniczy jak tam kontakty z ekipą? Mam pytanko, poszukuję1. stolarza do wykonania stopnic ewentualnie namiaru na miejsce gdzie mozna by je było zamówić 2. wykonawcy balustrady ze stali nierdzewnej, 3. Miejsca bądź osoby gdzie mogę kupić drewno do kominka za ludzka cenę. Pozdrawiam wszystkich "sąsiadów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 28.11.2005 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 pozdrawiam,zwłaszcza o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts