lagerfeld 16.05.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 po opisie tzw. rejonów to jednak nie moje okolice btw. właśnie mi się przypomiało że od jakiegoś pół roku nie mam tablicy budowlanej na widoku - leży pewnie gdzieś w garażu jak nie przymierzając plan pięcioletni chyba że ktoś się nie bał i .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 23.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gdzie kupic w miarę tanio szczelne szambo 10m3 z atestami? Polećcie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 23.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zapytaj w sładzie budowlanym u Wożniaka. Ja u pośrednio przez nich kupowałem od gościa z pod Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej P 26.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Gdzie kupic w miarę tanio szczelne szambo 10m3 z atestami? Polećcie kogoś. Witam polecałem już - p.Kucharski firma Budmar w Mościskach przy bazie CPN/Orlen przed górą śmieciową. Jest producentem zbiorników do szamb, brałem od niego też beton tel.0602 325 904. Pozdrawiam Andrzej P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 28.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witajcie, Chcę kupić działkę w Łomiankach,Dąbrowie Leśnej lub Dziekanowie Leśnym (700-1200 m2).Czy w okolicy gdzie budujecie domy są jakieś działki do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 31.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie, Chcę kupić działkę w Łomiankach,Dąbrowie Leśnej lub Dziekanowie Leśnym (700-1200 m2).Czy w okolicy gdzie budujecie domy są jakieś działki do sprzedania? Witaj. Podam Ci lokalizację z tych których ja nie kupiłem : Sierakowska ok.1200 m2 z małym budynkiem do wyburzenia i wielkim świerkiem na środku - ok.260k, trochę dalej kilka działek ma jeszcze własciciel mieszkający obok - wołał 100 USD /m2, ul. Szczęśliwa - 850 m2 - 200k, fajna działeczka na Konarskiego - 750m2 - wołał 300 zł/m2/. Ja miałem umowy z kilkoma agencjami ale działkę znalazłem sam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 02.06.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Powiedzcie mi jakie jest wasze zdanie na to, że wasz przyszły sąsiad chce wybudować identyczny dom jaki wy posiadacie. W moim przypadku chyba tak będzie. (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 03.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Powiedzcie mi jakie jest wasze zdanie na to, że wasz przyszły sąsiad chce wybudować identyczny dom jaki wy posiadacie. W moim przypadku chyba tak będzie. (((( Moim zdaniem powinieneś pilnować, żeby za chwilę nie zechciał mieć identycznej żony No cóż, sam projekt to nie wszystko, jest przecież jeszcze pokrycie dachu, elewacja, ogrodzenie, zagospodarowanie działki - to wszystko może odróżniać oba domy. To co Ty możesz zrobić, to sprawić, żeby ta różnica była na Twoją korzyść. PS. A sąsiad widocznie jakiś "dziwny" - i to jest chyba większy problem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A kuku, hedom!!! Wstydziłbyś się pisać pod nickiem żony!! A czy nie mieliście przypadkiem zaczynać w lipcu? My mamy zacząć za 1,5 tyg Pozdr. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 04.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Grzegorz10 z tego co widzę budujesz Manuelę, a to przecież (sądząc po forum Muratora) jeden z najpopularniejszych projektów. Ja bym się raczej cieszyła, że okolica będzie spójna. Oczywiście inna sprawa, jeśli sąsiad postanowi mieć identycznie równiez w środku, to już oznaka totalnego braku wyobraźni, albo rzeczywiście jakaś schiza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 04.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witajcie,tak po sąsiedzku ze Starych babic- mam do sprzedania przyczepe kempingowa jako mieszkanko dla ekipy. Cena do uzgodnienia, do obejrzenia w kwirynowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 04.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A kuku, hedom!!! Wstydziłbyś się pisać pod nickiem żony!! A czy nie mieliście przypadkiem zaczynać w lipcu? My mamy zacząć za 1,5 tyg Pozdr. D. Cześć Dominika. Nicka mam takiego żebyś od razu wiedziała o kogo chodzi . U nas się zupełnie posypało - nie ma ekipy , poza tym nie możemy ruszyć póki nie dostaniemy kredytu - a ten temat ciągnie się niemiłosiernie . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anam99 05.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Grzegorzu10, na naszej ulicy nieomal na przeciw naszej budowy, na dwóch przylegających do siebie działkach stoją dwa identyczne domki ( prawie identyczne bo w lustrzanym odbiciu i różnią się detalami - ale nieznacznie). Wg mnie (i nie tylko) one oba razem tworzą najładniejszy fragment naszej ulicy. Gdybym miała większy wpływ na widok z naszych okien to chętnie większość znich skierowałabym właśnie w tamtą stronę. Gdyby to był jeden domek zamiast dwóch to mimo niewątpliwej urody mógłby być mniej zauważalny. Pozdrawiam Anam99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 hej łomiankowicze - jeśli ktoś tu zagląda może ktoś z was ma i mógłby pożyczyć bądź też wie, gdzie można pożyczyć taką kosę elektryczną (chyba) do trawy. coś takiego mają ekipy, które np. strzygą trawę pomiędzy jezdniami na autostradzie - ale nie chcą pożyczyć z góry dziękuję i pzdr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.06.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 cześć Lager, wypożyczałem na Kolejowej w Husqvarna po stronie Łomianek. Kosa+baniak z paliwem. Paliwa (już zmiksowane) dali w baniaku bardzo dużo. Jeżeli masz jakieś grubsze chwasty - poproś o założenie w kosie noży tnących - tniesz wtedy wszystko. Koszt był ok. 100 zł. na weekend + kaucja (nie pamiętam jaka). Telefon dopiszę jak znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wielkie dzięki robert - wybiorę się tam w łikend.pzdr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nie mogę znaleźć telefonu w sobotę są czynni nie dłużej niż do 13 lub 14 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 16.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 grzegorz10 - sorry że tak publicznie ale pokasowałem wszystkie namiary - wysłałem do ciebie wiadomość na priva. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 18.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam Wszystkich,Mam dwa pytania gdzie kupowaliście deski na szalunki i ile czasu czekaliście na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 22.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ale Tu cisza, nikt nie podpowiedział mi z gdzie kupić deski to może powiecie mi gdzie kupowaliście stal na zbrojenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts