robert58 01.11.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 cześć Moonaa, Orchidea2 fajny domek ale do tanich nie należy (materiały i wykonanie). Po moich (subiektywnych) częstych wizytach w gminie nie powinnaś mieć problemu z podziałami.Ale śpieszcie się - wybory, nowa władza, nowa miotła. A może i nie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotee 02.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam Łomiankowiczów, Jestem zainteresowana zakupem domu bliniaka w stanie surowym na ok. 400 metrowej działce w odległoci pieszego spaceru do centrum Łomianek, w otoczeniu nowych domów. Czy możecie polecić jakš fajnš ofertę albo dać namiar na solidnego developera? Najlepiej na priv: [email protected] W prawdzie nie jest to bliźniak i działka mniejsza ale znalazłem ostatnio coś takiego: http://www.ekodevelopmentpolska.pl/?pokaz=inwestycjer i http://www.slawbud.pl/30.html Ponawiam prośbę o ekipę budowlaną ze znajomością technologii Ytong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 04.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 witam. Czy możesz na prywatny adres podać mi nazwe tej firmy budowlanej ,której nie polecasz;bo z okolicy tej mam zamiar wziąść ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 05.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Podaje namiar na brukarzy, nie wiem jak stoja z terminami, ale cenowo ok i solidni,tel. 505835328. Kto mnie poratuje namiarem na fachowca od podbitki? cześć Habibi, czy podbitki jeszcze aktualne? Niedawno mi skończyli. Mogę sie podzielić namiarami i uwagami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 05.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam, Poszukuję majstra do obudowania wkładu kominkowego. Czy moglibyscie kogoś solidnego polecić z okolic Łomianek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kochani Łomiankowicze,Mam prośbę. Może ktoś zna pielęgniarkę z Łomianek która mogła by prywatnie przychodzić i robić jednorazowe cewnikowania.Sprawa jest bardzo pilna. Kontakt na priva lub maila.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 17.11.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 nie znam osobiście, w ostateczności poszukaj w domach opieki - jest ich kilka w Łomiankach. Wiślana, Jaśminowa, Osiedlowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzieki Robercie. Problem jest w tym, że albo stały cewnik i komplikacje, albo zakładany nowy co kilka godzin. Dzięki jeszcze raz za informację. Będę szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2006 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dodatkowa informacja, problem dotyczy młodej osoby.Naprawdę pilne i każda informacja jest cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 20.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mam do oddania schody tymczasowe, chce ktoś? Bardzo przydatne dla kobiet( po drabinie nie weszłabym na górę w ogóle), a tak w zaawansowanej ciązy zdarzało mi się wejść. Jeszcze raz wielkie dzięki za te schodki - żona jest przeszczęśliwa, babcie jeszcze się nie odważyły ale dzieciaki już śmigają na górę. A tak poza tym to dalej się morduję . Ekipa nic sobie nie robi z już tygodniowego przekroczenia terminu. Jutro chyba majstrowi będę musiał przypomnieć że to 0,5% niezakończonego etapu dziennie - do zakończenia jeszcze 2 etapy - ściany poddasza + wewnętrzne i więźba z odeskowaniem i opapowaniem. Najgorsze, że przez to nie mogę uruchomić kolejnej transzy kredytu, a kasa by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 widzę, że schodki krążą i robią furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOT222 21.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam Szanowną grupę Łomiankowską!!!!Mam do oddania okolo 10 wywrotek ziemi / Kamaz /odbior czwartek od rana t.j.od godziny 10 i dalej.Chętnych proszę o kontakt na maila : [email protected]Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 http://www.nici.net.pl/admin/images/min/2434.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 28.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Wszystkich. Mam pytanie czy macie jakiegoś dobrego elektryka który zamontuje skrzynke z licznikiem w ogrodzeniu ?? Podobno jedną skrzynkę montuje Stoen a drugą licznikową montuje się samemu tak jest?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 04.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jeszcze raz wielkie dzięki za te schodki - żona jest przeszczęśliwa, babcie jeszcze się nie odważyły ale dzieciaki już śmigają na górę. Nie ma za co, cieszę się, że jestes zadowolony. Kurcze ja nadal nie mam fachowca do podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 04.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie ma za co, cieszę się, że jestes zadowolony. Kurcze ja nadal nie mam fachowca do podbitki Ja niestety nie polece CI fachowca od NICZEGO bo jak narazie to natykam się na fachowów DO NICZEGO w zeszłą środę zaczęli ustawiać więźbę, a mieli po w poniedziałek po Wszystkich Świętych nie wiem czy śmiać się czy płakać - cieszę się tylko że pogoda jak na grudzień jest SUPER A swojemu majstrowi musiałem pokazać i przypomnieć zapis w umowie dotyczący kary umownej. Nie wiem czy on ją wogóle czytał, bo dopiero po tym wziął się ostro do roboty, a i tak jest już 2.000 w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 08.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, wczoraj skończyli podpitkę, a więc zakończyliśmy budowę domu, uff jak miło.Kurcze z tą podbitką to mnie zwodziło 4 fachowców 3 miesiące, cieszę się, że juz po wszystkim i na Święta nie zostanę z niedokończonym domem. Krzad bardzo Ci dziękuję za namiar na super firmę, przyjechali, 2 dni podbitka zrobiona,nawet posprzątali po sobie. Jeszcze raz wielkie dzięki, jakby co to służę namiarami na dobrych glazurników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 09.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Wysuwam propozycję aby w naszej grupie utworzyć czarną listę eks fachowców. Listę tą chciałbym utworzyc po to aby inni nie natkneli się na problemy związane z nimi.Na pierwszy front pan Klimek 694-581-434 który zajmuje się ,między innymi murowaniem klinkieru.Położenie ok 2000 tyś cegieł z nieznaym powodem dwutygodniowej przerwy zajeło(brak jakiegokolwiek kontaktu) 2 miesiące . Na sąsiediej z ulic ok. 1500 położyli w ........dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 10.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 No super pomysł, ja dopiszę Krzysztofa Smietankę od tynków - wziął zadatek i nie oddał do dzis dnia ( 2200zł) do tynków przyjechali pijani i ich pogoniłam z budowy firma dom art na bartyckiej zadatek na drzwi wewnętrzne 3600zł brak drzwi i kasy ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 10.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Póki co dodam pana Gołębiowskiego, który zbudował w Łomiankach i okolicy co najmniej 4 domy, które mi pokazywał, i z których właścicielami rozmawiałem - niestety w tym roku się "zepsuł" , u mnie spieprzył wszystko co mógł do takiego stanu do jakiego dałem mu szansę - początek ścian parteru. Lepiej UNIKAĆ tego pana - "fachowca od wszystkiego" muruje, tynkuje, ocieplenia, elewacje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts