hedom 13.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witaj hedom Widzę że szukasz dalej ekipy od ociepleń. Mam w związku z tym pytanie do Ciebie, dzwoniłeś pod te numery ode mnie? Pozdrawiam Wiesz co. Nie dzwoniłem, bo jak wynikało z Twojej odpowiedzi pierwsza ekipa robi wykończeniówkę a druga elewacje. Ja od elewacji (rozumianej jako tynk zewnętrzny, gzymsy, bonie inne bajery + malowanie) ekipę już mam (wstępnie dogadaną). W tym roku chcę tylko ocieplić, czyli styropian, siatka i klej a "właściwą" elewację będę robił jak się "odkuję" w przyszłym roku. Chyba, że chcieliby podjąć sie jedynie ocieplenia? Może faktycznie zadzwonię jutro. Tak czy inaczej, dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 15.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Cześć W sprawie kierownika budowy - wysłałem na priva. W sprawie betonu komórkowego - kurde co się do licha dzieje czy wszyscy oszaleli, ludzie może wypadało by trochę zastrajkować i nie kupować w takich złodziejskich cenach. Niech się składy zapchają tymi materiałmi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HanusiaZ73 16.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, Mam do sprzedania 4 palety Betonu komórkowego o wym. 300x240x590 w cenie 10 zł pozostało po budowie w Dziekanowie Polskim (fachowiec tak nam wyliczył) Transport we własnym zakresie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 16.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam i pytam W lipcu zaczynamy budowę, ale materiały chcę zacząć kupowac już teraz. Mam tylko problem ze składowaniem tego całego bajzlu. Działka nie wchodzi w graę. Nie grodzona, nie pilnowana na sąsiadów nie ma co liczyć. Macie jakieś pomysły ? działka jest w Dziekanowie Polskim za Łomiankami pod Warszawą. Moze znacie jakieś miesce wtym rejonie do składowania Liczę na wasza pomoc i dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 18.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jak w lipcu to już można powiedzieć, że niedługo. Ja na Twoim miejscu składował bym materiały na składzie budowlanym o ile istnieje taka możliwość, w razie co jest komu przywieźć. Jak wynajmiesz gdzieś plac to musisz się liczyć z tym, że dodatkowo jeszcze trzeba będzie zapłacić za transport. a czas szybko leci. Zawsze istnieje jeszcze możliwość ogrodzenia działki i trzymania części materiałów u siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 18.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Bilczur, A gdzie dokładnie będziesz się budował w tym Dziekanowie, bo moze sąsiadami bedziemy? PozdAniA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 18.05.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziekanów Polski ul Szymczaka. po stronie Puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 20.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Aaa, to po drugiej stronie, bo ja przy rolniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 20.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 stronka Gdzie będziesz zaopatrywać się w materiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 21.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Trochę na ogrodowej, trochę na Wislanej i równiez w Czosnowie. JA jestem na etapie scian i naszczescie udalo mi sie juz zalatwic te najwazniejsze materialy. Ale jakby co to sluze pomoca informacyjna. Poczatki sa trudne a pozniej to juz z gorki PowodzeniA Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 21.05.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Trochę na ogrodowej, trochę na Wislanej i równiez w Czosnowie. JA jestem na etapie scian i naszczescie udalo mi sie juz zalatwic te najwazniejsze materialy. Ale jakby co to sluze pomoca informacyjna. Poczatki sa trudne a pozniej to juz z gorki PowodzeniA Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 21.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Trochę na ogrodowej, trochę na Wislanej i równiez w Czosnowie. JA jestem na etapie scian i naszczescie udalo mi sie juz zalatwic te najwazniejsze materialy. Ale jakby co to sluze pomoca informacyjna. Poczatki sa trudne a pozniej to juz z gorki PowodzeniA Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.05.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 hej budujący, macie może jakieś namiary na SENSOWNĄ ekipę murarską (bądź ogólnie budowlaną) coby się podjęła "budowy" grilla ogrodowego. jeszcze nie wiem, czy ma być obłożony granitem czy piaskowcem i robota to pewnie na dwa -trzy dni ale bardzo zależy mi na precyzyjności i czystości robót. oczywiście dobry pomyślunek bardzo mile widziany oczekując na namiary pozdrawiam słonecznie acha, słowo ekipa może oznaczać też dwóch ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 21.05.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zapytaj może maja wolne terminyMarcin 607 624 809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 thanx i proszę o jeszcze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam sasiadow. Moze ktos z Was ma namiar na kogos kto robi dobre i nie drogie szafy zabudowane. Jesli tak, prosze o kontakt. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 23.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witajcie, mam pytanie odnośnie budowy komina. Murować tradycyjnie z cegły, czy modułowy/systemowy? Proszę o opinie. Sprawa pilna PozdrawiamyEwa i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 24.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 pewnie to kwestia kosztów (choć przy dzisiejszej cenie cegły pełnej to już nie taka dysproporcja ja mam komin tradycyjny choć w projekcie miałem systemowy. komin jak komin - spełnia swoje zadanie. dobrze aby na etapie jego budowy odwiedził was jakiś spec od kominków bo u nas był komin zrobiony z małym przekrojem jak się okazało więc budowlańce go zburzyli i wybudowali jak kominkowiec przykazał. acha, pod przyszły kominek trzeba dać fest fundament ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 24.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 co do kominów, to w projekcie mam trzy. Dwa wentylacyjne + w tym jeden do odciągania spalin z pieca z kotłowni. Trzeci to komin kominkowy. Te pierwsze dwa kupiłam gotowe/ systemowe. Kominek muruje z cegły pełnej. Przy dzisiejszej cenie cegły to było najtańsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekS 24.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam, potrzebuję kupić blaszak 3m x 5m za rozsądne pieniądze, może ktoś z grupy już zakończył budowę i chce się pozbyć lub zna osobę którz chce sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts