hedom 29.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam, Poszukuje dobrej ekipy dekarzy. Ma moze ktos namiary na jakas sensowna? Pozdrawiam Ania Roman 606 750 371 współpracuje z DACHLUX przy ul. Kolejowej. Szybko, solidnie, terminowo, póki co bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 30.06.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wiem kogo napewno nie polecam z okolic Dziekanowa Firma Dach Centrum Bis z kolejowej. Umowę podpisaliśmy w marcu dotej pory walczymy o poprawienie usterek na dachu a tak miło miało być bez kłopotów............ Pozdrawiam, a to sprzedawca do kitu czy wykonawca polecony przez Dach Centrum Bis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 30.06.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wiem kogo napewno nie polecam z okolic Dziekanowa Firma Dach Centrum Bis z kolejowej. Umowę podpisaliśmy w marcu dotej pory walczymy o poprawienie usterek na dachu a tak miło miało być bez kłopotów............ Pozdrawiam, a to sprzedawca do kitu czy wykonawca polecony przez Dach Centrum Bis ? Roman 606 750 371 współpracuje z DACHLUX przy ul. Kolejowej. Szybko, solidnie, terminowo, póki co bez zastrzeżeń. również współpracuję z DACHLUX Łomianki i Babice - bardzo sobie chwalę pomimo różnych opinii - opinie dotyczyły WYŁĄCZNIE wykonawców polecanych przez skład. Materiały, czas dostawy, rabaty, jakość itp. z DACHLUXu - OK. Wykonawca niezależny od sprzedawcy materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 30.06.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 pozostało po budowie - ok 10 płyt OSB gr. 22mm pióro-wpust w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 02.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Mam do sprzedania ok. 260 szt. Porotherm Wienerberger 44 P+W. Pozostałości po budowie. 4 pełne palety i 20 szt. na rozpoczętej palecie. Odbiór własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam, pozostało mi po budowie: (1) pustaków stopowych Teriva I z keramzytu - ok. 100 szt. czterokomorwych i ok. 40 z deklem, (2) ok. 200 stempli sosnowych ok. 3 m, (3) Porotherm 44 - dokładną ilość będę znał za ok. tydzień, (4) bloczki betonowe Certus - ok. 200 szt. Chętnie odsprzedam. Pozdrawiam. Witam, masz jeszcze te stemple? Potrzebuję 3 metrowe. Daj znac czy aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 11.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam, pozostało mi po budowie: (1) pustaków stopowych Teriva I z keramzytu - ok. 100 szt. czterokomorwych i ok. 40 z deklem, (2) ok. 200 stempli sosnowych ok. 3 m, (3) Porotherm 44 - dokładną ilość będę znał za ok. tydzień, (4) bloczki betonowe Certus - ok. 200 szt. Chętnie odsprzedam. Pozdrawiam. Witam, masz jeszcze te stemple? Potrzebuję 3 metrowe. Daj znac czy aktualne. Stemple już nie aktualne. Pozostał mi jeszcze Protherm 44 ok. 260 szt. i deski. Chętnie odsprzedam niedrogo. Poszukuję tez hydraulika. Znacie może kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.07.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 hej budujący i nie tylko, wiecie gdzie w okolicach można nabyć cegłę szamotkę o grubosci 3 cm (ma zastosowanie w piecach lub w kominach).dzięki z góry za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madam102 21.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witam!Czy możecie poratować mnie namiarami na dobrego malarza?Bardzo pilne.Dzięki z góry.Pozdrawienia z Łomianek Dolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 witajcie macie może namiary na glazurnika i parkieciarza pllllllliiiiisssssss potrzebny mi gość słowny , sprawdzony, myślący plissss pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 24.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witajcie, drodzy Sąsiedzi. Chciałabym niniejszym bardzo podziękować KrzyśkowiSw z Grupy Stare Babice - i polecić go Waszej życzliwej pamięci , gdy będziecie mieli kupować coś związanego z elektrycznoscią. Właśnie nasz elektryk zakłada osprzęt elektryczny, który kupiliśmy u KrzyśkaSw. Kupiliśmy - baaardzo miło, szybko, z wyjątkowo fachowym doradztwem - i z uczciwym rabatem. BARDZO POLECAM. Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 26.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zostało mi z budowy 21 paczek styropianu frezowanego EPS70 8CM. Cena do uzgodnienia. Odbiór osobisty w Łomiankach Dolnych:-) Aha, jakby ktoś z Was mógł polecić ekipę do zrobienia ogrodzenia to będę bardzo zobowiązany. Pozdrowienia,Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 30.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A ja w innym temacie - pierwotnym;-) Nie znacie jakies dzialki do kupienia w gminie babice St.? Cen jestem oczywiście świadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 05.08.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dla tych co jeszcze nie zaczęli może poszukujecie sławojki ewentualnie wychodka lub kibelka ? stan dobry (niezbyt zużyta) mi już nie będzie potrzebna Domek ten dostałem od znajomego z grupy - może obsłuży kolejną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 06.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 sprzedam duży barak (z szafami, szafką i lodówką) plus blaszak. zdjęcie można zobaczyć na http://www.air.strony.pl Rafał tel. 501300539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 29.08.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Poszukuję ekipy do wykończenia domu. Będę wdzięczne za namiary na osoby godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.09.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam ogłoszenie, naszym murarzom wypadła jedna budowa i w ziązku z tym mają wolny termin jeśli ktoś potrzebuje to , budują w okolicach Warsawy już kilka dobrych lat, u mnie kończa gdzieś pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekg 04.09.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, poszukuje glazurnika: do zrobienia: - 3 srednio trudne, lazienki w domu w budowie, pod Łomiankami, k. Wa-wy (1 duza, 2 srednie) - 20 m2 plytki klinkierowej na kominach, od zaraz, materiały poza klejami etc sa na budowie, można spac na budowie, prosze o informację, pozdrawiam, MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam, pozostało po budowie :- ok 10 płyt OSB gr. 22mm pióro-wpust w dobrej cenie- ok 2,5 palety cegły MAX 29- ok 100 szt stempli dł. 2,7-3,0 m Zapraszam. ps. niebawem WIELKA promocja na barak i sławojkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 18.09.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam, Czy ktos z Was może mi polecić solidnych cieśli. Ci moi zostawili parę niedoróbek, które trzeba poprawić. Oczywiście obiecują, że to zrobia tylko mi zależy naczasie a oni złapali druga robotę i jakoś im nie podrodze w moim kierunku. Roboty jest pewnie na 2 dni, ale nie moge wpuścic dekarzy dopóki tego nie będe miała zrobione. Czas nagli, bo dekarz też ma swoje terminy i jak wypadne z kolejki to po ptakach Także jeśli ktoś z Was ma namiary na solidnych cieśli , bądź cieślę to bardzo prosze o info. Pozd Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts