grzegorz10 29.10.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witajcie, szukam człowieka z koparką (wykopy pod fundamenty). Czy ktoś zna takowego? Pozdrawiam Tadeusiak 604-184-913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 09.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witam Budujących! Poszukuję sprawdzonych ekip do: ocieplenia poddasza + G-K; ocieplenia zewnętrznego i wykonania elewacji (tynk). Będę wdzięczna za namiary Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam sąsiadów Co prawda buduję w gminie Izabelin, ale może u Was znajdę pomoc? Szukam wykonawcy do ocieplenia poddasza - najlepiej od zaraz. Wiem, że to prawie niemożliwe, ale już kolejna ekipa ,,wystawiła mnie" do wiatru, więc szukam ratunku u Was. Może jakaś ekipa ma wolny termin, prosze o namiary moj tel. 513 662 743, 022 752 21 60 pozdrawiam budujących justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martex 23.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kochani, czy macie namiar na tani piasek? Mi na razie udało się zlokalizować pana, który przywiezie mi piasek za 250 zł, ale słyszałam, że można załatwić nawet za 100 zł. z góry dzięki za info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Szukamy sprawdzonego i taniego geodety, który wyznaczy nam działkę w Dziekanowie Leśnym. Wiecie może jak to jest z planem zagospodarowania przestrzennego w Dziekanowie? W akcie notarialnym mamy napisane, że działka jest budowlana a w Urzędzie w Łomiankach twierdzą, że nie ma planu zagospodarownia Może jeszcze orientujecie się po ile jest teraz mniej więcej m2 działki w Dziekanowie Leśnym? W agencji powiedzieli nam 600-1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martex 28.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć,to jest numer do geodety, który wytyczał u nas dom 602 296 788 nie pamiętam jak się nazywa, ale jest myślący i mogę go polecić. Ewentualnie Skubiszewski Stanisław 601 246 654, on nam przygotowywał mapy do celów projektowych. Też O.K. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martex 30.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witajcie, powiedzcie proszę gdzie w pobliżu Dziekanowa Polskiego można dostać nadproża w dobrej cenie.Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 01.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam, Mam do zaoferowania kilka nadproży, pozostało mi po budowie / źle wyliczyłem ilość / poniżej podaje ceny , ilosci mogę sprawdzić jeżeli będzie ktoś zainteresowany / nie pamiętam / \; Ponizej podaje ceny nadprozy , L-0,9 cena 10,00 pln L-1,2 cena 15,00 pln L-1,5 cena 20,00 pln L-2,1 cena 30,00 pln L-2,4 cena 40,00 pln Co do zakupu gdzie to sądzę, że każdy skład ewentualnie każdy producent stropów powinien mieć je na składzie, ja zamawiałem cały strop wraz z nadprożami w "Stropexie" link : http://www.stropex.pl/ W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny Pozdrawiam Marek tel. 602 237-201 Witajcie, powiedzcie proszę gdzie w pobliżu Dziekanowa Polskiego można dostać nadproża w dobrej cenie. Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.12.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Zapytam też i u sąsiadówPoszukuje płyt OSB 22mm. Znacie dobre miejsca z tym "towarem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 05.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 znam dobre miejsce z tym towarem - OSB Zostało mi ok 15 szt. OSB 22cm z systemem pióro-wpust Kronopolu. ps. znam też inne dobre miejsce z tym towarem Pisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 06.12.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Wiecie może jak to jest z planem zagospodarowania przestrzennego w Dziekanowie? W akcie notarialnym mamy napisane, że działka jest budowlana a w Urzędzie w Łomiankach twierdzą, że nie ma planu zagospodarownia Dla Dziekanowa Leśnego nie planu zagospodarowania przestrzennego. Konieczne jest uzyskanie decyzji o warunkach zabudowy. W akcie notarialnym masz wpisane, że jest to działka budowlana, gdyż we starym (nieobowiązującym) planie była ona przeznaczona na cele budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 06.12.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witam, poszukuję godnych polecenia brukarzy do wykonania podjazu i chodników na działce. Łącznie ok. 100m2. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 17.12.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Odstapię ok. 400 sztuk stempli drewnianych po 3 zł za szt. w dobrym stanie ( po jednej budowie) o długości 2,80m,3,00m i 3,50m. Stemple do odebrania w Hornówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 01.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku forumowiczom, szczególnie z grupy Łomiankowskiej, (która co prawda nie rozwija sie tak dynamicznie jak Łomianki). Spieszę donieść, że od 30.XII. 2007 roku już mieszkamy . Ostatnie miesiące to była walka z czasem , ostatnie tygodnie to hardcore a ostatnie dni to masakra. Osobiście malowałem. Machnąłem z 600 m ścian i sufitów tynku cem-wap.. Pierwszy raz pędzlem + 2 razy wałkiem. Najtańszą białą emulsją. W Wigilię skończyłem pędzlowanie salonu o 16.oo... Weszliśmy w gołe ściany, na parter, bez schodów. W zasadzie tylko łazienka jest już wykończona,(za wyjątkiem kabiny, która ma być montowana w przyszłym tygodniu). W kotłowni zrobiliśmy tymczasową kuchnię. Na całym parterze rozłożyłem wykładzinę z Castoramy. Drzwi wewnętrzne "z odzysku", futryny zkręciłem z kontrłat. Z kolegą i teściem którejś niedzieli robiliśmy izolację termiczną i przeciwwilgociową oraz wylewkę balkonu nad tarasem (dwie ekipy zrezygnowały po zapoznaniu się z tematem i serią trudnych pytań rodem z forum muratora . ... ale ciepło jest ...ogrzewanie gazowe... piec Immergasa Hercules Condensing ABT, grzejniki Purmo, podłogówka (której mam ok 140m) grzeje bez zarzutu, w domu 21-22 stopnie (martwić sie pewno zacznę jak zobaczę rachunek za gaz, no ale budynek musi się wygrzać) wodociąg i kanalizacja działa ... nawet coś tam mi pozaliczali i niewiele mi zostało do dopłacenia... elektryka to zupełnie inna historia ale tu już sam nic nie poradzę Podsumowując czas budowy (zakładam, że wchodzę w fazę wykończeniową) miałem wyjątkowego pecha jeśli chodzi o ekipy. Całe szczęście było to forum, przeglądane przeze mnie nocami , ale takie czasy, że samemeu trzeba się znać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 01.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 03.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 hedom gratulacje mi udało się miesiąc wcześniej. Tak jak u Ciebie przez ostatni tydzień z żoną z budowy wracaliśmy do domu o 1 w nocy. To była ostra jazda. Ale dziś to już sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martex 09.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witajcie, czy ktoś mógłby mi polecić miejsce, w którym najlepiej zamawiać ceramikę na dach, ewentualnie jakąś sprawdzoną markę dachówki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 15.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Tanio sprzedam materiały budowlane, które mi pozostały po budowie, m.in.: - bloczki betonowe Certus ok. 200 szt, - deski calówki, - pustaki do kominów Schiedel Rondo oraz wentylacyjne, - cegła pełna, - profile do GK 75 mm. - dachówka karpiówka Creatron czerwona i akcesoria dachowe. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem 0 600 920 229. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
white1981 17.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 WitamCzy może ktoś sie orientuje czy w Sadowej można postawić drugi dom na dzialce ktorej stoi juz jeden.Nasza działka ma 960m2.Jak z przyłączami jeżeli jeden dom już stoi?Za wszystkie rady dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki 11 18.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts