Aluland 10.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Super.mam jeszcze namiar do PSB Gipsol na Wiejską w Łomiankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 13.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam, od poniedziałku mam do sprzedania barak tzw starego typu /z półokrągłym dachem/ kolor blu laguna;)Mieści się w nim do 7 robotników, nie cieknie ma instalację elektryczną.W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie /niezbędny duży samochód z HDS'em/. Poza tym:Dachówka karpiówka Koramic naturalna cegła - 900 szt + po kilka szt. dodatków.Pustaki stropowe Certus 8 paletPustaki keramzytowe działowe produkcji Leier - 400 szt. Tanio oddam:D Mogę pomóc w transporcie. Więcej info na prv. Wszystkow Strudze r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.05.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Sąsiadów, moze ktoś ma od odsprzedania drzwi zewnętrzne, 90-tki, do wstawienia tymczasowo na czas budowy? Za tydzień wstawiaja nam okna i musimy mieć też jakieś drzwi Jakby ktos miał na zbyciu proszę o kontakt na priva. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_kwiat 13.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam Ja troche zmienię temat Mam do sprzedania słupki ogrodzeniowe może ktoś będzie zainteresowany > podaje dane tech > > 1. śr 5,2 cm grub 3,6 mm dług 230 cm - 200 szt cena 30 zł/szt > 2. śr 6,2 cm grub 4,5 mm dług 230 cm - 100 szt cena 35 zł/szt > 3. śr 8,1 cm grub 4,0 mm dług 230 cm - 60 szt cena 40 zł/szt > 4. śr 5,8 cm grub 6,0 mm dług 230 cm - 50 szt cena 43 zł /szt tel kontaktowy 660 185 162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 18.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam po sąsiedzku jestem z grupy kampinoskiej. Chciałbym zasięgnąć opinii na temat bloczków fundamentowych. Czy ktoś z Was brał bloczki z Betoniarni Lech Trzos w Łomiankach Dolnych? Jeśli tak to prosiłbym o opinię na temat ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 21.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam , inwestor niewyrobił sie z pozwoleniami z tej przyczyny mamy 3 miesieczna luke która chcemy uzupełnic lipiec - wrzesień 2008 kontakt 500-103-888 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/634669_budowa_domow_mazowieckie_warszawa.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mili Sąsiedzi, ja po prośbie Szukam ekipy do tynków wewnętrznych, cement-wapiennych. Może ktoś zna dobrą ekipę, które ma wolne terminy na czerwiec/lipiec? Bardzo serdeczne dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich budujących.Po ostatniej rejteradzie mojego tynkarza, który na dwa dni przed umówionym terminem wejścia na budynek „się rozmyślił” znalazłem nową ekipę od tynków. Nauczony jednak doświadczeniem proszę o pomoc w zweryfikowaniu wykonawcy „Maxgips”Monika Sławomir Walczewski ul. Modzelewskiego 81/52WarszawaNIP-521-2151-226 Może ktoś coś wie o firmie i jakości świadczonych przez nią usług i będzie chciał się podzielić doświadczeniami. Nie ukrywam że nie chcę po raz kolejny zbędnie tracić nerwów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachuu 29.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Witam sąsiadów, ma pytanie czy komuś nie zostały po budowie deski szalunkowe i chciałby je odsprzedać? Pozdrawiam, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 06.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Mam na zbyciu nadmiarowe materiały "łazienkowe". Oddam po bardzo preferencyjnych cenach: Fuga biała (nr 100) Unicolor Mapei, 5 kg; Fuga pomarańczowa (nr 008) Atlas Artis 3 x 2kg; Płytki gresowe podłogowe Tubądzin - P-Majolika 12 (pomarańczowe, 33x33cm) - 2 opakowania x 1,33m2; Płytki ścienne Tubądzin - S-Sirocco 1 (brąz 25x36 cm), 1 op 1,35 m2. Chętnych proszę o kontakt na priv.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 14.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witam - ja z sąsiedztwa ale u mnie nie moge znaleźć ziemi żyznaj do ogrodu:-(może ktoś z Was zaopatrywał się ostatnio? ale taką dobrą, i żeby nie kosztowała od razu 700 za kamaza;-((dzięki z góry za wszelkie wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LECHOVID 14.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam, niedawno kupiliśmy działkę i chcemy się grodzić - na początek siatką powlekaną + metalowe słupki, a potem po zakończeniu budowy to się zobaczy. Mam więc prośbę do forumowiczów o podanie namiaru na jakieś dobre hurtownie / składy budowlane w okolicach Czosnowa. Nie jestem z tych okolic więc w ogóle nie wiem gdzie są dobre sklepy które "można polecić"... Mam też pytanie o ekipę - macie może jakąś do polecenia? Obwód działki to to 177 metrów - chcę mieć wkopane i zacementowane słupki metalowe (bez podmurówki) + bramę (jakaś prosta) - więc chyba nie jest to skomplikowana robota. Orientujecie się też może ile za takie coś powinienem zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adix 17.07.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 WitamMozecie polecic mi kogos do ocieplenia zewnetrznego i dachu (wełna) Jaki jest koszt samej robocizny z metra?AdixŁomianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 17.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam, niedawno kupiliśmy działkę i chcemy się grodzić - na początek siatką powlekaną + metalowe słupki, a potem po zakończeniu budowy to się zobaczy. Mam więc prośbę do forumowiczów o podanie namiaru na jakieś dobre hurtownie / składy budowlane w okolicach Czosnowa. Nie jestem z tych okolic więc w ogóle nie wiem gdzie są dobre sklepy które "można polecić"... Mam też pytanie o ekipę - macie może jakąś do polecenia? Obwód działki to to 177 metrów - chcę mieć wkopane i zacementowane słupki metalowe (bez podmurówki) + bramę (jakaś prosta) - więc chyba nie jest to skomplikowana robota. Orientujecie się też może ile za takie coś powinienem zapłacić? Co do skąłdu w Czosnowie, to jest 2M Malinow ski. Tam dostaniesz prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLUGI_ 19.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam,po budowie mam do sprzedania około 350 stempli długości około 2,80 m.tel. 602328798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam Grupę z Łomianek. Mam pytanie w imieniu mojej córki. Ona pilnie poszukuje opiekunki do dziecka. Może ktoś pomoże? Ignacy w maju skonczył rok. Sprawa jest bardzo pilna. Opiekunka potrzebna od sierpnia. Bardzo proszę o wiadomość na priva lub maila. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam, możecie polecić mi solidnych i tanich elektryków do instalacji el. to są tacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts