agawi74 06.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Poszukuje sprawdzonej ekipy do wentylacji mechanicznej z rekup. Czy możecie kogos polecić? Mogę polecić super ekipę do rekuperacji, wentylacji mechanicznej- firma jest z Radomia robią też w Warszawie. Bardzo precyzyjny szef p. Marek Ziółkowski. Żadnych problemów, jesteśmy bardzo zadowoleni (zdjęcia w naszym dzienniku). Możesz się powołać na blizniak z Wawra. Kilka osob też go już polecało. Podaję kontakt: Gomar Marek ZIółkowski Polna 41 /43 m. 2 26-601 Radom tel. 0 500 105 022 [email protected] http://www.gomar.home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 17.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam gościnnieMam do sprzedania używany garaż metalowy 3x5 m.Nadaje się do przechowywania rzeczy w czasie budowy. Cena 600 zł.Odbiór własny W-wa Białołęka okolice hurtowni Minox.PozdrawiamTomektel. 0 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam, mam do sprzedania ERBETKĘ BUDOWLANĄ- legalna i honorowana przez RWE Stoen. Erbetka była kupiona jako nowa i od kwietnia do pazdziernika 2009 była używana na mojej budowie tylko do wykończenia domu. Erbetka posiada wszystkie potrzebne i wymagane zabezpieczenia, 4x230V, 2x400V(siła) . W komplecie kabel 40m. Skrzynka jest w idealnym stanie technicznym, posiada nieliczne ślady użytkowania.Zainteresowanych zapraszam na priv. http://img510.imageshack.us/img510/8755/dsc01888o.jpg http://img260.imageshack.us/img260/4624/dsc01892j.jpg http://img510.imageshack.us/img510/6076/dsc01893x.jpg http://img339.imageshack.us/img339/3128/dsc01894fd.jpg http://img9.imageshack.us/img9/3522/dsc01891vm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 22.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W kwestii śniegu i mrozu. Mam nie ocieplony strych, znaczy się dachówka plus folia paroizolacyjna Du Pont (mniejsza o firmę). Chodzi mi o to, że zauważyłem taką dziwną rzecz. Od jednej strony połaci dachu (strony wschodniej) między warstwą dachówek a folią jest śnieg. Od przeciwnej strony (zachodniej) takowego nie ma, folia jest suchutka. Dlaczego tak się dzieje? Co prawda wcześniej nie sprawdzałem być może też tak było, a teraz przypadkiem przy okazji robienia DGP coś takiego zauważyłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 22.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Dla lubiących sobotnio niedzielne spacery http://www.lomianki.pl/spacerownik/spacerownik.php?sc=1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 23.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń oraz szczęśliwego Nowego Roku 2010 życzę wszystkim Użytkownikom tego forum oraz Redakcji Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sxsx 06.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam może ktoś podzieli się kontaktem do sprawdzonej ekipy:- do tynków cementowo-wapiennych ok 400m2- do instalacji alarmowej- projektant - projekt zjazdu z drogi gminnej proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 02.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Już drugi luty, a zima wciąż trzyma i nie chce odpuścić. Najgorsze to, że drogi dojazdowe w niektórych miejscach są nieodśnieżone rozjeżdżone kołami i ciężko jest dojechać. Pół biedy gdy śnieg jest w miarę świerzy, a najgorzej gdy mróz ściśnie i utworzy się koleina lodowa. Właśnie urwałem sobie osłonę (część osłony) silnika i zastanawiam się kto powinien pokryć koszty naprawy. W zasadzie powinienem się chyba zgłosić do gminy ale pewnie i tak by mnie spławili mówiąc, że powinienem uważać i nie wjeżdżać na taką drogę. To co miałem sobie sam odkopać 400 metrowy odcinek dojazdu do domu?. Tak na marginesie zapytam jak Wam się mieszka, jak sobie radzicie ze śniegiem i mrozem, w końcu dawno takiej zimy nie było. Czy wasze koszty związane z ogrzewaniem znacząco wzrosły? Według prognozy długotrrminowej od 14 lutego już powinno być na plusie i w nocy i w dzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 rzućcie okiem http://forum.muratordom.pl/post3997502.htm#3997502 pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 07.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam może ktoś podzieli się kontaktem do sprawdzonej ekipy: - do tynków cementowo-wapiennych ok 400m2 proszę o kontakt na priv Pan Janek 667-329-349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabishing 09.02.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wszystkich, jestem tu nowiuśka Zamierzamy się zacząć budować w okolicach wakacji w Łomiankach. Macie może jakąś firmę budowlaną godną polecenia?? Czytam trochę to forum i powiem Wam, ze jak nie chciałam zaczynać tej budowy tak nie chcę tego jeszcze bardziej :) pozdrawiam gabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthek 03.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witajcie,zaczynam budowe w okolicy Lomianek i na razie 'utknalem' mentalnie na kwestii pradu... podzwonilem po elektrykach w okolicy i wychodzi na to ze za najprostsza prowizorke budowlana (bez ciagniecia kabla x metrow itp) zadaja 2000 - 2500zl.wydaje mi sie czy to jest jakos strasznie drogo za pare godzin pracy i troche materialow?macie moze jakis namiar nakogos tanszego ?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witajcie, zaczynam budowe w okolicy Lomianek i na razie 'utknalem' mentalnie na kwestii pradu... podzwonilem po elektrykach w okolicy i wychodzi na to ze za najprostsza prowizorke budowlana (bez ciagniecia kabla x metrow itp) zadaja 2000 - 2500zl. wydaje mi sie czy to jest jakos strasznie drogo za pare godzin pracy i troche materialow? macie moze jakis namiar nakogos tanszego ? pozdr Barthek, ale to tak po prostu kosztuje... my zapłaciliśmy około 2300zł dopiero zaczynasz, więc od razu Ci zdradzę, że tak będzie na każdym kroku - okaże się, że wszyscy sobie za wszystko każą słono płacić... pół biedy, żeby za tym szła jakość, ale to naprawdę rzadkie zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthek 03.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 no to pieknie, pieknie! pocieszylas mnie okrutnie gdyby nie to, ze ekipa mi na budowie ma spac to bym kupil generator i jakis chociaz pozytek bym z niego mial pozniej... no nic, trzeba bedzie zacisnac zeby i przec do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 no to pieknie, pieknie! pocieszylas mnie okrutnie gdyby nie to, ze ekipa mi na budowie ma spac to bym kupil generator i jakis chociaz pozytek bym z niego mial pozniej... no nic, trzeba bedzie zacisnac zeby i przec do przodu ! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.03.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witam, możecie może polecić solidnego i łebskiego hydraulika z łomianek lub okolic. dotyczy pewnych przeróbek w już istniejącej instalacji w zamieszkanym domu.z góry dziękuję i pozdrawiamlagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witajcie, zaczynam budowe w okolicy Lomianek i na razie 'utknalem' mentalnie na kwestii pradu... podzwonilem po elektrykach w okolicy i wychodzi na to ze za najprostsza prowizorke budowlana (bez ciagniecia kabla x metrow itp) zadaja 2000 - 2500zl. wydaje mi sie czy to jest jakos strasznie drogo za pare godzin pracy i troche materialow? macie moze jakis namiar nakogos tanszego ? pozdr Barthek, My podłączaliśmy prąd budowlany w kwietniu 2009, prąd ciągneliśmy ok. 40m, 4 wkopane słupy- zapłaciliśmy 1000 zł robocizna i koszt erbetki ok. 1200 zł , także kwota podobna do Twojej. Tyle to niestety kosztuje i jest to jawna zmowa cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilimera 10.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, chciałabym prosić o pomoc na mojej ulicy wszyscy mają już dawno podłączenie do gazu, w gazowni powiedzieli mi, że będę czekać na przyłącze ok. 16 miesięcy ale że mogę sobie wziąć firmę prywatną z uprawnianiemi. Czy ktoś z Was korzystał już z takiej firmy i może ją polecić, ja nawet nie wiem o jakie uprawnienia mam pytać? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam!szukam namiaru na Pana KOPARKOWEGO z okolic Dziakanowa Leśnego - macie jakieś namiary?jak tak to podajcie proszę,to samo z kontenerami do wywozu gruzu.trzeba działkę uprzątnąć ...z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karkoludek 15.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Oddam w dobre ręce niepełną paletę dachówki Sirius ( kolor ceglany) firmy RuppCeramika. Lokalizacja Łomianki, transport w zakresie obdarowanego.wiecej info 602 751 882. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts