Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa z Łomianek i okolic

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam takie pytanie: czy ktoś z forumowiczów naszej łomiankowskiej grupy uczestniczy jakoś w życiu lokalnym, czy też łomianki traktujecie jako sypialnię i miejsce odpoczynku łikendowego ?

jak by się ktoś pytał, to sam sobie odpowiem, że dotyczy mnie ta druga ewentualność.

fajnie, że takie pytanie poruszyłeś na forum, myślę, że dotyczy ono wielu mieszkańców - ja niestety także traktuję łomianki jako sypialnię i miejsce wygodnego (nie powiem) wypoczynku w weekend (tak to się pisze a nie łikend !!!). dochodzą mnie co prawda głosy, że coś jest nie w porządku z naszym burmistrzem ale w niedzielę dostaję w kościele za darmo (!!!) gł i czytam, że wszystko jest w porządku.

budowa pochłoneła całkowicie tak że nawet czubek głowy nie wystawał

qurczę, a u mnie zaczyna się od jutrzejszego ranka. wchodzą: hydraulik i elektryk (2 ekipy a nie 2 in 1). btw. jakie macie tynki wewnętrzne. bo ja chyba zdecyduję się na wapienne.

nulla a jak u was z kanalizacją. coś się rusza czy nie ?

U nas teraz walczą z dachem a elektryko hydraulik wchodzi w przyszłym tygodniu, tynki to na razie mamy tylko w garażu i to cały przekrój od gipskartonu do cementowych do wyboru :D

w nowym domu narazie jeszcze nie wiadomo wachamy sie pomiedzy cementowo-wapiennymi a gipsowymi z maszyny.

A co do kanalizacji to w tym roku juz będziemy podłączeni teraz zaczeli robić naszą wieś i dzięki temu asfalt mozna pomylić z serem szwajcarskim :D