Nulla 28.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Uwaga!7 maja najprowdopodobniej o 14 robimy forumowego grila u mnie na działce, serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 sorry ale mnie niestety nie będzie - służbowy wyjazd 7-8. chyba że podeślę żonkę z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.04.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 acha, ten grill to dla forum lokalnego czy w ogóle forum ?? co do tej pierwszej ewentualności to ciekawi mnie frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.04.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gril jest warszwsko- łomiankowski, zapraszamy żone z dzieckiem, należy zabrać to co się chce jesć i pić resztę my załatwiamy. Dzieciaków będzie sporo, psiaków również. A co do frekwencji to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 04.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Widzę że wszyscy wyjechali na long weekend, tylko my siedzimy w domu... Lagerfeld , w niedziele odwiedziłam osławionego Wieloryba, i musze przyznać że jest ok, mojemu Juniorowi bardzo przypadła do gustu zjeżdzalnia i brodziki z cieplą wodą, nam też sie podobało możesz śmiało zabierać rodzinkę na pływanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ja też siedziałem w domu - no tak dokładnie to z rana i wieczorem bo ładna pogoda była... zachęcony opinią nulli wybiorę się na basen łomiankowski - podobno w łikend był wstęp za free dla mieszkańców gminy. na budowie zaczyna się normalnie harówka !!! spece przyjeżdżają jeden po drugim... i o tylu rzeczach trzeba zdecydować że głowa boli. czy ktoś zgłaszał projekt ogrodzenia do starostwa ?? podobno trzeba go przedstawić graficznie a jak ktoś nie ma talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.05.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Lagerfeld , nie żartuj że trzeba zgłaszać bo jeśli tak to my własnie wylaliśmy dzisiaj nielegalnie 7 m podmurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.05.2005 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nulla niestety to prawda z tym ogrodzeniem.............. Trzeba zgłosić zamiar budowania z rysunkiem i opisem. Przy czym, starostwo interesuje wygląd i przebieg ogrodzenia od strony ulicy. Niestety mają 30 dni na odpowiedź.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.05.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ja też siedziałem w domu - no tak dokładnie to z rana i wieczorem bo ładna pogoda była... zachęcony opinią nulli wybiorę się na basen łomiankowski - podobno w łikend był wstęp za free dla mieszkańców gminy. na budowie zaczyna się normalnie harówka !!! spece przyjeżdżają jeden po drugim... i o tylu rzeczach trzeba zdecydować że głowa boli. czy ktoś zgłaszał projekt ogrodzenia do starostwa ?? podobno trzeba go przedstawić graficznie a jak ktoś nie ma talentu Nie wymagają artystycznych wizji. Wystarczy szkic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nie wymagają artystycznych wizji. Wystarczy szkic. a jak jest potem z odbiorem, czy bardzo się czepiają zmian. dokładnie chodzi mi o sytację w której na szkicu było np. 7 słupków a w realu jest 5 (w tym 2 szersze). null z czego budujesz ogrodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimy ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimu ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimy ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Bardzo przepraszam że ten post jest trzy razy ale wyświetliło mi się że sa problemy z przeciązeniem bazy danych forum a potem nagle widze że pojawiło się wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ja mam ogrodzenie murowane z przęsłami ze spawanych rurek o przekroju kwadratowym 2x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier ufff, ale opis !!! nulla - jak udał się grill ? był ktoś z forum ? moje kobietki w łikend były na basenie i wrażenia jak najbardziej pozytywne (mniejsza nauczyła się z tej okazji zbitki słów: basien jecze !!) czyli, tak jak pisałem wyżej, plotki plotkami (o basenie) a rzeczywistość jest całkowicie inna. co do ogrodzenia: planujemy klinkierowe słupki z drewnianymi (najprawdopodobniej) deskami. zastanawiam się czy nie zamienić ich na brązowe - z daleka wyglądają jak drewniane a są lżejsze i tańsze. acha, a fugi będziemy mieli takie brązowo-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 post powyżej był moim 150 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Gril sie udał dziękuję, były Whisperki, Martka, Maluszki i Opal, było super nedługo powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 to z naszego łomiankowskiego forum ?? tak coś mi się wydaje, że chyba tylko 3 osoby podtrzymują nasze forum. choć może jest więcej które tylko czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 to z naszego łomiankowskiego forum ?? tak coś mi się wydaje, że chyba tylko 3 osoby podtrzymują nasze forum. choć może jest więcej które tylko czytają Ja też tu czasem zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts