Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa z Łomianek i okolic

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

badi - pisząc 3 osoby miałem także ciebie na myśli :wink:

wczoraj dostałem zawiadomienie ze starostwa, że na wniosek gazowni mogą robić do mnie przyłącze gazowe zgodnie z jakimiś uzgodnieniami poczynionymi w zudzie :lol: zespół uzgadniania dokumentacji.

tak mnie się wydaje, że to koszmarny zespół podobnie jak jego nazwa :D

nie wiem jednak co dalej bo do końca czerwca mam zatwierdzić w powiecie jakiś projekt przyłącza gazowego z budynku do ogrodzenia a od końca sierpnia mają rozpocząć dostarczanie gazu - pod groźbą kar wielkich jak zawiodę z terminem !

badi czytałem na forum babickim, że miałaś jakieś doświadczenia z gazownikami z okolicy. moglabyś zapodać coś więcej.

jesteśmy w trakcie negocjacji bram wiśniowskiego z gościem z piaskowej (kontakt od badi) - jakie masz doświadczenie z nim w zbijaniu ceny. można liczyć na sukces, czy też gość ma tyle klientów, że go to .......

z góry dziękuję.

Witam grupę Łomiankową,

co prawda do budowy jeszcze bardzo daleko ale działkę już posiadam i skoro Jagna się do Was podłączyła to ja z nieśmiałością też :oops: .

Jak dobrze rzucę beretem biorąc zamach na swojej działce to wyląduje na działce Jagny.

pozdrowienia

Agnieszka

Witaj Agu69, miło że do nas dołączyłaś :D

Skoro już wiemy że masz działkę to napisz coś więcej co i kiedy masz zamiar budować?

Lagerfeld nam podłączenie gazu robił p.Trzeciak dość znany w naszej okolicy, załatwił wszystko lącznie z zudem za przystępną kasę, jak chcesz to poszukam do niego telefonu

witam ponownie,

działka k/Pomiechówka, konkretnie Błędowo,całe 909mkw,tylko szkopuł-rolna, co prawda wyłożyli już nowe studium, ale jak znam życie, zmiany dotyczą niedalekiego pola golfowego. Zobaczymy co czas przyniesie, póki co mogę wybudować 10-cio metrowy pałac. Szlag mnie trafia, bo mieszkamy w betonowym pudełku w 100-licy i ten kawałek ziemki był dla nas wybawieniem. Plany były skromne, jakieś 50 meterków, tak, co by łikendzik spędzić.

pozd.

Agnieszka