barto307cc 14.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hmm do przeprowadzki to jeszcze dalekooooo .U nas skończyli ijż nstalacje wod-kan i została im końcówka elektryki.A że już jest zimno to do marca będzie przerwa .Ale już jesteśmy umówieni na tynki,wylewki,mamy zaklepanych kafelkarzy,ekipę do ocieplenia poddasza,także tylko czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry no i byle do wiosny żeby dalej robić i byle do zimy żeby się wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry no i byle do wiosny żeby dalej robić i byle do zimy żeby się wprowadzic Dobre motto, chociaż ja bym chciała do jesieni coby dziewczynki do szkoły poszły od wrześni już w naszej wsi. A u nas jeszcze z prac w tym roku dach, tzn. początek prac nad dachem. Przez zimę będę zbierać oferty z wyceną na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Becia a jakie okna planujecie drewniane czy plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Becia a jakie okna planujecie drewniane czy plastiki Początkowo miały być plastiki. Później mężowi naszła ochota na barwione drewno. A ostatnio byliśmy u Myszy a ona ma aluminiowe i to zrobione w całkiem dobrej cenie i zaczynamy też rozważać taką możlowość. Na pewno mają być szare. Poproszę o trzy wyceny i zobaczymy jakie będą różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no pewnie że tak a jak szare mają być to może nawet "szkoda" drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no pewnie że tak a jak szare mają być to może nawet "szkoda" drewna Wiesz co Irma ma i Efilo i bardzo ładnie u nich to wygląda. Tylko pewnie częściej trzeba to konserwować? Chyba muszę jeszcze bardziej zgłębić ten temat. Ja jakoś od początku nie chciałam drewna, to mąż tak zaczął się zastanawiać. Mi się wydaje, że z plastikami najmniej problemu. Aluminium fajne, tylko nie wiem czy mnie cena nie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja wiem że mają ale właśnie trzeba jak każde drewno konserwować ja mam plastiki i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.12.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja też mam plastik i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Hej, Tez mam plastik . Drewniane sa ladne, ale trzeba miec zaciecie i bardziej o nie dbac niz o plastikowe. Moj maz do zacietych nie nalezy My juz po tynkach wewnetrznych jestesmy - troche te mrozy nam pokrzyzowaly plany, bo chcielismy jeszcze w grudniu ocieplic poddasze. Plan mamy by w sierpniu byc w swoim domu Podobmy do tych jesiennych Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 w kwestii okien derwnianych czy znacie może kogoś kto ma takie już od kilku lat, ale nie te stare malowane farbą olejną tylko te nowoczesne znajoma mówiła mi że u nich w firmie niedawno odbywała się konserwacja takich okien i mimo że robiła to profesjonalna firma to nie wygląda za ciekawie są jakieś różnice w kolorze plamy, chętnie usłyszałabym opinię innych posiadaczy którzy już takie okna odświeżali, jak one zachowują te okna i te lakiery na nich, bo drapanie regularnie całego okna i malowanie od nowa co parę lat jakoś mnie nie przekonuje ale może się mylę, i nie jest tak źle pozdrawaim i Wesołych świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, też planuję zacząć w 2010, w maju. Ale poza warunkami zabudowy nie mam jeszcze nic. Od dzisiaj biorę się do pracy! I na pewno będę śledzić to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.12.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, też planuję zacząć w 2010, w maju. Ale poza warunkami zabudowy nie mam jeszcze nic. Od dzisiaj biorę się do pracy! I na pewno będę śledzić to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 21.05.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zastanawiam się czy jeszcze ktoś buduje co zaczął w 2009 tak jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 17.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 haha chyba tylko ja ale lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 24.03.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 haha chyba tylko ja ale lipa My się wykańczamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts