gugx 01.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 zdiecia dzialki wkleje za 3 tygodnie jak do polski zlecimy na urlop. moze dam rade ogrodzenie zrobic jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 01.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witajcie, jak widze dzialeczki macie w wiekszosci raczej na uboczu. Ja mam niemal w centrum miasta z perspektywy Waszych No i jak widze ludzie zanim zaczna sie budowac to za granice jada pieniazki zarabiac na dom? Ja niedalej jak rok temu w UK pracowalam, ale jak widac juz wrocilam To "moja" okolica http://aneczkafoto.webpark.pl/pict0247a.jpg http://aneczkafoto.webpark.pl/pict0249a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 01.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 gugx, sliczny domek, bardzo uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 01.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 WitamyTeż będziemy z żoną chcieli zacząć na wiosnę 2009. Na razie czekamy na geodetę w celu sporządzenia mapki do celów projektowych. Mediów nie musimy załatwiać bo na działce już wszystko jest . P.S Jak wkleiliście te zdjęcia pod waszym loginem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 02.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 zdiecia dzialki wkleje za 3 tygodnie jak do polski zlecimy na urlop. moze dam rade ogrodzenie zrobic jak czas pozwoli to trzymamy Cię za słowo i bedziemy czekac na zdjecia a tak to widze że fajnie macie piszesz że pozwolenie jest ,to super u mnie jeszcze to troche potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 02.07.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witajcie, jak widze dzialeczki macie w wiekszosci raczej na uboczu. Ja mam niemal w centrum miasta z perspektywy Waszych No i jak widze ludzie zanim zaczna sie budowac to za granice jada pieniazki zarabiac na dom? Ja niedalej jak rok temu w UK pracowalam, ale jak widac juz wrocilam To "moja" okolica http://aneczkafoto.webpark.pl/pict0247a.jpg http://aneczkafoto.webpark.pl/pict0249a.jpg prawda u nas narazie na "naszej górce" jeszcze niestoi żaden domek ale pewnie niedługo zaczną się budowac racja racja wiekszosc z nas wyjechała zrobic na swój wymarzony domek ale co zrobic takie czasy zato ty bedziesz miala blisko wrazie czego pożyczyc szklankę cukru hihi pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 02.07.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witamy Też będziemy z żoną chcieli zacząć na wiosnę 2009. Na razie czekamy na geodetę w celu sporządzenia mapki do celów projektowych. Mediów nie musimy załatwiać bo na działce już wszystko jest . P.S Jak wkleiliście te zdjęcia pod waszym loginem witam nowych budujacych a co do zdjęc to musicie założyc sobie w fotosiku albo w innym dziale i tam umiescic zdjęcia a pózniej wkleic chyba jest dobry odpis jak wklejac zdjęcia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 02.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67202.htm tu masz link jak wstawiac zdjecia miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 02.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 zato ty bedziesz miala blisko wrazie czego pożyczyc szklankę cukru hihi pozdrowionka ha, juz nawet znam mojego przyszlego sasiada - to znaczy tego, ktory zalatwia WZ, zeby kupic dzialke obok nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 03.07.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 to fajnie , fajnie miec jakiegos dobrego sąsiada przynajmniej kiedys moze w czyms pomóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 04.07.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki za link do instrukcji wklejania zdjęć. Jakoś mi się udało. Jak widać też będziemy budować projekt archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 04.07.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Trochę się bardziej wczytałem w Wasze posty i widzę że sporo tu emigrantów.Ja też przez 12 lat dorabiałem niemieckich pracodawców tyle że sezonowo.Na szczęściie od tego roku już tam nie jeżdżę . A jak tam cud w Irlandii?Mądry naród dobrze zagłosował - muszę sobie kupić ich flagę na samochód.Kamiloj POZDRÓW IRLANDCZYKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 05.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dzięki za link do instrukcji wklejania zdjęć. Jakoś mi się udało. Jak widać też będziemy budować projekt archonu. no moje gratulacje bardzo dobrze Ci sie udało wstawic zdjęcie pod linkiem powiem sama też na początku miałam problem ale teraz to już sprawnie idzie no i gratuluje projektu bardzo ładny zresztą jak większosc projektów z tej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 05.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Trochę się bardziej wczytałem w Wasze posty i widzę że sporo tu emigrantów. Ja też przez 12 lat dorabiałem niemieckich pracodawców tyle że sezonowo. Na szczęściie od tego roku już tam nie jeżdżę . A jak tam cud w Irlandii? Mądry naród dobrze zagłosował - muszę sobie kupić ich flagę na samochód. Kamiloj POZDRÓW IRLANDCZYKÓW tak to jest jak się chce budowac dom to trzeba jakos zdobyc na to srodki ,a jakos w Polsce raczej bysmy nie zarobili na nasz domek więc wyjechalismy do Irlandii hahaha dzieki dzieki pozdrowie pozdrowie Irlandczyków jak dasz rade to wstaw rzuty swojego domku bo jestem ciekawa jak wygląda od "wewnątrz" no i jak masz też zdjęcia działeczki chętnie bym zerkła pozdrawiam serdecznie Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AneczkaG 05.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Trochę się bardziej wczytałem w Wasze posty i widzę że sporo tu emigrantów. Ja też przez 12 lat dorabiałem niemieckich pracodawców tyle że sezonowo. Na szczęściie od tego roku już tam nie jeżdżę . A jak tam cud w Irlandii? Mądry naród dobrze zagłosował - muszę sobie kupić ich flagę na samochód. Kamiloj POZDRÓW IRLANDCZYKÓW Witaj! Dobrze kojarze, ze to rododendrony 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 05.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 super coraz nas to wiecej a juz myslałam że jestem prawie osamotniona z budową na wiosne 2009 a tu prosze coras to nas wiecej witojcie pani po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 witajcie to i ja się przyłączę mieliśmy zamiar w tym roku zrobić stan zerowy ale już sama nie wiem czy się uda, projekt wybrany pozwolenie ma być w przyszłym tygodniu przyłącze wody uzgodnione tylko zrobić jak będzie pozwolenie to warunki przyłącza z energetyki i gotowe a działeczka ma dokładnie 1346 m - 23,5 m na prawie 60 m jedyna "wada" to wjazd od południa ale już to przebolałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 05.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 WitamNie wiem czy te rzuty będą widoczne ale zrobię próbę. Nie to nie są rododendrony aczkolwiek braliśmy je pod uwagę - to dom pod pistacją wybrany po bardzo wielu nieprzespanych nocach , potyczkach z żoną itp. Jest to efekt uzyskanego kompromisu. Spróbuję następnym razem wkleić zdjęcia naszej działki. Witaj na forum wu -jak za tydzień będzie pozwolenie to napewno dacie radę chyba że będzie problem z ekipą . Wjazd od południa czy północy dla mnie to wsio rybka ważne że macie swój kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 hej z ekipą nie ma problemu bo zaklepana - może być tylko problem z tym stanem zero bo bardzo rozrywani ale zobaczymy pewnie że własny kawałek najważniejszy ale jednak wjazd od południa wymusza pewną dozę kombinacji jeśli chesz mieć jakoś dobrze ustawiony dom i oświetlony z rzutami to mam troszkę problem bo mamy zrobiony prawie indywidualny projekt i nie mam gdzie formatu A3 zeskanować ale pewne wyobrażenie daje projekt z pracowni Lipińskich LMP 95a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 06.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 super coraz nas to wiecej a juz myslałam że jestem prawie osamotniona z budową na wiosne 2009 a tu prosze coras to nas wiecej witojcie pani po urlopie hejka witam was i zdrówko pytam ,a tak na powaznie to co tam u was słychac?? u nas no cóż mamy ziemię 1600 metrów do elektryki niezdażylismy ale tesciu ma teraz jakos pójsc i popytac sie co i jak bylismy tez u architekta który będzie nam robił adaptacje projektu fajny facet ale zobaczymy jak będzie dalej hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts