Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajaca na wiosne 2009

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Póki co będziemy próbowali wziąć kredyt w CHF, w PLN są raty wyższe o połowę i najzwyczajniej nas nie stać. Składamy wnioski w Eurobanku, Nordei i Polbanku.

kolega tez mysli o nordei -

natomiast nas podobno nie stać na kredyt we CHF - moze dostaniemy 150 tys- cóz małe dochody :) a za 150 tys to można komórke postawić

podobno też "SPREAD" zjada sporo kasy - jak sie chce spłacić część kredytu po roku lub 2 lata

a jest wogóle na Muratorze, jakaś grupa dyskusyjna o KREDYTACH- nie będziemy tu miejsca zajmować :)

Witam wszystkich :)

Pasie :) sio dołek sio !!!!!!!!!!!!

A u nas dziś szczęśliwy dzień bo mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! JUPI :lol:

Gratuluje!!

a ile sie czeka na uprawomocnienie tego pozwolenia. Dwa tygodnie?

Jeśli chodzi o kredyt to my w tym roku jeszcze sobie odpuszczamy. Powinno nam starczyc do dach i łącznie z nim. w przyszłym roku będziemy sie martwic co dalej.

Ja tez dostałam dziś pozwolenie co prawda na ścięcie 3 drzew ale to zawsze coś nie? :roll: :lol:

Dzień dobry,

z chęcią dołączę do grupy wiosennej 2009. Planuję zbudować domek w okolicach Łodzi. PnB już mam od roku i czas się wziąć do roboty. Jestem na etapie składania wniosku do banku BGŻ. W poniedziałek rzeczoznawca a w czwartek sądny dzień, zobaczymy kosztorys :)

Pozdrawiam

Dzień dobry,

z chęcią dołączę do grupy wiosennej 2009. Planuję zbudować domek w okolicach Łodzi. PnB już mam od roku i czas się wziąć do roboty. Jestem na etapie składania wniosku do banku BGŻ. W poniedziałek rzeczoznawca a w czwartek sądny dzień, zobaczymy kosztorys :)

Pozdrawiam

witaj również jestem z okolic ŁODZI :)

Dzień dobry,

Pozdrawiam

witaj również jestem z okolic ŁODZI :)

Miło :)

W przeciwieństwie do Twojej działki, moja jest istnym niezasłoniętym polem, z jedną malutką jabłonką na końcu.

W jakiej hurtowni zaopatrujesz się w materiały?

witam wszystkich :lol: widze że forum rozkwitło i bardzo dobrze ,u nas dosc duży zastój :cry: ale niestety nic z tym jak narazie nie zrobimy zostało czekanie do wiosny i byc moze wszystko ruszy oby!!!! :roll:

poza tym mielismy budowac dom w trzmielinie z archonu ale ostatnio zmienilismy projekt na "TOPAZ III" z MG projekt ,a czemu w sumie to dużo gadac no i mój profil musze teraz zmienic

pozdrawiam