gnieka 26.12.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witajcie po Świętach,ech szkoda że się skończyły...... Tomekbudujedomek:tak mieliśmy budować systemem gospodarczym ale zmieniliśmy zdanie,jesteśmy na etapie szukania firmy,jesteśmy po tylu spotkaniach,że już mnie głowa boli od tego wszystkiego! Jak na razie przypadła nam do gustu firma z Czarnowąs,może znasz Pana Marcina Patrzek?czy mógłbyś napisać oczywiście jeśli masz jakieś opinie?facet wydaje się konkretny i można dogadać się np z kupnem materiałów-kupi na siebie z 8%vat,czekamy jeszcze na wyceny z dwóch firm i na tym koniec trzeba podjąć decyzję.a może kogoś polecasz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Grażyna 28.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam całą grupę opolską !!! Mam pytanie odnośnie geodety czy możecie polecić jakiegoś sprawnego i rozgarniętego:) czy jest może ktoś kto załatwiał wytyczenie działki i ile to kosztowało??? Będe bardzo wdzięczny Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Grażyna 28.12.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 I jeszcze namiary na architektów robiących adaptację projektu... oczywiście w okolicach Opola... mam nadzieję że rozsadni cenowo... Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 28.12.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Mam pytanie odnośnie geodety czy możecie polecić jakiegoś sprawnego i rozgarniętego:) czy jest może ktoś kto załatwiał wytyczenie działki i ile to kosztowało??? Geodeci: Mandela, Opole Szpitalna 17 tel.77 454 50 84 Banach, Dobrzeń Wielki tel.601 516 896 myślę, że wystarczajaco sprawni i rozgarnięci;) cenowo podobnie, czas realizacji około miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivien 09.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam natus! Dachóweczkę kupiliśmy w Krasiejowie w Firmie Raifel, to jest Creaton przywieziony z Niemiec. W realu prezentuje się b.ładnie. dzięki za komplement Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Dzięki bardzo Jolu za informację, sprawdzę jakie tam mają teraz ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 11.02.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czołem, kłaniam się z Wrocławia. Czy ktoś z Was miał może doświadczenia z firmą Perfect Schody z Opola (tą - http://www.perfectschody.pl/ )? Dostałem od nich dość konkurencyjną ofertę na schody i sprawdzam czy gdzieś jest haczyk (np. w wykonawstwie ). Wyszukiwarka pokazuje mi, że była tu o tym dyskusja ale nie jestem w stanie przegrzebać sie przez te 60 str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 02.03.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witamy Opolan:-) Dolaczamy do grupy opolskiej:bye: Zabieramy sie do budowy w Debskiej Kuzni - cos malo forumowiczow tu ostatnio- chyba wszyscy zaczeli budowac:yes: Czy ktos moze polecic jakies ekipy budowlane (warte polecenia i ceny) Pozdrawiamy goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 09.03.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No gdzie ci opolanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 10.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Cześć Men-andre. Powodzenia w budowie życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 12.03.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 A czy TomekBudujeDomek juz sie wybudowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.03.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam WszystkichAż miło - w 2002 roku znalazłem to forum i między innymi założyłem tą grupę. To dalej żyje! I nadal na tym samym niku. Pozdrawiam Was. Forum bardzo mi pomogło – w domu mieszkamy już 6 rok – czas na odświeżenie. Wiele cennych uwag i podpowiedzi uchroniło mnie od popełnienia błedów.Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 18.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witaj Szadam- zyje ale cos slabo:confused:- a gdzie sie budowales?-jesli moge spytac- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 20.03.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 A czy TomekBudujeDomek juz sie wybudowal? Może kiedyś. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 28.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witajcie po Świętach,ech szkoda że się skończyły...... Tomekbudujedomek:tak mieliśmy budować systemem gospodarczym ale zmieniliśmy zdanie,jesteśmy na etapie szukania firmy,jesteśmy po tylu spotkaniach,że już mnie głowa boli od tego wszystkiego! Jak na razie przypadła nam do gustu firma z Czarnowąs,może znasz Pana Marcina Patrzek?czy mógłbyś napisać oczywiście jeśli masz jakieś opinie?facet wydaje się konkretny i można dogadać się np z kupnem materiałów-kupi na siebie z 8%vat,czekamy jeszcze na wyceny z dwóch firm i na tym koniec trzeba podjąć decyzję.a może kogoś polecasz? pozdrawiam czy pan Marcin zrobił już dach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 02.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 04.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witaj owip2001- jesli moglabym prosic jakies namiary na pana M.Patrzek to bylabym wdzieczna -Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 04.04.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 poszło na pw a jak tam wasza budowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 11.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witam,...Też budujemy w woj. opolskim... od czasu do czasu zaglądam na ten wątek, ale jakośc nie ma ciekawych info na temat budowania oraz wymiany doświadczeń..Jedyny temat, to ogłoszenia działek budowlanych, lub szukanie ekip .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnieka 13.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witajcie,coś słabo tu u nas,na opolskim! owip2001-heheh:)nawet nie zaczeliśmy:bash: ciągle pod górkę i jakoś nie idzie,czekamy na pisma z gminy w sprawie rowów,a prace mamy rozpocząć w czerwcu,a dach???????????????chyba dopiero w przyszłym roku,budujemy bez kredytu,więc sam rozumiesz......... pozdrawiam ekipe opolską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 13.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam.Poszukuje Hydraulika sprawdzonego do wykonania calej instalacji w domu.Dzis dostalam wycene od goscia na 45.000 tys no i prosze was o pomoc bo wydaje mi sie ze kwota troche zawyzona montaz instalacji ogrzewania podlogowego 145m2,montaz grzejnikow lazienkowych 3 szt 18,825zl montaz automatyki ogrzewania podlogowego systemu uponor 8 termostatow 4,742zl montaz instalacji wodno-kanalizacyjnej.Montaz spluczek podtynkowych geberit 2 szt oraz montaz grupy licznika wodnego 7,287zl montaz kotla centralnego ogrzewania eko-groszek pol spaw max-plus 20kw w tym montaz zasobnika cieplej wody biawar 150l z grzalka elektryczna wraz z orurowaniem i oprzyrzadzeniem 14,904 zl No i wychodzi ok 45.000 tys zl Co sadzicie o tym kosztorysie? Nie mam pojecia dlatego bardzo prosze o pomoc lub namiary na jakiegos sprawdzonego fachowaca z Opolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts