okobar 17.04.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja dopiero jestem przed - wykonawca wybrany, wydaje się rzeczowy, ale dopiero za jakiś miesiąc będą robione dopiero po zrobieniu będe mógł sie wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yonashka 02.05.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Wielka prośba o opinie o oknach - firma Profitech z Opola. Dostalam naprawdę dobrą, konkurencyjną cenę. Parametry U są OK. Na to bardzo zwracam uwagę bo okna duże i wysokie (na 2500). Co myślicie o tym? Czy ktoś spotkał sie z ich produktami, montażem...... Proszę o podpowiedź Okna Profitech Sp. z o.o. z Opola: • system GEALAN S 9000, • głębokość 83mm, • OKUCIA SIEGENIA AF • ŚRODKOWE RUCHOMA USZCZELKA • PAKIET 3 SZYBOWY 0,5 • CIEPŁE RAMKI • ZABEZPIECZENIE ANTYWŁAMANIOWE • Typ: PRO910 (6002/6003) MD, Słupki pionowe: 1 x 6006 • Typ okuć: U 2 GAVM/GAM SW1/K, • Abdeckkappen • Szklenie: 4/18cr/4/18cr/4 U=0,5 Witam, my niedawno zamówiliśmy u nich te same okna (a dokładniej w firmie COMA), ale montaż dopiero pod koniec wakacji planujemy. Cena była najlepsza ze wszystkich, a kilka firm porównywaliśmy, a parametry najlepsze. Robili nam w fairmie drzwi aluminiowe, ale trudno na podstawie tego wystawić jakąkolwiek opinię - wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yonashka 02.05.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witam na wiosnę chcę rozpocząć budowę domu w Opolu. Działka jest pozwolenie na dniach. Szukam ekipy budowlanej może kogoś polecicie. Szukam też kogoś kto też rozpoczyna budowę zawsze co dwóch to nie jeden. Masz już kogoś? Ja mogę polecić firmę GERD-BUD (tel.517-712-839), są gdzieś spod Krapkowic - takie "śląskie chopy", ale robią dobrze, szybko, są z polecenia od naszego przyjaciela architekta a ceny mają baaaardzo konkurencyjne i nie ma w tym żadnych haczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1973 03.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Widzę ze jedziemy na tym samym wózku i ekipa ta sama, projektant i okna prawdopodobnie też. Byłem też chyba u Was na budowie w Prószkowie. Macie kogoś do tynków i posadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiollka86 13.05.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam wszystkich Buduję w Kędzierzynie-Koźlu i jestem na etapie więźby dachowej, jednak już teraz szukam wykonawcy do wykończeniówki. Czy macie kogoś godnego polecenia do wykonania wykończenia w miarę możliwości kompleksowo z okolic Kędzierzyna-Koźla? (tj. gładzie, płytki itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiera 13.05.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam, też jesteśmy z KK. Większość prac robiliśmy sami- więc mogę jedynie polecić kogoś od okien, instalacji. Mieliśmy pewnego pana od płytek, ale nie do końca jestem zadowolona z jego pracy. Nie jest źle, było w miarę tanio w porównaniu do innych ale jednak rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiollka86 13.05.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam, też jesteśmy z KK. Większość prac robiliśmy sami- więc mogę jedynie polecić kogoś od okien, instalacji. Mieliśmy pewnego pana od płytek, ale nie do końca jestem zadowolona z jego pracy. Nie jest źle, było w miarę tanio w porównaniu do innych ale jednak rewelacji nie ma. Okna i instalacje akurat mam już załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiera 13.05.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 My teraz szukamy kogoś od schodów. Robimy też ocieplenie- więc może będę mogła kogoś polecić- jak się u nas sprawdzi. Ten Pan od ocieplenia robi też gładzie- podobno jest bardzo dobry, ale nie wiem- bo nie widziałam, więc nie będę kogoś polecać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 12.06.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 My teraz szukamy kogoś od schodów. Robimy też ocieplenie- więc może będę mogła kogoś polecić- jak się u nas sprawdzi. Ten Pan od ocieplenia robi też gładzie- podobno jest bardzo dobry, ale nie wiem- bo nie widziałam, więc nie będę kogoś polecać w ciemno. Jeśli chodzi o schody to Joachim Komor robi dobre i w dobrej cenie, właśnie zamówiliśmy swoje, a widziałam jego pracę u koleżanki. Godny polecenia jest jeszcze Wieczorek, ale ceny u niego są już wyższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 16.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Witam Szukam tzw koparkowego, potrzebuje wyrownac teren, okolice Zawady. Mozecie kogos polecic niedrogiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 10.07.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 no to lecim posadzki wylane - na ile teraz moge popatrzeć i ocenić, to polecam Techbau, chyba z Gościejowic co do tynków wewnętrznych mogę polecić firmę Pana Alfreda Fuhla z Węgier ale teraz sam szukam kogoś na podwieszane sufity z karton gipsu... zna ktoś kogoś kogo może polecić? poszukiwany nie za drogi i solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmi 28.07.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Szukam działki w Krzanowicach. Przeglądam ceny w necie, ale to jakiś kosmos 180 -250/m.Czy to są realne ceny za metr? Moim zdaniem mocno przesadzone. Może wiecie coś o jakiejś tańszej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 14.09.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Szukam sprawdzonej ekipy brukarskich. Mam do położenia 120m2 kostki granitowe. Znacie kogoś dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiera 29.01.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Szukam kogoś kto obudowuje kominki, ale w rozsądnej cenie bo niestety firmy z Kędzierzyna i okolic mają ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki531 24.04.2017 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam,czy ktoś z Opolskiego miał do czynienia z firmą GAJ bUD a w szczególnosci z Panem Aleksandrem Gniewczyńskiem. Zastanawiamy sie na d wykonaniem przez nich dachu będziemy wdzieczni za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki531 27.04.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Witam,czy ktoś montował brał i okna z domix-p z Dobrzenia oraz ich montaż? jakie opinie o oknach i montażu bo przedstawili mi dość atrakcyjną ofertę a w necie jest kilka negatywnych ale starych opinii (sprzed 2010r) czy ktoś posiada i moze przedstawić nowsze opinie o ich oknach?!z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmi 17.12.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej. Dom parterowy, płyta fundamentowe. Termin wiosna 2018. Kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizd. 28.01.2018 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witam, tu okolice Strzelec Opolskich, zaczynam działania w kierunku budowy małego domku. Chętnie pogadam z ziomalami z okolicy na tematy budowlane. Wymienię doświadczenia, posłucham rad czy ofert. Odezwijcie sie jeśli ktoś tu zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts