LIDMAR 08.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 szukałem kogoś z pod Opola, a tu proszę cała grupa. Przyłączam się chętnie, bo przede mną wszystkie instalacje i wykończeniówka. Chętnie widziane namiary na tzw. fachowców. a przy okazji CO w miedzi, czy wzmacniany plastik np. system Metrix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 08.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 szukałem kogoś z pod Opola, a tu proszę cała grupa. Przyłączam się chętnie, bo przede mną wszystkie instalacje i wykończeniówka. Chętnie widziane namiary na tzw. fachowców. a przy okazji CO w miedzi, czy wzmacniany plastik np. system Metrix ? Witamy nowego forumowicza, a starego budowlańca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 08.03.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no no witamy i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LIDMAR 09.03.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzięki za powitanie. Będę się starał bywać regularnie, chociaż sami wiecie jak to jest podczas "wojny" (z wykonawcami), może wypaść planowy odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 09.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 no nie ta zima oszalała chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninka__2005 10.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 LIDMAR witaj na forum. Mam nadzieje, ze podzielisz sie informacjami n/t budowania jakby co W koncu polowa juz za Toba:) superDanio jeszcze raz dziekuje za namiary na ta hurtownie z Nysy. Dostalam ich oferte na dachowki i brzmi baaardzo zachecajaco. Musimy tam do nich podjechac i obejrzec wszystko w realu:) A co do zimy to my sie nastawilismy, ze zaczynamy w kwietniu i od tej pory sniegi przestaly nas juz denerwowac;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 10.03.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ninka no to zapraszam do Nysy ja mam od chłopaków czarnego bogen'a w angobie szlachetnej polecam jak coś to chłopaki magą Ci pokazać moją chatkę jak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukas1976 13.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam, Mam zamiar wybudowac domek 135m2 pod Opolem. Pustak ceramiczny + styropian.Jestem na etapie zalatwiania papierow do pozwolenia na budowe. Projekt juz zakupiony. Szukam dobrej, sprawdzonej i oczywiscie niedrogiej EKIPY BUDOWLANEJ. Prosze o namiary. PozdrawiamLukas1976(mail)wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 13.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam forimowiczów opolskich! ponawiam probę odnonie namiarów na oczyszczalnię? firma, producent? Lukas mogę polecić firmę która nam stawiala dom pod Brzegiem (na priva) jeli chcesz.My jestemy b.zadowoleni.Solidni, nienajdrosi,dokładni -dom mamy z ytonga i dokładnoć była b.ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukas1976 13.03.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam, Bardzo Cie prosze kruszka o namiary.Chetnie sie z nimi skontaktuje. Moj mail ponizej. PozdrawiamLukas1976[a]wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 17.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 no witam donoszę ,że elektryk działa już drugi dzień no i chłop stara się zobaczymy czy to zaświeci wszystko he ,he,he, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paJacek 17.03.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Widzę, że grupa opolska sie budzi. Ja sam dopiero zbieram papiery itp.Budował się będę dopiero w 2007 roku na wiosnę. Budowa w Pokoju.http://img149.imageshack.us/img149/7209/elka28tv.jpgPozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninka__2005 20.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 No wreszcie robi sie troche cieplej!!! W przyszlym tygodniu prawdopodobnie zaczynamy paJacek Pokoj to piekne okolice:) Zbieraj dokumenty bo dluga droga przed Toba SuperDanio ale masz fajnie, ze juz elektryk dziala:) W ogole fajnie bo moze w koncu wiosna bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skystar 21.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam, czy gruntowny remontowiec całego piętra domu jednorodzinnego 12x12 może pytac radę starszych? Chciałbym poprostować wszystkie ściany tynkiem gipsowym maszynowym - chatka ma ok 30 lat i jest pewnie sporo kredy na ścianach - czy muszę je przedtem umyć albo nawet skuć? BTW szukam dobrej firmy tynkującej wewnątrz z okolic Opola. Szukam również wykonawcy od A do Z kominka narożnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian253 22.03.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Poczytaj tu a jak nie znajdziesz to zapytaj, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 22.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam .Pan elektryk okablował całe poddasze i działają już instalatorzy wod.-kan. i co. a dziś chyba instalację gazową mieli wykonać tak więc coś tam działamy i aby do wiosny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 22.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Moja negatywna opinia dotycząca firmy renovia z opola (bramy garażowe) była wynikiem pewnych nieporozumień dotyczących wady produkcyjnej napędu, dzięki firmie renovia otrzymałem nowy napęd i jestem zadowolony, kilku moich znajomych korzystało wcześniej z usług tej firmy i wszystko było okogólnie jestem zadowolony z usługi wykonanej przez firmę renovia i polecam ją jako wiarygodnego i solidnego partnera przy budowie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 25.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 oj podnoszę!!!!!!!!!!!! wiosna a tu cisza czy coś się dzieje na waszych budowach??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 30.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 podnoszę bo lecimy!!!!!! zastanawiam się nad drzwiami wejściowymi do domku może jakieś rekomendacje i propozycje co warto a czego nie bo jest tego sporo a drugie to wejściowe boczne do garażu może ma ktoś już sprawdzone drzwi i może polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 03.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam GRUPĘ OPOLSKĄOd razu na powitanie mam pytanie.Czy ktoś coś słyszał o firmie ELTOR Ul Kępska - Opole.Dostałam od nich ciekawą oferte na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts