Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa opolska

Gizd.

Recommended Posts

witaj, zawiodłam się na Merze bo już od jakiś 4m-cy próbuję zamówić u nich schody, obsługiwało mnie 3 facetów, z których ten dla nas najlepszy już nie pracuje a pozostali podają takie ceny, że głowa boli, a na początku sugerowali cenę o ok 3-5 tys taniej:( więc sam widzisz - schody mają ok, ale obsługa pozostawia wiele do zyczenia. Po nowym roku umawiam się z kolejnym przedstawicielem, którego odnalazłam wczorej w necie (perfect schody) - zobaczymy co z tego wyjdzie, znalazłam jeszcze schody Wieczorek.

Jesli chodzi o mój domek to chętnie się pochwalę, ale nie mam pojęcia jak wkleić je tutaj, jesli pomożesz to chętnie, a jak nie to moge wysłać na maila

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Hej, dawno mnie tu nie było i widzę, że nasza grupka strasznie podupadła - trzecia strona - zgroza!!! Krajanie do roboty!!!

My z mężusiem z pasją wydajemy kredytowe pieniądze - cement od 15 stycznia drożeje o 10 % więc właśnie kupiłam cztery palety :D . Mamy już też przepiękną dachoweczkę - Koramic holenderka płaska kasztanowa angoba.

Yelcyn - coś mi się wydaje że się znamy z Twoją żonką :D Jeśli ma na imię Ewa to napewno. Będziemy bardzo bliskimi sąsiadami :D - nasza działeczka blisko ul. Synów Pułku ale do Archimedesa równie blisko. Nasza ulica - chociaż jej jeszcze fizycznie nie ma :D :wink: - ma już piękną nazwę - Kanonierów :D

Pozdrawiam wszystkich Opolan i piszcie więcej bo to wstyd żeby tu ruchu nie było!!!

No tak to jest z naszą Grupą że jej nie ma :-?

Ja właśnie kupiłem projekt, za parę dni wracam do Opola i zaczynam walkę o adaptację, szukanie ekipy itp.itd.

Chcę w tym roku tylko stan surowy otwarty, więc chyba kogoś znajdę mam nadzieję, by mi mury postawić i przykryć dach :roll: Zawsze byłem chorym optymistą. :lol:

Tak więc kochani wykonawcy zgłaszajcie tu wasze oferty :D

No tak to jest z naszą Grupą że jej nie ma :-?

Ja właśnie kupiłem projekt, za parę dni wracam do Opola i zaczynam walkę o adaptację, szukanie ekipy itp.itd.

Chcę w tym roku tylko stan surowy otwarty, więc chyba kogoś znajdę mam nadzieję, by mi mury postawić i przykryć dach :roll: Zawsze byłem chorym optymistą. :lol:

Tak więc kochani wykonawcy zgłaszajcie tu wasze oferty :D

:D

Jak szukasz wykonawców to chyba będzie łatwiej na Piccadilly Circus :lol: niestety :cry:

Witam ponownie, fajnie że taki ruch w interesie :wink: :D Zahir1000 dzięki za miłe powitanie. Rzeczywiście budujący z K-K się uaktywnili. Do Kamila 1967 mam wprawdzie kawałek bo Koźla gdzie będziemy wiosną stawiać domek do Starej Kuźni jest jakieś 12 km albo i lepiej ale to i tak fajnie że tylu forumowiczów po sąsiedzku. A gdzie buduje się ronia1975?

Ja właśnie zakupiłam pustaczki na naszą chałupkę i zamówiłam okna w Oknoplaście bo zimą mają dobre promocje.

Dla zainteresowanych link do naszego projektu: http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=top20

Zmian było nie wiele, dobudowliśmy wiatę obok garażu i zlikwidowaliśmy obie lukarny na elewacji ogrodowej, w łazience będzie okno połaciowe a zamiast obu połaciówek na strychu okno w szczycie.

Pozdrawiam

Witaj Annja!

Budujemy koło Nysy, mam pytanie z jakiej firmy kupiłaś pustaki i w jakiej cenie? Pozdrawiam!

Witaj Annja!

Budujemy koło Nysy, mam pytanie z jakiej firmy kupiłaś pustaki i w jakiej cenie? Pozdrawiam!

Witaj, mój materiał na ściany to ceramika poryzowana Jopka - POROMUR 30 P+W. Płaciłam 3,35 zł brutto za sztukę ale to była cena sprzed 4 podwyżek. W mojej zaprzyjaźnionej hurtowni mieli jeszcze resztę partii Jopka w starej cenie :D :wink:

Ja też witam kolejną ziomalkę :D !!!

Gdzie i co budujesz mirakrzys?

A ty nam tak nie zazdrość zahir1000 bo póki co to się konwersacja nawet między nami z K-K nie szczególnie klei :wink:

Normalnie aż odebrałem jako zarzut do mojej skromnej osoby. :wink:

ALe zajrzałem na twoje posty i niestety miałaś rację. ...

Cement podrożał i wapno podobno też.

Ciekawe jaką inflację średnioroczną ogłoszą.

Słyszałem, że 1,5 %

Cool prawda?

:lol: :lol: :lol:

Witam wszystkich!

Milo mi dolaczyc do grupy budujacych Opolan, zwlaszcza tych z okolic K-Kozla. Budujemy domek w Blachowni, jestesmy wlasnie po tynkach wewnetrznych i szykujemy sie do wykonania ogrzewania. Chetnie powymieniam sie doswiadczeniami z innym budujacymi z okolic. Pozdrawiam serdecznie.