Kamil1967 16.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Coś widzę, że w naszej grupie znowu smętnawo, a były już czasy, że się trochę ożywiliśmy. Szkoda, bo teraz jak ruszyliśmy na dobre z budową to chciałoby się pogadać. Czy ktoś z naszej grupy ruszył tej wiosny? Nam dwa dni temu grucha zalała ławy fundamentowe, strasznie się cieszę, że już coś widać na tej naszej budowie Ja to się wcale nie zatrzymywałem tej zimy zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julka28 22.03.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A może ktoś wie gdzie w okolicach Ke-kp można kupić sztachety? Zajrzyj do takiego niewielkiego skladu drewna w Kozlu, niestety nie znam nazwy ulicy, ale znajdziesz go jadac do Kozla Portu, po lewej stronie, jest tam tez szyld reklamowy, wiec napewno trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 23.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A może ktoś wie gdzie w okolicach Ke-kp można kupić sztachety? Zajrzyj do takiego niewielkiego skladu drewna w Kozlu, niestety nie znam nazwy ulicy, ale znajdziesz go jadac do Kozla Portu, po lewej stronie, jest tam tez szyld reklamowy, wiec napewno trafisz. Dzięki. Zajrzę na pewno. Bo do tej pory nabliżej znalazłem hurtownię w Radlinie (gdzieś w okolicach Rybnika lub Jastrzębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 25.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam, chciałbym abyście doradzili mi, gdzie mógłbym najtaniej kupić wełnę 15 na ocieplenie poddasza. Interesują mnie także regipsy. Byłbym wdzieczny za każde info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.03.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszytkich, Z przyjemnością dołączam do tego forum, bo wreszcie udało mi się znaleźć działkę Mam nadzieję zacząć budowę latem w okołlicy Opola. I w związku z tym mam pytanie: czy możecie polecić architekta, który niedrogo i sprawnie zrobi adaptację projektu (i przeróbki)? Mam projekt Dom w Lukrecji z Archonu. Robertnicki: ty kiedyś NIE polecałeś jakiejś pani architekt - możesz podać jej nazwisko - może być na priv.? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 30.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wszytkich, Z przyjemnością dołączam do tego forum, bo wreszcie udało mi się znaleźć działkę Mam nadzieję zacząć budowę latem w okołlicy Opola. I w związku z tym mam pytanie: czy możecie polecić architekta, który niedrogo i sprawnie zrobi adaptację projektu (i przeróbki)? Mam projekt Dom w Lukrecji z Archonu. Robertnicki: ty kiedyś NIE polecałeś jakiejś pani architekt - możesz podać jej nazwisko - może być na priv.? Ania Pochwal sie gdzie się budujecie. Jak "z mojej strony" to moge polecic taniego człowieka do adaptacji i kierowania budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 "Moja strona" to Chmielowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 01.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ehh, nie widzę żadnych odpowiedzi, więc ponawiam prośbę. Proszę Was wszystkich o informacje na temat tanich materiałów, szczególnie styropian 10 na elewację, tynk knauf MP 75L, regipsy i to narazie tyle. I JESZCZE JEDNO PYTANKO: CZY KTOŚ Z WAS ZAKŁADA OGRZEWANIE Z KOMINKIEM, TZN Z PŁASZCZEM WODNYM?? JEŚLI TAK TO PROSZĘ O INFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 01.04.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ehh, nie widzę żadnych odpowiedzi, więc ponawiam prośbę. Proszę Was wszystkich o informacje na temat tanich materiałów, szczególnie styropian 10 na elewację, tynk knauf MP 75L, regipsy i to narazie tyle. I JESZCZE JEDNO PYTANKO: CZY KTOŚ Z WAS ZAKŁADA OGRZEWANIE Z KOMINKIEM, TZN Z PŁASZCZEM WODNYM?? JEŚLI TAK TO PROSZĘ O INFO. Odpowiedzi nie ma bo dziś wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Wszystko = ceny+ dostępność. Moim zdaniem można zajrzeć do Dremexu w Strzelcach. Mają tam kilka ciekawych promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian253 02.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gdzie moge kupić tzw wsyp na wegiel jest to taka klapa lub drzwiczki metalowe ktore montuje sie na zewnatrz kotlowni przez ktore wrzuca sie wegiel do kotlowni przelecialem juz pare skladow budowlanych, castorame itp. i nigdzie nie ma czy ktos widzial gdzies cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 03.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A może ktos ma namiar na ekipę od wylewek z miksokreta ??? Byłabym wdzięczna... PILNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 03.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A może ktos ma namiar na ekipę od wylewek z miksokreta ??? Byłabym wdzięczna... PILNE!!! Ja mam . Namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika_k 04.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 "Moja strona" to Chmielowice. Witam przyszłą Chmielowiczankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 04.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Opolan i moich Koźlaków! Długo mnie nie było, ale dziś opijam zakup działki!!! Po 3 miesięcznej batalii z wodociągami, oczekiwaniem na prawo pierwokupu przez Prezydenta dziś podpisałem akt notarialny!!!! Kupiłem także "okazyjnie" 25 Poromur za jedyne 6,30 brutto..... Nie wiem czy pić z radości czy smutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 04.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Nam dwa dni temu grucha zalała ławy fundamentowe, strasznie się cieszę, że już coś widać na tej naszej budowie Widziałem wykopy, teraz wiem gdzie pójdziemy na niedzielny spacer! Gratulacje! Jesteś bardzo do przodu, ale zaczynamy Cię gonić, jeszcze tylko miesiąc czekania na zezwolenie i ruszamy z pogonią! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 09.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Hej, rzeczywiście dawno cię tu nie było! Myślałam, żeście się już rozmyślili Gratuluję doprowadzonej do końca transakcji zakupu działeczki! U nas już skończone ściany fundamentowe, a po świętach zasypujemy dziurę Mam nadzieję, że do końca miesiąca wylejemy płytę i jazda ze ścianami! A wy gońcie, gońcie!!! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 09.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 proszę o pomoc, gdzie kupię tanio (Opole i okolice): 1. stal2. bloczki betonowe na fundamenty (najlepiej namiar na producenta, gdyż jak czytałem tak wychodzi najtaniej).3. cement4. beton z gruchy z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ze swojego doświadczenia mogę polecić PSB na Swiatowida w Opolu Jeżeli jeszcze porozmawiacie z p. Ewą Gołąb i np. ustalicie że chcecie zaopatrywać się całościowo na większość budowy ( materiałów) to oferują duże zniszki Ale nie wiem czy tak ze wszystkimi klientami postepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 12.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam grupę Czy ktoś może wie gdzie można kupić używane podkłady kolejowe (drewniane), może ktoś ma na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam grupę Czy ktoś może wie gdzie można kupić używane podkłady kolejowe (drewniane), może ktoś ma na sprzedaż ? Zapytaj na PKP, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts