zahir1000 11.07.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nie umarła Janusz, niektórzy tylko byli w stanie śmierci klinicznej... już wyjaśniam: Wyście sobie mogli pisać, kopać i budować, a ja byłem na wojnie... Wojnie z przeciwnościami losu, urzędasami, nierzetelnym biurem itd. etc. Na działce budowlanej w KK nie można postawić... budowli! Można pastwisko, można wykopać sobie oczko wodne, zrobić boisko do krykieta, ale domku już nie. Po 5 miesiącach okazało się, że jednak można. Następnie okazało się, że najlepsze, renomowane biuro architektów przy adaptacji projektu "zapomniało" o kilkunastu rzeczach, w tym tak nieistotne drobiazgi jak zapewnienie energii elektrycznej (sic!). Po 6 (słownie sześciu) miesiącach otrzymałem zgodę na budowę. Na dwa dni przed uprawomocnieniem mój szefo budowy wyjechał na urlop.... Zaczynam 16-go od wizyty geodety. Podobno co się rodzi w bólach to... No, co nie zabije to wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 22.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Drodzy Opolanie szukam barak,garaż lub kontener na potrzeby budowy startuję w połowie sierpnia w Czarnowąsach, może do tego czasu ktoś już wyczerpie jego możliwośći i chciałby się takowego pozbyć ? Jeszcze raz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rollo 23.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie do zahir1000 wspominałeś o fachowcu, który tanio może zrobić odwiert. Czy mógłbyś podać jego namiar???Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 23.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie do zahir1000 wspominałeś o fachowcu, który tanio może zrobić odwiert. Czy mógłbyś podać jego namiar??? Pozdrawiam i dzięki. Wysłałem Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Rollo czy dostałeś na priva wiadomość bo coś to szwankuje, jak nie to podaj mi swój e-mail to ci wyśle namiary na studnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rollo 25.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zahir, bardzo dziękuję za info na priva. Będę się kontaktował z fachowcem od studni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A gdzie w okolicy Opola można kupić w miarę wyrośnięte drzewa które to można byłoby przesadzić na działeczkę. Chciałbym mieć choć jedno już większe jakieś 3-4metry i ciekawe ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 dosyć duże drzewa możesz kupić w szkółce w Krzanowicach przed Czarnowąsamkiza stacją benzynową Myślę że może gdzieś z 250-400 zł ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.08.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Super!!! cena fajna, muszę to sprawdzić. Dzięki duduś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Może ma ktoś z okolic Opola, agregat prądotwórczy do odkupienia, lub pożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 15.08.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić speca od studni wierconej. za 6m skasował mnie tylko 950 zł. gdzie inni żądali 275zł za metr. Jest z Dąbrówki Lubniańskiej koło Opola. Kontakt podam zainteresowanym. proszę o namiar na fachowca od studni: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 15.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić speca od studni wierconej. za 6m skasował mnie tylko 950 zł. gdzie inni żądali 275zł za metr. Jest z Dąbrówki Lubniańskiej koło Opola. Kontakt podam zainteresowanym. proszę o namiar na fachowca od studni: [email protected] Poszło. Chyba rozkręciłem facetowi interes już wysłałem jego kontakt do około 15 zainteresowanych osób. Mam prośbę, niech ktoś napisze czy jest zadowolony z jego usługi bo nie wiem czy mam dalej go reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 18.08.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie umarła Janusz, niektórzy tylko byli w stanie śmierci klinicznej... już wyjaśniam: Wyście sobie mogli pisać, kopać i budować, a ja byłem na wojnie... Wojnie z przeciwnościami losu, urzędasami, nierzetelnym biurem itd. etc. Na działce budowlanej w KK nie można postawić... budowli! Można pastwisko, można wykopać sobie oczko wodne, zrobić boisko do krykieta, ale domku już nie. Po 5 miesiącach okazało się, że jednak można. Następnie okazało się, że najlepsze, renomowane biuro architektów przy adaptacji projektu "zapomniało" o kilkunastu rzeczach, w tym tak nieistotne drobiazgi jak zapewnienie energii elektrycznej (sic!). Po 6 (słownie sześciu) miesiącach otrzymałem zgodę na budowę. Na dwa dni przed uprawomocnieniem mój szefo budowy wyjechał na urlop.... Zaczynam 16-go od wizyty geodety. Podobno co się rodzi w bólach to... Oni - szefowie budowy chyba tak mają, mój pojechał przeddzień uprawomocnienia się pozwolenia na budowe. W poniedziałek mijają 3 tygodnie.. grrrrrr "Walka" z urzędami trwała mi od października Czekałam tyle, poczekam, az szef budowy sobie wypocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WASYL Opole 25.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam grupę opolską.Startuję w Walidrogach. Projekt się adoptuje.Początek października wjeżdża koparka.Gdzie kupować materiały.Dobry wykonawca?Piszcie i polecajcie.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 07.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Czyżby grupa opolska umarła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Opolanie raczej siedzą w innych grupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Rzeczywiście zastój mamy w grupie straszliwy Ale mnie np. tu też długo nie było więc zastój ma swoje przyczyny. Wogóle ostatnio coraz mniej czasu na zaglądanie na forum. Nasz domek już zamknięty! Mamy drzwi i okna i piękny daszek Teraz do walki przystąpili instalatorzy. Po niedzieli wylewki i tynki, końcem miesiąca kominek, a potem zobaczymy na co pozwoli kasa i pogoda Pozdrawiam wszystkich Opolan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 10.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja walczę aby zdążyć z dachem w tym roku, jak na razie pogoda dopisuje, za tydzień strop układać będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.10.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja walczę aby zdążyć z dachem w tym roku, jak na razie pogoda dopisuje, za tydzień strop układać będą No to jeszcze sporo roboty przed wami. Ale jak się ekipa spręży to może uda się zdążyć zamknąć chałupkę przed zimą. Żeby tylko nie padało. Trzymam kciuki! Z moim dachem pier...lili się ( bo inaczej nie można tego nazwać ) prawie 2 m-ce! Ale to oczywiście nie znaczy że z twoim będzie podobnie. U naszego sąsiada dach kopletny załatwili w dwa tygodnie. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 O! coś się ruszyło już myślałam ze to województwo wymarło Annja mijałyśmy się niedawno na rynku w Koźlu, ale zanim zajarzyłam skąd cie znam przepadłaś już w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts