shell 24.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.06.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Aniołku bardzo polecam 694 206 438 pan Podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 24.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A ten p. Podstawa to drogi jest?? i gdzie ma swoją firmę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 tak ma firme dla mnie był tani i jest niesamowicie dokładny zadzwoń to nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 hej nie odzywałam się i dziennik tez mam zaniedbany i raczej nie będę go kontynuować( brak czasu) lale my właśnie wykańczamy nasz góralski domek...tzn.on wykańcza nas.. i takie pytanie: gdzie się zaopatrujecie w rośliny do ogrodu. wczoraj byłam w w Zawadzie w szkółce i ceny fajne ale może macie jakieś sprawdzone miejsce, bo ogród czas zacząć tworzyć generalnie jeszcze raz się witam i będę się udzielać ,że by znów w niebyt nie popaść..... pyt2 gdzie mam poprosić o skasowanie mojego dziennika...może założę wspomnienia w dziale zdjęcia domów-dziennika już nie chcę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 07.07.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dziękuję DUDUŚ na pewno skorzystam, bo juz nie mam sił Ja tak teraz trochę z innej beczki;) SPRAWDZONY I SOLIDNY KONTAKT NA ŚWIADECTWO ENERGETYCZNE MIESZKAŃ I BUDYNKÓW WOJ.OPOLSKIE, ŚLĄSKIE,DOLNOŚLĄSKIE wysyłam na priva .. a co do ogrodu kordzina też myślę intensywnie, chociaż chyba temat będzie odłożony do przyszłego roku niestety z powodu braku kasy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 15.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 witam poszukuje kogos sprawdzonego od wod kan moglibyscie kogoś polecić?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 15.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margask 15.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poszukuję sprawdzonego i nie za drogiego kierbuda.Buduję się w gminie Dąbrowa.Szukam człowieka solidnego, z którym dobrze sie współpracuje, ale który nie wydrenuje mi do zera konta. Czy ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ma ktoś stemple na zbyciu takie 3 metrowe żeby były potrzebujwemy w okolice Prudnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 witam grupę opolską Mam kluczowe pytanie - nie znacie kogoś, kto chce sprzedać tanio działeczkę maksymalnie 20 km od opola ?? powierzchnia nie za duża, tak do 10 ar... będę wdzięczna za każdą odp pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ewcik będzie ci bardzo trudno, coś takiego znaleźć( a juz za normalną a nie warszawkacenę to już... ) my się załapaliśmy na ostatnie 3, w naszej okolicy teraz to juz rynek wtórny, popytam...w razie W dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ewcik będzie ci bardzo trudno, coś takiego znaleźć( a juz za normalną a nie warszawkacenę to już... ) my się załapaliśmy na ostatnie 3, w naszej okolicy teraz to juz rynek wtórny, popytam...w razie W dam znać. wiem ale będę wdzięczna, jeśli popytasz... a mogę wiedzieć, ile Wy zapłaciliście za swoją no i jaką macie powierzchnię ?? daleko od opola?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 10km od ronda makro, a płaciliśmy 3.660 za ar więc taniutko nam się udało.działka 1100m2. teraz nasza działka to 80tys jak nic a my płaciliśmy trochę ponad 40.... na drugirj stronie Opola jeszcze drożej...Kępa luboszzyce, chrząstowice tam masz już bajońskie sumy...popytammm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dzięki, będę czekała na jakąś wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 kordzina a jak szukaliście Waszej działeczki ?? bo nie chce przez deweloperów, bo to duuuużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margask 22.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Hej Nie stresuj sie niepotrzebnie Zawsze coś się da znaleźć. Posłałem Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 23.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Hej Nie stresuj sie niepotrzebnie Zawsze coś się da znaleźć. Posłałem Ci info na priv. Niby tak, ale obecnie działki są strasznie drogie, więc wybór staje się baaardzo ograniczony ale dzięki za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 23.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 WitamEWCIK POSZUKAJ też w ag. nieruchomości rolnych na www.Tam zdarzająsię przetargi i może cos się trafi.my naszą działkę tak kupiliśmy.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts