enigma 21.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Jedna z najsolidniejszych firm która u mnie robiła http://www.ogrodzenia-waldpol.pl/kontakt z Biadacza ,bardzo polecam PozdrawiamDzięki! A mogę prosic o koszt ogrodzenia ktore widać na emblemacie? Chodzi mi o cenę materiału+robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 21.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam ja polecam firme potral z czarnowas, mam od nich ogrodzenie, ekipa super pozdrawiamA jak z cenami? Terminem? Mozesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 22.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam ja polecam firme potral z czarnowas, mam od nich ogrodzenie, ekipa super pozdrawiamA jak z cenami? Terminem? Mozesz coś więcej napisać? Z terminami nie było problemów, ale to trzeba sie indywidualnie dowiedziec, a jeżeli chodzi o ceny to są przestępne, niewygórowane:) ja byłam bardzo zadowolona z ekipy montującej, szybko, sprawnie i dokladnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzewa 26.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam i pozdrawiam budujących na opolszczyznie. Ja "restauruję' stulatka w Kędzierzynie. Z niecierpliwością czekam na ocieplenie klimatu, tyle jeszcze zostało do zrobienia... temi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia_sa 02.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 pilnie poszukuje architekta do adaptacji projektu, najlepiej z Opola lub okolic, polecacie kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam budujących na opolszczyznie. Ja "restauruję' stulatka w Kędzierzynie. Z niecierpliwością czekam na ocieplenie klimatu, tyle jeszcze zostało do zrobienia... temi rencami Witaj, przejrzałam Twój album i jestem pod wrażeniem - mnóstwo pracy przed wami, ale dom ma to "coś". Założysz jakąś galerię, albo dziennik (prze)budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka94 05.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam grupę opolską! Pilnie poszukuję namiarów na firme budujacą domy pod klucz! Miejsce budowy podopolska Kepa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 05.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Pan Kupka Marek 781 673 167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka94 07.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dziękuje za namiary:) A coś wiecej o firmie? czy to solidny wykonawca czy budowal u Ciebie no i jakiie ma ceny:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszum 08.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 izunia-sa Podaję namiary na panią - inżyniera budowlanego z uprawnieniami budowlanymi, która wykonuje takie usługi w Opolu i okolicach tel.662 08 33 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 04.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie z Opolskiego.Planujemy na wiosne zaczac budowe domu tylko nie wiem z jakiej firmy skorzystac? Moze doradzicie mi kilka propozycji i bardzo prosze o namiary.Projekt juz mam i czekamy na zgode budowy (powinna lada moment przyjsc) szukam dokladnie firmy pod klucz.Z gory dziekuje za odpowiedz no i ciesze sie ze takie forum istnieje,chetnie bede tu zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wobil 08.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witam, mam pytanie czy ktoś może polecić w okolicach Brzegu opolskiego instalatora c.o., sprawdzonego i takiego któremu nie płaci się w złotych denarach za robotę wiem że dobra praca jest w cenie ale wszystko w granicach rozsądku, będę wdzięczny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysika 08.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Szukam dobrego i taniego fachowca do wykonania studni w okolicach Opola. Jak ktoś ma to bardzo proszę o namiary. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysika 08.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie z Opolskiego.Planujemy na wiosne zaczac budowe domu tylko nie wiem z jakiej firmy skorzystac? Moze doradzicie mi kilka propozycji i bardzo prosze o namiary.Projekt juz mam i czekamy na zgode budowy (powinna lada moment przyjsc) szukam dokladnie firmy pod klucz.Z gory dziekuje za odpowiedz no i ciesze sie ze takie forum istnieje,chetnie bede tu zagladac. Osobiście polecam firmę ARN BUD pana Jendrycy z Górek pod Opolem kom.601843102. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam się z grupą opolską w nowej forumowej rzeczywistości Nutka94 - kiedy ruszasz z budową? Sąsiadami będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 08.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To ja również się przywitam:-) Ania, Ty się zastanów czy z Twoimi tablicami aby na pewno do dobrej grupy się zapisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A co ty się moich tablic czepiasz Zazdrościsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 09.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam ponownie.Znalezlismy firme polecana przez znajomych wlasciwie z jednej "wioski" okolice Opolai po rozmowach wstepnych wykonawca okreslil kosztorys 52tys robota od fundamentow po dach wlacznie.Dom ma 170m2 i dwa balkony o pow 45m2 no i nie wiem? Czytalem na innych forach o wycenach wykonawcow no i sa rozne,ludzie maja nawet za 35tys a niektorzy i w okolicach 70tys.Czy moglbym sie poradzic co do mojej wyceny kogos juz doswiadczonego? No i materialy na taki dom SSO w jakich oklicach cenowych sie moge spodziewac? Planujemy zaczac budowe koniec maja-czerwiec takze do namyslu nie mam zbyt wiele czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam ponownie.Znalezlismy firme polecana przez znajomych wlasciwie z jednej "wioski" okolice Opolai po rozmowach wstepnych wykonawca okreslil kosztorys 52tys robota od fundamentow po dach wlacznie.Dom ma 170m2 i dwa balkony o pow 45m2 no i nie wiem? Czytalem na innych forach o wycenach wykonawcow no i sa rozne,ludzie maja nawet za 35tys a niektorzy i w okolicach 70tys.Czy moglbym sie poradzic co do mojej wyceny kogos juz doswiadczonego? No i materialy na taki dom SSO w jakich oklicach cenowych sie moge spodziewac? Planujemy zaczac budowe koniec maja-czerwiec takze do namyslu nie mam zbyt wiele czasu... Robocizna chyba ok, jeśli firma jest sprawdzona, to nie ma co szukać dalej (taniej). U nas było tak, ze koszty się rozłożyły w następujący sposób: 30 % robocizna, 60% materiały, 10% "sprzęt" - koparka, pompa do betonu itp. Zresztą wycenę materiałów to zrób w hurtowni. Weż wykaz od pracowni projektowej odwiedź kilka miejsc i niech ci policzą. Czy wybrałeś już materiał na ściany, pokrycie dachu? Tu można dużo wydać lub/i dużo oszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 11.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witamposzukuje namiarow na sprawdzone firmy robiace balustrady na balkonach/wykuszachmoze mozecie kogos polecic?miejsce wykonywania Borki k/Opolaz gory dziekuje za pomocpozdrrafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts