owip2001 14.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 witamczy miał ktoś z was kontakt z firmą Esz-bud z Czepielowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta_86 17.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 witam czy miał ktoś z was kontakt z firmą Esz-bud z Czepielowic Witam tak ja mam kontakt z tą firmą. A o co chodzi?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 17.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 pytam ponieważ u nas budowali i jestem zadowolony, poleciłem znajomemu jednak szukamy kontaktu z innymi inwestorami u których mógłby zobaczyć ich pracę lub poznać ich opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta_86 18.11.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 pytam ponieważ u nas budowali i jestem zadowolony, poleciłem znajomemu jednak szukamy kontaktu z innymi inwestorami u których mógłby zobaczyć ich pracę lub poznać ich opinie Witam. Ja aktualnie buduję domek. I Jesteśmy już na etapie ścianki kolankowej. Esz Bud jest moim wykonawcą. Jestem zadowolona z ich wykonania i pracy. Zapraszam do oglądnięcia mojego domku w Brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 18.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam. Ja aktualnie buduję domek. I Jesteśmy już na etapie ścianki kolankowej. Esz Bud jest moim wykonawcą. Jestem zadowolona z ich wykonania i pracy. Zapraszam do oglądnięcia mojego domku w Brzegu. a mogłabym również prosić o namiary na tę firmę; nie mam jeszcze nawet pozwolenia na budowę ale szukam na przyszłość namiarów na wykonawców godnych polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 18.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a mogłabym również prosić o namiary na tę firmę; nie mam jeszcze nawet pozwolenia na budowę ale szukam na przyszłość namiarów na wykonawców godnych polecenia. zapraszam do mnie na budowę zobaczysz jak mi zrobili i dekarzy tez mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 19.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 zapraszam do mnie na budowę zobaczysz jak mi zrobili i dekarzy tez mogę polecić chętnie przyjadę, tyle że musiałabym się pojawić z całą familią, tj. mężem i dwojgiem maluchów - z Opola do Śmiechowic tak łatwo się sama nie wyrwę więc jeśli serio zapraszasz to napisz kiedy a będziemy a jeśli przeraża Cię najazd kosmitów to może pogadamy na Gadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 19.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 odezwij się do mnie na gg 6093028 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1 24.11.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam Serdecznie:)Ponieważ wiele osób szuka uczciwych i dobrych wykonawców do budowy swoich domów to postanowiłem polecić wg. mojej oceny czołowych graczy w tej branży!!! 1. Ewald Kansy ( łubniany ) --- nr. 1 w Opolu - można aktualnie zerknąć - Piekarnia Wodnicki ( Kępa koło Opola ) - mistrzostwo świata 0,5 cm różnicy na poziomie stropu - wykonana cała sztuka murarska, porządek na budowie i jakość usługi!!! ( dużo buduje!!! )2. Edward Stotko ( Krzanowice ) - nic dodać nic ująć - wystarczy pojechać na budowę gdzie buduje.... Te 2 firmy to gwarancja solidności! brak reklamacji - do kogo nie pojedziecie gdzie budowali to marnego słowa nie usłyszycie!!! Dekarz- jeśli dekarz to tylko Labisz!!! ( więźba z modrzewia ścinanego zimą głęboko impregnowanego w wannie !!! - jak w katedrach!!! ) nie do przeżycia!!-MIT - to wysoka cena usługi - ale to mit - wszystko robi na Spassky! jakość użytych materiałów i ich ilość powala! On nie oszczędza - nie jeździ na reklamacje po 5, 10 latach - wykonuje całą sztukę dekarską!!! Mało kto tak dba o szczegóły!!!! Elektryk - 1. Bartyla ( Węgry ) - konkretnie i jakościowo!Reszte podwykonawców polecą murarze - i trzeba oglądać efekty ich pracy!!! tym się kierować nie ceną!! czasem 500zł - przesądza o ponownych kosztach liczonych w tyś!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1 24.11.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 I Jeszcze jedno - jeśli ktoś skorzysta z usług Ewalda - to zapraszam do mnie na budowę do Turawy Marszałki - obecnie zaczynam wykańczać ale w razie w mogę udostępnić zdjęcia ect... Polecam Tych Fachowców z czystym sumieniem!! I nie odnoszę z tego tytułu żadnych korzyści materialnych.Po prostu chcę ich polecić ponieważ budowa z Nimi to czysta przyjemność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta_86 25.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jeśli chodzi o kontakt na firmę Esz Bud z czepielowic to jak najbardziej moge polecic właśnie skończyli u mnie prace nad wieńcem nad ścianką kolankową i schodami dziś zalaliśmy:) Kontakt do Adriana Esza to 606717284. Polecam - fajnie się współpracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 04.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich budujących:-)Ja buduję się na terenie gminy Komprachcice. Jestem na etapie ocieplenia poddasza (tynki i posadzki już wylane). Dla zainteresowanych mam namiary na godne polecenia firmy budowlane (murarz, dekarz, hydraulik, elektryk oraz firma od posadzek) Z wszystkich firm jestem naprawdę zadowolona...W materiały budowlane zaopatruje mnie firma INTECH Grupa PSB oddział Opole na ul. Światowida 6 tel. 501607694!Polecam! Ja szukam aktualnie firmy zajmującej się kominkami...znacie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Jakie wkłady są najlepsze?POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 07.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 sylwia1984 podaj mi namiar na firme od posadzekJakie robilas koszt robocizny z materialem (kretem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 09.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 sylwia1984 podaj mi namiar na firme od posadzek Jakie robilas koszt robocizny z materialem (kretem?) Witam podaje namiary: Pan Adrian, tel. 606238104. 230m2 za ok 9500brutto(materiały i robocizna) Robiłam posadzki betonowe z włóknem szklanym. Zajęło to niecałe 2 dni!Posadzki równiutkie!Żadnych zastrzeżeń!!Firma naprawdę godna polecenia!Na pewno będziesz zadowolony!Jak coś to można przyjechać i zobaczyć Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 31.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 I Jeszcze jedno - jeśli ktoś skorzysta z usług Ewalda - to zapraszam do mnie na budowę do Turawy Marszałki - obecnie zaczynam wykańczać ale w razie w mogę udostępnić zdjęcia ect... Polecam Tych Fachowców z czystym sumieniem!! I nie odnoszę z tego tytułu żadnych korzyści materialnych. Po prostu chcę ich polecić ponieważ budowa z Nimi to czysta przyjemność!!! Witam Sasiadow. Ja buduje w Kotorzu, ale w 2011r za duzo nie zrobilismy, (elektryka, poddasze,tynki wewnetrzne,deszczowka +drenaz, i wyrownanie terenu) Teraz planujemy hydraulike. Mamy juz wycene od P. Ginter Czaja z St. Budkowic(jesli ktos zna prosilbym o opinie) na kwote 42tys wraz z materialem i robocizna (w calym domu podlogowka), piec DUO LING firmy Klimosz. Szkoda naprawde ze tutaj rzadko kto zaglada w grupie opolskiej . Pozdrawiam. http://img97.imageshack.us/img97/7452/062df.jpg http://img830.imageshack.us/img830/8729/1757m.jpg Niech ktos pomoze jak wkleic zdjecia zeby sie wyswietlaly bezposrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 31.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam wszystkich budujących:-) Ja szukam aktualnie firmy zajmującej się kominkami...znacie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Jakie wkłady są najlepsze? POzdrawiam Slyszalem duzo dobrych opinii m.i.n na forum murator o P. Lempik z biadacza, robil kilka lat temu mojemu kuzynowi i rowniez go polecal, dobry fachowie ktory ma wiedze i umie doradzic. Byc moze ze jeszcze wtym roku skorzystam z jego uslug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirazet 05.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam. Ja aktualnie buduję domek. I Jesteśmy już na etapie ścianki kolankowej. Esz Bud jest moim wykonawcą. Jestem zadowolona z ich wykonania i pracy. Zapraszam do oglądnięcia mojego domku w Brzegu. Witam. Wiosną ruszamy z budową, obecnie szukamy wykonawców. Czy mogłabym obejrzeć efekt pracy Esz Budu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 06.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 zapraszam do mnie budynek 270m2 na pw wysyłam numer jeżeli chcesz zadzwoń ustalimy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta_86 07.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam. Wiosną ruszamy z budową, obecnie szukamy wykonawców. Czy mogłabym obejrzeć efekt pracy Esz Budu? Witam nie ma problemy. Zapraszam serdecznie. Aktualnie koncza nam robic dach. Jak cos prosze o kontakt umowimy sie. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandelbrot 13.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Planujemy rozpocząć budowę w tym roku - gmina Biała. Dom o pow. użytk. ok. 120m2, ogrzewanie pompą ciepła. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z budujących polecił mi jakiegoś rozsądnego kierownika budowy, chętnie pogadałbym również z osobami, które już użytkują pompę ciepła. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą IKM z Krapkowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts