Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa opolska

Gizd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pytam ponieważ u nas budowali i jestem zadowolony, poleciłem znajomemu jednak szukamy kontaktu z innymi inwestorami u których mógłby zobaczyć ich pracę lub poznać ich opinie

Witam. Ja aktualnie buduję domek. I Jesteśmy już na etapie ścianki kolankowej. Esz Bud jest moim wykonawcą. Jestem zadowolona z ich wykonania i pracy. Zapraszam do oglądnięcia mojego domku w Brzegu.

Witam. Ja aktualnie buduję domek. I Jesteśmy już na etapie ścianki kolankowej. Esz Bud jest moim wykonawcą. Jestem zadowolona z ich wykonania i pracy. Zapraszam do oglądnięcia mojego domku w Brzegu.

a mogłabym również prosić o namiary na tę firmę; nie mam jeszcze nawet pozwolenia na budowę ale szukam na przyszłość namiarów na wykonawców godnych polecenia.

zapraszam do mnie na budowę zobaczysz jak mi zrobili i dekarzy tez mogę polecić

chętnie przyjadę, tyle że musiałabym się pojawić z całą familią, tj. mężem i dwojgiem maluchów - z Opola do Śmiechowic tak łatwo się sama nie wyrwę:)

więc jeśli serio zapraszasz to napisz kiedy a będziemy

a jeśli przeraża Cię najazd kosmitów to może pogadamy na Gadu?

Witam Serdecznie:)

Ponieważ wiele osób szuka uczciwych i dobrych wykonawców do budowy swoich domów to postanowiłem polecić wg. mojej oceny czołowych graczy w tej branży!!!

1. Ewald Kansy ( łubniany ) --- nr. 1 w Opolu - można aktualnie zerknąć - Piekarnia Wodnicki ( Kępa koło Opola ) - mistrzostwo świata 0,5 cm różnicy na poziomie stropu - wykonana cała sztuka murarska, porządek na budowie i jakość usługi!!! ( dużo buduje!!! )

2. Edward Stotko ( Krzanowice ) - nic dodać nic ująć - wystarczy pojechać na budowę gdzie buduje....

Te 2 firmy to gwarancja solidności! brak reklamacji - do kogo nie pojedziecie gdzie budowali to marnego słowa nie usłyszycie!!!

Dekarz- jeśli dekarz to tylko Labisz!!! ( więźba z modrzewia ścinanego zimą głęboko impregnowanego w wannie !!! - jak w katedrach!!! ) nie do przeżycia!!

-MIT - to wysoka cena usługi - ale to mit - wszystko robi na Spassky! jakość użytych materiałów i ich ilość powala! On nie oszczędza - nie jeździ na reklamacje po 5, 10 latach - wykonuje całą sztukę dekarską!!! Mało kto tak dba o szczegóły!!!!

Elektryk - 1. Bartyla ( Węgry ) - konkretnie i jakościowo!

Reszte podwykonawców polecą murarze - i trzeba oglądać efekty ich pracy!!! tym się kierować nie ceną!! czasem 500zł - przesądza o ponownych kosztach liczonych w tyś!!!!!!!

I Jeszcze jedno - jeśli ktoś skorzysta z usług Ewalda - to zapraszam do mnie na budowę do Turawy Marszałki - obecnie zaczynam wykańczać ale w razie w mogę udostępnić zdjęcia ect...

Polecam Tych Fachowców z czystym sumieniem!!

I nie odnoszę z tego tytułu żadnych korzyści materialnych.

Po prostu chcę ich polecić ponieważ budowa z Nimi to czysta przyjemność!!!

Jeśli chodzi o kontakt na firmę Esz Bud z czepielowic to jak najbardziej moge polecic właśnie skończyli u mnie prace nad wieńcem nad ścianką kolankową i schodami dziś zalaliśmy:) Kontakt do Adriana Esza to 606717284. Polecam - fajnie się współpracuje.

• 2 weeks później...

Witam wszystkich budujących:-)

Ja buduję się na terenie gminy Komprachcice. Jestem na etapie ocieplenia poddasza (tynki i posadzki już wylane). Dla zainteresowanych mam namiary na godne polecenia firmy budowlane (murarz, dekarz, hydraulik, elektryk oraz firma od posadzek) Z wszystkich firm jestem naprawdę zadowolona...W materiały budowlane zaopatruje mnie firma INTECH Grupa PSB oddział Opole na ul. Światowida 6 tel. 501607694!Polecam!

Ja szukam aktualnie firmy zajmującej się kominkami...znacie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Jakie wkłady są najlepsze?

POzdrawiam

sylwia1984 podaj mi namiar na firme od posadzek

Jakie robilas koszt robocizny z materialem (kretem?)

Witam podaje namiary: Pan Adrian, tel. 606238104. 230m2 za ok 9500brutto(materiały i robocizna) Robiłam posadzki betonowe z włóknem szklanym. Zajęło to niecałe 2 dni!Posadzki równiutkie!Żadnych zastrzeżeń!!Firma naprawdę godna polecenia!Na pewno będziesz zadowolony!Jak coś to można przyjechać i zobaczyć:-)

Pozdrawiam

Sylwia

• 3 weeks później...
I Jeszcze jedno - jeśli ktoś skorzysta z usług Ewalda - to zapraszam do mnie na budowę do Turawy Marszałki - obecnie zaczynam wykańczać ale w razie w mogę udostępnić zdjęcia ect...

Polecam Tych Fachowców z czystym sumieniem!!

I nie odnoszę z tego tytułu żadnych korzyści materialnych.

Po prostu chcę ich polecić ponieważ budowa z Nimi to czysta przyjemność!!!

Witam Sasiadow. Ja buduje w Kotorzu, ale w 2011r za duzo nie zrobilismy, (elektryka, poddasze,tynki wewnetrzne,deszczowka +drenaz, i wyrownanie terenu) Teraz planujemy hydraulike. Mamy juz wycene od P. Ginter Czaja z St. Budkowic(jesli ktos zna prosilbym o opinie) na kwote 42tys wraz z materialem i robocizna (w calym domu podlogowka), piec DUO LING firmy Klimosz. Szkoda naprawde ze tutaj rzadko kto zaglada w grupie opolskiej . Pozdrawiam.

http://img97.imageshack.us/img97/7452/062df.jpg

http://img830.imageshack.us/img830/8729/1757m.jpg

Niech ktos pomoze jak wkleic zdjecia zeby sie wyswietlaly bezposrednio.

Witam wszystkich budujących:-)

Ja szukam aktualnie firmy zajmującej się kominkami...znacie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Jakie wkłady są najlepsze?

POzdrawiam

Slyszalem duzo dobrych opinii m.i.n na forum murator o P. Lempik z biadacza, robil kilka lat temu mojemu kuzynowi i rowniez go polecal, dobry fachowie ktory ma wiedze i umie doradzic. Byc moze ze jeszcze wtym roku skorzystam z jego uslug.

Witam. Wiosną ruszamy z budową, obecnie szukamy wykonawców. Czy mogłabym obejrzeć efekt pracy Esz Budu?

Witam. Wiosną ruszamy z budową, obecnie szukamy wykonawców. Czy mogłabym obejrzeć efekt pracy Esz Budu?

Witam nie ma problemy. Zapraszam serdecznie. Aktualnie koncza nam robic dach. Jak cos prosze o kontakt umowimy sie. Pozdrawiam serdecznie:)

Witam wszystkich.

Planujemy rozpocząć budowę w tym roku - gmina Biała. Dom o pow. użytk. ok. 120m2, ogrzewanie pompą ciepła. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z budujących polecił mi jakiegoś rozsądnego kierownika budowy, chętnie pogadałbym również z osobami, które już użytkują pompę ciepła. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą IKM z Krapkowic?