dana0606 26.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czy tu w ogóle ktoś zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 26.02.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 tak zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 26.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ok, a czy ktoś się buduje, bądź budował w tym rejonie, ponieważ jest kilka biur projektowych w Głubczycach i nie wiem które wybrać i którego architekta, jak byłby jakiś dobry może nadłaby się również na kierbuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 28.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 nie poradzę, nie mój region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 02.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, buduję się pod Opolem, jestem na etapie okien, która mają byc porządnie wykonane (pakiet 3-szyb. + ciepły montaż). Mam okna wielkopowierzchniowe, duża część to trójkąty etc.. Jak na razie pytam Eltora(MS) oraz Kapicę, którzy są dobrzy to jednak drodzy (być może dla mnie za drodzy). Czy ktos z Was może podsunąć firmę działającą w okolicy Opola która nie spartaczy realizacji jakosciowo, a będzie bardziej konkurencyjna cenowo? Proszę pisać oczywiście na podstawie własnych doświadczeń i nie wymieniać firm Domix oraz Fillplast (które odrzucam w przedbiegach). Eko-Okna też raczej odpadają bo robią masówkę (stwierdzam tylko fakt - i nie wiem czy zrobią poprawnie), a poza tym jak na razie totalnie olali moje zapytanie (Dobrzeń i Opole). Witam- my na podobnym etapie- duzo firm przepytalismy, wyceny a w koncu zdecydowalismy sie na firme Mlynarski okna (Opole) profile veka 3-szybowe - najtansza oferta (podobno produkcje maja pod wschodnia granica i dlatego moga obnizyc koszt) w tym momencie mamy wszystkie okna wstawione oprocz lukowego ktore ma dojechac za tydzien; kontaktowalismy sie z inwestorem ktory uzyl ta firme rok temu i byli zadowoleni; mam nadzieje ze nam tez wszystko pojdzie sprawnie - Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 08.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ok, a czy ktoś się buduje, bądź budował w tym rejonie, ponieważ jest kilka biur projektowych w Głubczycach i nie wiem które wybrać i którego architekta, jak byłby jakiś dobry może nadłaby się również na kierbuda? no cóż, ja mam świetnego kierownika budowy, który tak się składa jest również projektantem i wykładowcą na politechnice - dr Andrzej Marynowicz, a przy tym ma rozsądne ceny i jest świetnym konstruktorem, tyle że w Opolu, możecie do niego zadzwonić i zapytać, może poleci Wam kogoś bliżej Was (tel. 608057673) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TG-Tays 09.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam, interesują mnie opinie n.t. producentów okien PCV: Plastdom Jemielnica (Rehau), Drewplast Strzelce (Veka), Eltor Opole (MS Brugmann Salamander), Kapica Zawadzkie (Schuco). Opinie cenowo-jakościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 22.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 szukam stempli budowlanych, najlepiej pod wynajem Opole bądź bliskie okolice Wrzosek ktoś zna kto wynajmuje? ktoś może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 23.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam. Jestesmy na etapie wyboru wykonawcy schodow debowych , czy moglibyscie podac namiary na sprawdzonych ,polecanych fachowcow oraz ktorzy jeszcze nie puszcza mnie z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 04.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam. Jestesmy na etapie wyboru wykonawcy schodow debowych , czy moglibyscie podac namiary na sprawdzonych ,polecanych fachowcow oraz ktorzy jeszcze nie puszcza mnie z torbami. niestety nie:( chwalony jest wieczorek (syn naszego wykonawcy też u niego robił schody) ale cena nie jest niska. Są jeszcze MERA SCHODY ale i oni nie mają niskich cen (mi wyliczyli 11000 za jesionowe z przeszkleniami), a czy ty możesz mi polecić dobrego hydraulika i elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 06.05.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 niestety nie:( chwalony jest wieczorek (syn naszego wykonawcy też u niego robił schody) ale cena nie jest niska. Są jeszcze MERA SCHODY ale i oni nie mają niskich cen (mi wyliczyli 11000 za jesionowe z przeszkleniami), a czy ty możesz mi polecić dobrego hydraulika i elektryka? Witam, Jezeli chodzi o elektryka to polecam pana Romana Raczek z Jełowej. Bylismy z niego zadowloleni Pozdrawiam Wiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 07.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 niestety nie:( chwalony jest wieczorek (syn naszego wykonawcy też u niego robił schody) ale cena nie jest niska. Są jeszcze MERA SCHODY ale i oni nie mają niskich cen (mi wyliczyli 11000 za jesionowe z przeszkleniami), a czy ty możesz mi polecić dobrego hydraulika i elektryka? Hydraulika szczerze polecam p. Czaja z starych budkowic, elektryk p. Roman Bartyla z wegier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 09.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hydraulika szczerze polecam p. Czaja z starych budkowic, elektryk p. Roman Bartyla z wegier. dzięki wielkie:) a czy Wasi hydraulicy montują też piece gazowe? Ci, którzy wykonywali nam kanalizację stanu 0 (Adam Kopka i syn) tego nie robią, Jestem też ciekawa, ile kosztowały Was te instalacje (o ile zechcecie się podzielić takimi wiadomościami), nam za wodę, kanalizację, gaz i ogrzewanie (bez kotłowni, tzn. pieca z automatyką) za domek 130m. powiedzieli 25 000, za elektrykę - 8000. fajnie, że ktoś się zaczął odzywać na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 29.05.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Witam - a moze ktos polecic tynkarzy (tynk maszynowy wewnatrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grafinia 03.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam, czy macie godną polecenia ekipę do wykańczania wnętrz ( kafle, ściany itp) lub kogoś sprawdzonego do aranżacji wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 06.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, czy macie godną polecenia ekipę do wykańczania wnętrz ( kafle, ściany itp) lub kogoś sprawdzonego do aranżacji wnętrz? witam mogę polecić projektantkę panią Anię S. oto strona internetowa:http://www.designroom.com.pl/ korzystałam z jej usług i jestem baaardzo zadowolona! W ogóle decyzja o aranżacji wnętrza juz na etapie surowym była jedną z najlepszych decyzji podczas budowania! Do wykańczania wnętrz mogę polecić pana Grzegorza M: 609750760 Zainteresowanym mogę wysłać na priva kilka fotek z końcowej pracy tych osób u mnie:-) Pozdrawiam wszystkich budujących:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa00 11.07.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 hej!A czy ktoś mógłby powiedzieć gdzie kupić stal na zbrojenia w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppestka 14.07.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 hej! A czy ktoś mógłby powiedzieć gdzie kupić stal na zbrojenia w dobrej cenie? Witam my jesteśmy w trakcie budowy od roku z kawałkiem, we wszystkie materiały budowlane (zaczynając od zbrojenia na fundamenty, cegły, pustaki i całą reszte) zaopatruje nas Cegielnia Niemodlin mają konkurencyjne ceny, fajną obsługe, dowożą wszystko na miejsce wtedy kiedy się tego w danym momencie potrzebuje żeby nie robić składowiska na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 15.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 zależy co i o ile sztuk chodziczasami mają ceny wyższe niż np. MB w Opolu czy ZofMar w Kępiea czasami dużo niższe - ale transport maja drogi (jak dla mnie) bo aż tak blisko budowę nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceno 28.10.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Szukam odpowiedzialna i fachowa firme budowlana z okolic namyslowa.bylbym bardzo zobowiazany,dzieki,NAJLEPIEJ JUZ SPRAWDZONA PRZEZ KOGOS,CHODZI MI O STAN SUROWY ZAMKNIETY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts