Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

Gość emems

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sforumowany63, przepraszam, Ponury 63 jeśli chcesz skorzystać z pomocy to musisz przytargać swoje skrzypiące łóżko! Tutaj jeszcze nie ma leżanki. :wink:

A może w ramach terapii odwykowej łączysz się z Forum wyłącznie gdy siedzisz na swoim skrzypiącym łóżku? Trochę jak fakir na gwoździach!! :lol:

OOO jak miło tyle nas dużo.. widać przydał się taki pokój zwierzeń forumowych ;) .. a ilu potrzebujących... tylko kto nas będzie słuchał...

Hmmmmmmm a i leżanki jeszcze niezakupili... no cóż.. podłoga czysta i obita miękkim materiałem a i ściany też miękkie.. a okno jak wysokoooo..

Heej a widział ktoś klamkę ?

Sforumowany63 [...] jeśli chcesz skorzystać z pomocy to musisz przytargać swoje skrzypiące łóżko! A może w ramach terapii odwykowej łączysz się z Forum wyłącznie gdy siedzisz na swoim skrzypiącym łóżku? :lol:

:D

nie, na łóżeczku tylko odpoczywam [co osobliwie dobrze wpływa na plecki i nie tylko :D ]; ale zauważyłem, że prawie zaraz po wstaniu, MUSZĘ wejść na Forum...

Połowica się drze,że to choroba :oops:

I po napisaniu kilku maili naprawdę czuję się lepiej... :-?

"Ponury, martwię się o ciebie... ostatnio źle wyglądasz... walnij dwa maile, poczujesz się lepiej..."* :D

*a copywriter będzie mnie ganiał we snach po całych nocach :o

nie, na łóżeczku tylko odpoczywam [co osobliwie dobrze wpływa na plecki i nie tylko :D ]; ale zauważyłem, że prawie zaraz po wstaniu, MUSZĘ wejść na Forum...

Połowica się drze,że to choroba :oops:

I po napisaniu kilku maili naprawdę czuję się lepiej... :-?

Zaraź uzależnieniem połowicę, niech ona ma także coś od życia :lol: :lol:

Ponury, współczuję, połowica jest chora :wink: skoro nie wstaje :lol: