emems 01.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Aczkolwiek nie anonimowo.. ale stwierdziłam, że przydałby się taki klub. Nawiązując do tego wątku na Forum http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=170727#170727 No tak.. to lokal już mamy ..teraz tylko leżanki brak i kogoś kto chciałby wysłuchać leżącego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.10.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Wywołany do odpowiedzi zgłaszam dobrowolnie na się na terapię.Pierwszy raz wszedłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.10.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Lesiu tylko gdzie się położysz... leżankę musze skombinować ... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.10.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Jako jedna z prawie niezauważalnych - anonimowych forumowieczek zgłaszam sie dobrowolnie na terapię! Choć i tak nie przyniesie ona pożadanego skutku i nie przestanę pisać na forum Więc bez złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.10.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Potem na ulicy mnie pokazują: -Zobacz, jaki sforumowany.... Walnął o dwa maile za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.10.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Sforumowany63, przepraszam, Ponury 63 jeśli chcesz skorzystać z pomocy to musisz przytargać swoje skrzypiące łóżko! Tutaj jeszcze nie ma leżanki. A może w ramach terapii odwykowej łączysz się z Forum wyłącznie gdy siedzisz na swoim skrzypiącym łóżku? Trochę jak fakir na gwoździach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.10.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 A ja się tu zmieszczę z karimatą? I termosik z herbatką jesienną mam ze sobą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.10.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A ja się tu zmieszczę z karimatą? I termosik z herbatką jesienną mam ze sobą...... Herbatka jesienna ? Czy to znaczy że z wkładką ? Może z rumikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 OOO jak miło tyle nas dużo.. widać przydał się taki pokój zwierzeń forumowych .. a ilu potrzebujących... tylko kto nas będzie słuchał... Hmmmmmmm a i leżanki jeszcze niezakupili... no cóż.. podłoga czysta i obita miękkim materiałem a i ściany też miękkie.. a okno jak wysokoooo.. Heej a widział ktoś klamkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Klamek od środka nie uświadczysz, ale wyjmiemy drzwi z futryny i zaniesiemy na budowę. :wink: Zaraz zaraz na jaką budowę? A co za białe kitle? Chyba jestem zfermtowany/zforumowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Lesiu gdzie te białe kitle? chyba białe myszki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Sforumowany63 [...] jeśli chcesz skorzystać z pomocy to musisz przytargać swoje skrzypiące łóżko! A może w ramach terapii odwykowej łączysz się z Forum wyłącznie gdy siedzisz na swoim skrzypiącym łóżku? nie, na łóżeczku tylko odpoczywam [co osobliwie dobrze wpływa na plecki i nie tylko ]; ale zauważyłem, że prawie zaraz po wstaniu, MUSZĘ wejść na Forum... Połowica się drze,że to choroba I po napisaniu kilku maili naprawdę czuję się lepiej... ________________________________________________________ "Ponury, martwię się o ciebie... ostatnio źle wyglądasz... walnij dwa maile, poczujesz się lepiej..."* *a copywriter będzie mnie ganiał we snach po całych nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.10.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 nie, na łóżeczku tylko odpoczywam [co osobliwie dobrze wpływa na plecki i nie tylko ]; ale zauważyłem, że prawie zaraz po wstaniu, MUSZĘ wejść na Forum... Połowica się drze,że to choroba I po napisaniu kilku maili naprawdę czuję się lepiej... Zaraź uzależnieniem połowicę, niech ona ma także coś od życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ponury, współczuję, połowica jest chora skoro nie wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ale Ona się nie drze na wstawanie, tylko na uzależnienie.... ale ja już jestem taki kompulsywny... >>> o choroba!!! DOKTORA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.10.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Czy to po Ciebie idzie tych dwóch rosłych byków z takimi ładnymi wdziankami wiązanymi do tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Aaaaaaaaaaaaaa, Mamo...... Gdzie mnie ciągniecie, bydlaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.10.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Jakby co to idź w zaparte i twierdź że cierpisz na pomroczność jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Rozmawiałem z lekarzem. To miły człowiek, ciekawe tylko dlaczego ciągle coś mówił o zakładzie zamkniętym... Na razie zakazał mi się logować przez pięć godzin O ja nieszczęśliwy, na co mi przyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.10.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 To sadysta nie lekarz Kto by wytrzymał 5 godzin bez forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts