Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

Gość emems

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przywoływowywuję Was nieszczęśniki do ustawienia się w numerowanym szeregu i przyjęcie pozycji proszono-błagalnej.Otóż celem rozwinięcia Waszych przytłumionych nieznacznie instynktów będzie test,kto pierwszy dobiegnie do leżanki ,ciurkiem wysączy zawartość owego kanisterka z napojem wysoce kalorycznym oraz wyrecytuje pełną piersią WYRAZNIE numer własnego NIP-u,otrzyma zezwoleństwo na przebywanie na danym oddziale bezterminowo.Do spożycia testowanego napoju PRAWDY wolno użyć jedynie wenflonika od kroplóweczki.Pojemność kanisterka nie może być mniejsza od polowy posiadanej masy ciała!A teraz kto pierwszy na wagę?...

Ponury,mojej suni nie trzeba zapraszac na lezanke,wszystko co sluzy do lezenia to bezwzglednie okupuje swoim cialem.Dlatego tak mi blogo i wygodnie na naszych szpitalnych lezaneczkach-nikt mnie nie wygryza.

Chociaz obserwujac pogon pacjentow za lezankami,to moze jest to dobry pomysl -grozny wyzel weimarski przy lozku szpitalnym? :lol:

Maxiu,niech Ci nie przychodzi do glowy aby wyrwac mi lezaneczke.Poszczuje psem!!! :evil:

A pania doktor Esemese pytam ,dlaczego demoralizuje pacjentow?

Kiedy pacjent poczuje susze w gardle,znajdzie NAPOJ w sasiedniej kawiarence,a pani doktor wyskakuje z nie przemyslanymi propozycjami.

No i dlatego wiem kto zabrał miasia i poduszkę PSa oraz KOleżankę Maksia, to PONURY rozwalony bewstydnie w moim gabinecie nr 5 kliniki KAFu i zażywający obecnie masażu relaksacyjnego (uwaga kobitki - ma jeno skórzane stringi i jest wysmarowany co najmniej litrem olejku..... :roll: :roll: :roll: Ależ widok :roll: :roll: :roll: )

Agnes, co zrobiłaś z Ponurym?! Zaginął bez wieści wczoraj. Nie ma go w piątce! Może wmasowałaś go w KOlezankę???