maksiu 21.10.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Szukałem mojej leżanki.. to chyba oczywiste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 W damskiej toalecie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Nie można zaniedbać żadnego śladu.. nawet damskiej toalety, a wogole to u was jest mydło i papierowe reczniki, a u nas....szkoda gadac..pozatym ponawiam apel do personelu.. oddajcie moją leżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ostatnio widziałam Twoją leżankę na strychu.. tam zobacz!A jak wy z mydła i ręczników robicie łódeczki do kąpieli... to już nie moja wina, że niemacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 nie ma na strychu.. gdzie schowaliście.. mowcie, no dalej...jakies jeszcze pomysly...ps. naprawcie schody na strych.. bo zabic sie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Przywoływowywuję Was nieszczęśniki do ustawienia się w numerowanym szeregu i przyjęcie pozycji proszono-błagalnej.Otóż celem rozwinięcia Waszych przytłumionych nieznacznie instynktów będzie test,kto pierwszy dobiegnie do leżanki ,ciurkiem wysączy zawartość owego kanisterka z napojem wysoce kalorycznym oraz wyrecytuje pełną piersią WYRAZNIE numer własnego NIP-u,otrzyma zezwoleństwo na przebywanie na danym oddziale bezterminowo.Do spożycia testowanego napoju PRAWDY wolno użyć jedynie wenflonika od kroplóweczki.Pojemność kanisterka nie może być mniejsza od polowy posiadanej masy ciała!A teraz kto pierwszy na wagę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 O rany - co to za trudne zadania dzisiaj??????????Ja potrzebuję leżanki wygodnej i spokoju, spokoju, spokoju...................Bo nastrój cosik kijowy........... helpppppppppppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.10.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ivette, a coz to ci dolega, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.10.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 A to chandra - cholera jedna - mnie cosik dopadła....... Gadać mie się nie chce, myśleć mi się nie chce, nic mi się nie chce - i to cholera tylko wie dlaczego? i co na to poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 ivette jesień jesień... a dzisiaj śtraśny dzionek mi też się nic niechce.. nawet zawijać sreberek..... AAA maksiu na Twojej leżance to Lesio odpoczywa..... tylko go nieruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Na mojej leżance? dlaczego, kiedy, jak, od kiedy, jak dlugo ?oj nie wymigacie się od tego oddacie mi i lezanke i samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Maks no i furę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 A mi ktoś zabrał poduszkę i pluszowego misia w kratkę. Ja chcę mojego misia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 21.10.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ponury,mojej suni nie trzeba zapraszac na lezanke,wszystko co sluzy do lezenia to bezwzglednie okupuje swoim cialem.Dlatego tak mi blogo i wygodnie na naszych szpitalnych lezaneczkach-nikt mnie nie wygryza. Chociaz obserwujac pogon pacjentow za lezankami,to moze jest to dobry pomysl -grozny wyzel weimarski przy lozku szpitalnym? Maxiu,niech Ci nie przychodzi do glowy aby wyrwac mi lezaneczke.Poszczuje psem!!! A pania doktor Esemese pytam ,dlaczego demoralizuje pacjentow? Kiedy pacjent poczuje susze w gardle,znajdzie NAPOJ w sasiedniej kawiarence,a pani doktor wyskakuje z nie przemyslanymi propozycjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 21.10.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 http://www.krittersinthemailbox.com/animals/bear/figurines/hawa01f.jpgMasz swojego misia i przestan plakac,a poduszke wyciagnij pacjentowi.Tylko zeby doktor Agnes nie widziala ,bo ona bije pejczem i boksowac tez umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 ja wszystko widzę i kontroluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 No i dlatego wiem kto zabrał miasia i poduszkę PSa oraz KOleżankę Maksia, to PONURY rozwalony bewstydnie w moim gabinecie nr 5 kliniki KAFu i zażywający obecnie masażu relaksacyjnego (uwaga kobitki - ma jeno skórzane stringi i jest wysmarowany co najmniej litrem olejku..... Ależ widok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.10.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 http://thumba.image.altavista.com/image/118942599[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Agnes, co zrobiłaś z Ponurym?! Zaginął bez wieści wczoraj. Nie ma go w piątce! Może wmasowałaś go w KOlezankę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.10.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 ja widziałam Ponurego jak spał w trójce na jakiejś wąskiej leżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts