tomek1950 26.10.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Też się martwię, szukałem go parę razy. Niepojawił się na forum od poniedziałku.Czyżby sie całkowicie wyleczył z tego uzależnienia?A może nas podgląda i się śmieje? Ponury! Odezwij się! Hop! Hop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Terapeuci poginęli, a może też ześwirowali jak my. I na co byłyby nam ta zmiana lokalu z wariatkowa jak straciliśmy personel leczniczy. http://www.agnieszka.ranek.pl/not4blog/gif/1508.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Dzis wraca Dr Magda.. moze nam wyjasni jakiego rodzaju eksperyment na nas przeprowadzali w minionym tygodniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Łeskepryment na nas ????To chyba podłączali nas do prądu i patrzyli jak się wychylamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.10.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Wróciłam... Jestem.. Jestem...... mmmmmmm.... ależ kawcia pachnie z kawiarenki.... pod drzwiami przechodzi aromat..mmmmmmmmm... najpierw do kawiarenki na kawcię a potem was zdiagnozujemy i zobaczymy komu sie poprawiło komu pogorszyło A ponury hymmmmmm... pewnie się zaraz zjawi... (za mną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 najpierw do kawiarenki na kawcię a potem was zdiagnozujemy i zobaczymy komu sie poprawiło komu pogorszyło. W imieniu klubu KAF-ek pragnę stanowczo zaprotestować na takie lekce sobie ważenie nas jako pacjentów. Do pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.10.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 nioo jestemm.. opiłam się kafkiiiii ..pychotka... A więc nawiązując do łopatologiii wykładanej i reakcji syntezy połączeń synapsalno neuronowych nastąpiła tu sytuacja zwana Forumolis derylium, która to występuje u osobników obu płci, tuż po bliskim kontakcie z kwarcem, wapnem, metalem (ruda metalu po przeróbce) - czynnikami pochodzącymi bezpośrednio od ziemi.. i przeobrażaniu ich w bryłę mieszkalną. Wyżej wymienione czynniki są pośrednią przyczyną F. derylium. Bezpośrednią przyczyną zapadnięcia na tą chorobę jest kontakt bezpośredni z urządzeniem zwanym komputerem ze stałym łączem z internetem. Narazie prowadzimy obserwację pacjentów... przypadków wyleczonych nieobserwujemy. Jedynie możliwa jest stabilizacja chwilowa w rozwoju choroby, po czym następuje gwałtowne pogorszenie stanu pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Pragnąłbym uszczegółowić teorię Wielkiej Terapeutki (tzw WT).Istnieję dwie fazy Forumolis derylium:1. Gorączkus budowlanus - stan emocjonalny mocno odbiegający od normlnego wywołany przeżyciami traumatycznymi na budowie i połączeniem tych reakcji rozmowami na forum.2. Gorączkus mieszkanus - druga faza F. derylium powstająca po wygaśnięciu gorączkus budowlanus a objawiająca się chęcią budowania ukierunkowaną ze względu na zakończenie budowy wzmożoną aktywnością w necie.I to w wielkim skrócie.Skromny czeladnik WTLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 27.10.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 To juz afera -zaginal pacjent!!!Moze zostal uprowadzony przez kogos z personelu? Agnes,Ponury juz nie musi sie z nami dzielic przezyciami ,aby tylko wrocil. Wiecie ,ze moje najsilniejsze delirium to delirium ogrodus ? Moj ogrod powoli zamarza,a ja mysle tylko o swoich roslinkach. Prosze wpisac na liste uzaleznien -delirium ogrodus i ustawic odpowiednie leczenie.Pani ordynator,zadanie dla pani,prosze zmobilizowac swoja wiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 A ja mam delirium germanicus i powoli delirium paranoidalus ponurus poszukus.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Delirek to ja mam sporo: forumus, chałupkus remontis (stan chroniczny), pecunia minoris A z Ponurym to tajemnicza sprawa. Zaginął po wirtualnym masowaniu przez Agnes... Miał klucze od piwniczki z lekami... Ogłoszenie: Poszukuje się wesołego Ponurego. Znaki szczególne: nieprzeciętnie dowcipny i wesoły. Niezmiernie oczytany. Przyjazny ludziom i środowisku. Zaginął bez wieści tydzień temu. Wyszedł z Forum i dotychczas nie wrócił. Ktokolwiek spotka Ponurego ma obowiązek powiadomić forumowiczów, a Ponuremu wskazać jedyną słuszną drogę powrotną na Forum i ewentualnie doprowadzić go do Kawiarni Klubowej lub KAF. Nie stosować w stosunku do Ponurego przemocy lub środków przymusu bezpośredniego. Osobnik łagodny. Osoby które będą skrywały fakt odnalezienia Ponurego i będą chciały zatrzymać go wyłącznie dla własnej przyjemności nie dzieląc się Ponurym z forumowiczami podlegają surowej karze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Uzupełnienie. Ostatni raz Ponury dał znać o sobie na forum 21.10.2003 o godz. 4:36... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ponieważ poszukiwania Ponurego trwają wynająłem detektywa.http://members.lycos.co.uk/gify/smiles/felix.gifChyba się nada.PzdLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Zaczynam popadać w stany lekowe... skoro zaginął ponury, ktoś może być następny, boje się zebym to nie byl ja, nie pozwolicie mi zaginąc, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Maksiu a może tak się zgubisz, że znajdziesz ponurego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 W tym szalenstwie jest metoda.. tylko jedno male ale.. a kto nas znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.10.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Witajcie... może ponury zapadł w sen zimowy skorpionka tutaj leczymy Forumus derylium plus inne przypadki derylium.. Twój przypadek wymaga indywidualnego toku leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Jak to kto następny zgubiony.A potem tych zgubionych następny ...........................................................i jak wszyscy się zgubią to się wszyscy znajdą, bo będą razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Lesio czy ty nie masz za kuzyna Kubusia Puchatka.... bo to jego teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Zdradzę tajemnicę:Kubuś Puchatek to ja.http://www.puchatek.hm.pl/obrazki/img43.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts