Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

Gość emems

Recommended Posts

Też się martwię, szukałem go parę razy. Niepojawił się na forum od poniedziałku.

Czyżby sie całkowicie wyleczył z tego uzależnienia?

A może nas podgląda i się śmieje?

Ponury! Odezwij się! Hop! Hop!

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Wróciłam... Jestem.. Jestem......

mmmmmmm.... ależ kawcia pachnie z kawiarenki.... pod drzwiami przechodzi aromat..mmmmmmmmm... najpierw do kawiarenki na kawcię a potem was zdiagnozujemy i zobaczymy komu sie poprawiło komu pogorszyło :D

A ponury hymmmmmm... :wink: pewnie się zaraz zjawi... (za mną)

nioo jestemm.. opiłam się kafkiiiii ..pychotka... :D

A więc nawiązując do łopatologiii wykładanej i reakcji syntezy połączeń synapsalno neuronowych nastąpiła tu sytuacja zwana Forumolis derylium, która to występuje u osobników obu płci, tuż po bliskim kontakcie z kwarcem, wapnem, metalem (ruda metalu po przeróbce) - czynnikami pochodzącymi bezpośrednio od ziemi.. i przeobrażaniu ich w bryłę mieszkalną. Wyżej wymienione czynniki są pośrednią przyczyną F. derylium. Bezpośrednią przyczyną zapadnięcia na tą chorobę jest kontakt bezpośredni z urządzeniem zwanym komputerem ze stałym łączem z internetem. Narazie prowadzimy obserwację pacjentów... przypadków wyleczonych nieobserwujemy. Jedynie możliwa jest stabilizacja chwilowa w rozwoju choroby, po czym następuje gwałtowne pogorszenie stanu pacjenta.

Pragnąłbym uszczegółowić teorię Wielkiej Terapeutki (tzw WT).

Istnieję dwie fazy Forumolis derylium:

1. Gorączkus budowlanus - stan emocjonalny mocno odbiegający od normlnego wywołany przeżyciami traumatycznymi na budowie i połączeniem tych reakcji rozmowami na forum.

2. Gorączkus mieszkanus - druga faza F. derylium powstająca po wygaśnięciu gorączkus budowlanus a objawiająca się chęcią budowania ukierunkowaną ze względu na zakończenie budowy wzmożoną aktywnością w necie.

I to w wielkim skrócie.

Skromny czeladnik WT

Leszek

To juz afera -zaginal pacjent!!!Moze zostal uprowadzony przez kogos z personelu? :roll:

Agnes,Ponury juz nie musi sie z nami dzielic przezyciami ,aby tylko wrocil.

Wiecie ,ze moje najsilniejsze delirium to delirium ogrodus :D ?

Moj ogrod powoli zamarza,a ja mysle tylko o swoich roslinkach.

Prosze wpisac na liste uzaleznien -delirium ogrodus i ustawic odpowiednie leczenie.Pani ordynator,zadanie dla pani,prosze zmobilizowac swoja wiedze.

Delirek to ja mam sporo: forumus, chałupkus remontis (stan chroniczny), pecunia minoris :cry:

A z Ponurym to tajemnicza sprawa. Zaginął po wirtualnym masowaniu przez Agnes... Miał klucze od piwniczki z lekami...

Ogłoszenie:

Poszukuje się wesołego Ponurego.

Znaki szczególne: nieprzeciętnie dowcipny i wesoły. Niezmiernie oczytany. Przyjazny ludziom i środowisku.

Zaginął bez wieści tydzień temu. Wyszedł z Forum i dotychczas nie wrócił.

Ktokolwiek spotka Ponurego ma obowiązek powiadomić forumowiczów, a Ponuremu wskazać jedyną słuszną drogę powrotną na Forum i ewentualnie doprowadzić go do Kawiarni Klubowej lub KAF.

Nie stosować w stosunku do Ponurego przemocy lub środków przymusu bezpośredniego. Osobnik łagodny.

Osoby które będą skrywały fakt odnalezienia Ponurego i będą chciały zatrzymać go wyłącznie dla własnej przyjemności nie dzieląc się Ponurym z forumowiczami podlegają surowej karze.

Uzupełnienie.

Ostatni raz Ponury dał znać o sobie na forum 21.10.2003 o godz. 4:36...