maksiu 30.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Kto wyłączył światło??? czmu tu tak ciemno.... niech ktoś włączy światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.10.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ivette, to nie leż tyle, tylko weź się do pracy. Big brother widzi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 I co Maksiu widzisz tylko ciemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 maksiu prąd zabrali!!! Lesio dostał przepustkę do domu i prąd wyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Przepraszam Pani Dr.. jaką przepustke... a jak ja chcielem do domu na chwilke to powiedziano mi ze to zaklad zamkniety... to pachnie mi tu lapowkarstwem, jakie ukladziki sie potworzyly i jedno maja przepustki a inni nie...no prosze.. ladnie sie zaczyna robic... teraz to juz musiecie mi oddac lezanke, samolot, fure i przepustke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.10.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 maksiu ! Lesio ma lżejszy przypadek i dlatego dostał przepustkę. A co do leżanki to przecież odnaleziono Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Tak naprawde to ja jestem utajonym dziennikarzem i zbieram materialy na artykul o tym jak sie traktuje tu pacientow.. oj poleca glowy.... poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 "Zaraz wracam" - powiedziała kanapka znikając w ustach pijaka... http://polityka.onet.pl/_i/raczkowski/2000-46.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.10.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ponury wróciłeś!!!!!!! A tak się wszyscy za Tobą stęskniliśmy!!!! Juz nawet detektywów wypuszczono w świat za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 A KUKU !!! :D:D Tylko na chwilkę, bo czasz nasz goni , do usłyszenia wieczorem... Wzruszyliście mnie, że tak się o mnie martwiliście... bbuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ponury.. tylko nie mow ze cie porwali kosmici bo i tam ci nikt nie uwierzy.. a co najwazniejsze.. gdzie te kluczyki do piwniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jak to ?? Dochtórka na spółę z Lesiem wynieśli piwniczkę do KK.... To Wy nic nie wiecie ??? Tam jest główna kwatera szyitów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.10.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ponury bidulku.... pogorszyło Ci się. Piwniczka jak była tak jest. Tylko gdzie masz klucz który ci zostawiłam? I proszę mi tu o żadnych szyitach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Tyndy ryndy kuku, strzela baba z łuku... Wypili, zapomnieli [zresztą wszak pije się po to aby zapomnieć...], teraz krzyczą... typowa amnezja postalkoholowa... może klinika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.10.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ponury usiądź sobie i spokojnie odpocznij i pomyśl gdzie masz kluczyk od piwniczki? Bo niemożna prowadzić terapii. A tak się wszyscy napijemy i razem zapomnimy o tym co mieliśmy zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Z Maksiem podrobiliśmy sobie przepustki i brykamy na kilka godzin Terapia alkoholem.... zaraz tu wpadnie dr Melibruda... oj będzie się działo... Pa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.10.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ..Popił ,pojadł a teraz pogania.Widzi mi się,że cóś extra użył ,skoro taki nakręcony,nie było go tyla czasu,a teraz bzyk-bzyk i poleciał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 30.10.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ..Popił ,pojadł a teraz pogania.Widzi mi się,że cóś extra użył ,skoro taki nakręcony,nie było go tyla czasu,a teraz bzyk-bzyk i poleciał..[/quote qrcze. to miała być klinika dla uzależnionych od forum a okazało się że to dom publiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.10.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Fuj,no tak od razu wszystko dosłownie.Przecież stoi:poleciał,a nie ..przeleciał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 30.10.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Pozwól że ci przetłumacze co napisałaś/eś Widzi mi się,że cóś extra użył ,skoro taki nakręcony, ( ewidentnie chodzi o taką niebieską tabletkę - Viagrę ) ,a teraz bzyk-bzyk (no i teraz wszystko jasne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts