tomek1950 30.10.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Niech będzie. Byle bez krawatów, bo mnie zaraz głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 31.10.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Widzę ,że cierpisz na tą samą chorobę co mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 To dość powszechne schorzenie, ale uważane, zupełnie niesłusznie, za wstydliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 31.10.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Noel do psycholog Emems(ki) na leżance: Jak mam problem swój rozwiązać .... ?Jak mam koniec z końcem związać.... ?Jedna część mej drogiej jaźni....(i to mnie troszeczkę drzaźni)Chce przebywać w Kawiarence....Druga (dla mnie również droga)Lubi być u psychologa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 31.10.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Noel skad masz lezaneczke?Przy ciaglym deficycie tegoz mebelka akurat Ty sie zalapales na lezakowanie?Nawet na naszym oddziale sa lepsi,malolepsi i jeszczelepsiejsi-do ktorej grupy sie zaliczasz? Jako zenska czesc pacjentow ,smiem wniesc wniosek powiekszenia personelu o meskie pierwiastki lekarskie.I tu ,w tym miejscu domagam sie aby pani ordynator zechciala wziac po uwage kandydature doktora Ziwago.Czy pozostale pacjentki maja swoich kandydatow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 31.10.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 A doktor Ponury ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Może być jak Igor z "Młodego Frankensteina",byle by miał ładne,szczupłe dłonie,długie palce i pełne całuśne usta.Reszta byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 31.10.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ziaba,ale mnie romarzylas-calusne ustaaaaaa.......a te dlugie palce?Mialas na mysli ginekologa? Przeciez Ponury jest pacjentem,a nie lekarzem. Chyba ,ze w mysl idei szpitala-wszyscy jestesmy lekarzami i pacjentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.10.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ja nie mam na myśli P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 31.10.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ziaba ,tekst dotyczacy Ponurego byl odpowiedzia dla Noela Wiesz Ziaba ,jak to w TAKIM szpitalu bywa-nie mozna sie polapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.11.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 P-K-P wystarczy was z oczu spuścić! Noelku niebyło Cię długo i jaźń Ci się rozdwoiła. Cierpisz na syndrom podwójnej osobowości. A takie przypadki bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Pani Dr Magdo... czego dosypaliscie mi do soczku ze przez cała niedziele nawet nie zajrzałem na forum... znowu eksperymenty na nas przeprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.11.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Maksiu zabrali światło i ja nie mam pojecia kto Ci coś dosypał. Szukaj winnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Heejjjjjj a to cio się dzieje.. kto włamał się do magazynu i wykradł cały zapasik plastra. i wszyscy buźki maja pozaklejane... No i taka cisza.. Zaraz was uwolnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.11.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ufff... już..!!!!! A to pewnie maksio wykradł zapas cały plastra.. za tą leżankę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.11.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Chcialbym zdementowac informacje jakoby w magazynku byly jakies plastry, nie bylo tam nic poza stosami niezaplaconych rachunkow...gdy pokazalem te rachunki to wszyscy pouciekali zeby nie bylo na nich ze musza placic... tak wiec domagam sie zaplacenia wszystkich zaleglych rachunkow, a wtedy wszyscu wroca grzecznie na swoje, podkreslam swoje, lezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.11.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 maksiu te rachunki w magazynku to rachunki z kawiarenki.. bo niemieli gdzie ich trzymać i udostepniłam im miejsce. A cio do plastrów to były bo jest na niego rachunek!!! i ktoś go wykradł??? A podejżenie pada na ciebie bo ostatnio kręcileś się w poblizu magazynku jak zgasło swiatło to trzasnęły drzwi od magazynku .. a jak włączono światło to Ty byłeś najbliżej drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.11.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Powtorze jeszcze raz.. nie było żadnych plasterków... a ciekawe dlaczego rachunek z kawiarenki byl na prad za lokal przychodni odwykowej..ktos tu cos czaruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.11.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 A skąd wiesz że niebyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.11.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Zgadłem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts