ponury63 02.10.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Nnnnnoooo włłłaaaśśnnniiieeeee, tylko się booojjęęęę, że mnie znnnoooowuuu zaaaammkkknnąąąąą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.10.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No tak, był pan doktor i już nie ma jesiennej herbatki w termosiku...... I jeszcze urżnął Ponurego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 03.10.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Uwolnić Ponurego Uwolnić Ponurego Uwolnić Ponurego W zamian oferuję cały skład osobowy Parlamentu i Ministerstw Finansów i Infrastruktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 03.10.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ale Leppera nie bierzemy, choćby nie wiem co !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 03.10.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Lepper do Alcatraz a naokoło wysepki napuścimy dużo rekinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Madziu... przyciagnęłam już leżanke i kawke mam w termosiku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 [...] był pan doktor i [...] jeszcze urżnął Ponurego! Luśka !!! Litości !!! Nie urżnął, tylko jjjaaa ssiięęę ttaaakkk zzacczząąłłeeem jjjąąąąkkkaaaaćć zzzzeee ssttrrrraacchhhhhuuuuu..... Uwolnić Ponurego Uwolnić Ponurego Uwolnić Ponurego Dzięki !!!! Teska, zaczynamy sesję ??? Chcesz o tym porozmawiać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.10.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 O rany, jjja teteteeż się jąkam, ze s s sstraaachu!Dajcie Ponuremu pożyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 04.10.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Czy Ponury potrzebuje pomocy rehabilitantki?Pomogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Czy moja leżanka też się jeszcze zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Ponury....nio zaczynamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.10.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Czy Ponury potrzebuje pomocy rehabilitantki?Pomogę! I oferujesz mędrca szkiełko i http://obrazki.babiniec.pl/leszno/Oko.gif ??? nawet nie wiesz, jak karkołomnego zadania zamierzasz się podjąć... Pamiętaj, sama chciałaś... Teska, Ty też ??? Powoli robi nam się solidna grupa wsparcia... Dawaj, Maksiu, dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.10.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ojjjjjjjjjjjjjjj ale tu tłoczno w tym miękkim pokoiku.Jeeejjjjjjj dopiero się wybudziłam.... Dali mi głupiego jasia i sasnęłam na caaaaaaały weekend, coby lepiej znieść rozstanie z forum. Ale mi się w głowie kręci po tym jasiu.... Tesia daj łyk herbatki bo mi w gardle zaschło. PIIIIIIIIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Chciałbym poddać się publicznej samokrytyce....nie wytrzymałem w weekend, zaglądałem na forum zarówno w sobote jak i w niedziele...pleeeeeeeeeeeeeseeeeeee nie usuwajcie mojej leżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Maksiu, na początek ogranicz ilość wysyłanych postów do trzech paczek dziennie.... potem jakoś pójdzie.. Ale nikt Cię chyba nie wyrzuca ??? To grupa wsparcia, a nie WYPARCIA... [sIĘ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 06.10.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ponury,nie szkiełko i oko też nie.Kręgosłupik nastawię,wymasuję(na masaż tajlandzki nie licz),tylko masaż rehabilitacyjny,rozciąganie kończyn i wiele innych tortur.Dla mnie to nic karkołomnego,każdego dnia torturuję ludzi,bez skrupułow,bezwględnie i bez znieczulenia. Tylko zróbcie coś z tą leżanką,bo za nisko dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ponury, Ty to masz szczęście. Masażyk, rozciąganie, jakieś torturki. Wygląda to bardzo obiec... interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.10.2003 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 ... jakies torturki... Tomeczku, czy ja naprawdę wyglądam na masochistę ??? Ślivka, bardzo dziękuję... pomyślę o tym... czasami zdaje mi się, że mógłbym całe życie być masowany, oczywiscie jeśli ktoś by za mnie pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.10.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Baju, baju. Na masochistę może nie wyglądasz, ale już się umawiasz! Tak a propos a jak wygląda masochista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.10.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 ponury a tak krzyczałeś jak dwóch drabów w białych kitlach Cię ciągnęło.. a teraz tortur się domagasz... coś tutaj kręcisz i kombinujesz ..... pielęgniarek się zachciewa cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts