maksiu 19.12.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Kurcze.... coś mnie dziś głowa boli po tej ostatniej imprezce.. a tu widzę że zanosi się na następną... no chlopaki.. ale była jazda... ale jak to wyszlo że się znalazły jeszcze dwie beczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.12.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Jak mawiał towarzysz Edward Gierek: " KAFowicz potrafi ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Zobaczcie co znalazłam.Nawet nie wiedziałam,że są koncentraty do ważenia piwa http://www.biowin.com.pl/imguser/322.jpg " NOWOŚĆ !!! DOMOWE WARZENIE PIWA - TO NAPRAWDĘ PROSTE !!! Samodzielne przygotowanie piwa jest teraz bardzo łatwe. Do fermentacji wystarczy ekstrakt, woda i cukier. Z puszki 1,7 kg otrzymamy 23 litry wspaniałego, gatunkowego piwa. Do każdej puszki ekstraktu dołączona jest szczegółowa instrukcja w języku polskim. LAGER Tradycyjne australijskie piwo. Produkowane z najwyższej jakości australijskiego jęczmienia i tasmańskiego chmielu. Piwo jasne pełne o lekkim, orzeźwiającym smaku." Przyjemność kosztuje 38zł Ślivka, a gdzie kupić taki skarb? Pół litra piwa za 0,82 zł. Toż to skarb. Tylko czy to się da wypić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 20.12.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Tomku,jesli chcesz zobaczyc adres strony z ktorej pochodzi zdjecie ,kliknij prawym klawiszem myszki na fotografie-wyswietli sie w menu,w ktorym klikasz na "wlasciwosci" i masz adres strony. http://www.biowin.com.pl/imguser/322.jpg Zerknij,mozna zamowic przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Skorpionko dzięki, spróbuję zamówić po Nowym Roku. Może uwarzy się na zjazd forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Chyba się skuszę..... a co tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Ciekaw jestem czy to, co z tego koncentratu wyjdzie będzie załugiwało na miano PIWA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Dam znać. Zamówię dziś wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.12.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Agnes, czekam na informacje. Zamówię po Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 No tak.. tylko spuścić Was z oczu już tu jakieś mikstury warzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.12.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 oby tylko skończyło się na warzeniu piwa...gorzej jak Panowie otworzą całą linię technologiczną..a nas zagonią do obierania ziemniaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 31.12.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Od kiedy to piwo warzy się pyrów? To o czym mówisz ziaba to inna linia technologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.12.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 ...przypomniała mi się świetna anegdota... Adolf Dymsza był ulubieńcem kelnerów; dowcipny, życzliwy, cieszył się ich niekłamaną sympatią. Kiedyś na stole do obiadu podano wódkę. Dymsza począł uważnie studiować etykietę, po czym zawołał kelnera i żąda wymiany butelki na inną. - Ależ Panie Dymszeńku, to dobra wódka... - Dobra ? A który tu jest rocznik? - No, 1938... - No właśnie... w tym roku było bardzo słabe słońce na kartofliskach... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.01.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Kartofle na bok, bo tu cicho i pusto.Czyżby NFZ nie podpisał umowy z dr Madzią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Jestem pewien że napewno podpisał, tylko narazie niektórzy muszą dość do siebie po nowym roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 07.01.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Dr Madzia pilnie poszukiwana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.01.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Jestem, Jestem! tylko na co ja wam jestem potrzebna.. sami sobie wspaniale radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 07.01.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Jakaś menzurka z gabinetu lekarskiego by się przydała, aby te racje lecznicze dobrze dzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 07.01.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Jakaś menzurka z gabinetu lekarskiego by się przydała, aby te racje lecznicze dobrze dzielić. ___------------------- Co za subtelność. Ostatnio wszystko było racjonowane na beczki,a teraz na menzurki?Co Ty aptekarz jesteś,czy chemik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.01.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 [Co za subtelność. Ostatnio wszystko było racjonowane na beczki,a teraz na menzurki?Co Ty aptekarz jesteś,czy chemik? Trudne czasy, epoka rozpasania już się skończyła. Zamiast beczek trzeba przejść na menzurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts