maksiu 07.10.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Jak sama nazwa wskazuje masochista to człowiek który ma soche, czyli narzędzie podobne do radła typu rylcowego służące do konnej orki, posiadające rozdwojoną (rosochatą) część pracującą, umożliwiającą częściowe odwracanie skiby.teraz już wiecie kto to masochista?pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.10.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Maksiu dzięki za wyjaśnienia. Ponury, te wszystkie trawniki na Jelonkach to Wy tak tą sochą!? A później udajecie, że to uzależnienie od forum, a wy po prostu od tej sochy jesteście uzależnieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2003 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ale z Was grupa wsparcia... niech Was licho... Zamiast wyleczyć z Forumoholizmu, dowaliliście mi kolejną chorobę.... i to jaką !! Pielęgniarki.... czemu nie... a i Pani doktór niczego sobie [uuulala] Maksiu, definicja REWELA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 08.10.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Może na forumoholizm pomoże esperal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 08.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Na forumoholizm pomaga jedynie metoda radykalno - drastyczna.. A mianowicie ..... odrąbanie rączek... wyłypienie oczek i zapobiegawczo zaszycie dzioba coby językiem niepisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 08.10.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Na forumoholizm pomaga jedynie metoda radykalno - drastyczna.. A mianowicie ..... odrąbanie rączek... wyłypienie oczek i zapobiegawczo zaszycie dzioba coby językiem niepisać! A co z nogami ? Bo taki Ponury gotów jeszcze używac palców u nóg do korzystania z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ponury, skuteczne leki to nie cukiereczki. Dobre lekarstwo jest niesmaczne! Żeby terapia była skuteczna trzeba najpierw dołożyć, żebyś wykrzyczał.A może od tej sochy to masz "sochoty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ...sóchoty... Uprasza się P.T. Forumowiczów o nieobcinanie żadnych członków Ponuremu, gdyż to - przy takim rozwoju sieci neuronowych - i tak nie pomoże, bo pisać się będzie prosto "z bani".... A swoją drogą - ta Pani Doktór to ma metody, niech to licho... _____________________________________________________________ "Byłem dzisiaj u dentysty. Wszystko poszło znakomicie, nie zastałem go w domu..." [Tuwim] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Darujcie Ponuremu, nie obcinajcie mu członków!!!!!, on nie wie co czyni. On jest delikatny, trzeba jakieś delikatne srodki.... Może mu pomoże jakaś maść, np. szara? Jest na forum jakiś farmaceuta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Maść maścią.... Jeśli przerobienie na mumię.. z bardzo ścisłym zabandarzowaniem i zabalsamowaniem maścią powodującą swędzenie.. coby niemyślał o forum jak będzie w tych bandarzach ściśnięty.... i jeśli TA metoda zawiedzie to już na to nie ma lekarstwa http://guerrillagrafx.com/images/guerrilla%20grafx/3d/mummy.jpg i zamknięcie w tym sarkofagu http://www.upenn.edu/pennnews/current/1999/042999/Mummy.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Dzięki Emems za troskliwą opiekę i [skuteczną] terapię.... Fajne te matrioszki To rodzaj szlafmycy ?? Ale nie wszystkim było tak wesoło.... >>>zwierzakom chyba nie ____________________________________ - Jak brzmi czas przyszły od słowa faraon? - Mumia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Jest jedno lekarstwo.......... należy odłączyć się od sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2003 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Majka, jesteś okrutna !!! Ale już sobie przyszykowałem: ołówek, temperówkę, gumkę myszkę, karteluszki, patyczki do liczenia... Pa, pa, komputerku.... Żegnajcie, śliczne Gates'owe okieneczka... Wyloguj "ponury63"..... Start... Zamknij... _________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ponury, NIE!!!!!Pomyśl o nas. Ile straci Forum przez Twoją nieobecność. Nie bądź samolubem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 10.10.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Radykalne terapie nie zawsze pomagają. Poza tym z forumoholizmu jak z każdego uzależenia nigdy nie da się wyleczyć. Może więc zmień Ponury lekarza i wracaj ze swoją leżanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 A czy ja też mogę się przyłączyć do Was??? Choroba znowu mnie dopada....... toczy mnie nak ten zielony robal.......mam chyba ostatnie stadium - wczoraj załatwiłam sobie stałe łącze..... Kurde...... Znowu mi ręce drżą...... A dziś w nocy śnił mi się Rokita i Jakubowska...... tylko, że przesłuchiwana byłam ja ....bo ...... pan R nie rozumiał mojego wykładu .... JJEEEEEEEEEEEZZZUUUUUUU wariuję!!!!!!!!!http://www.gif.marktrad.pl/bajka/bb9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.10.2003 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Agnes, możesz się przyłączyć, ale warunek konieczny (i w tym przypadku dostateczny), musisz mieć własną leżankę. Może być trzeszcząca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.10.2003 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Obiecuję Ci, ż wszystkie wątpliwości wynikające z przesłuchania, będą interpretowane na Twoją korzyść. Boruta PS Tylko mały Twój podpisik, krwią serdeczną, ale to nie boli! B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Jak przystalo na beznadziejny przypadek CZKAFKI (CZłonka Klubu Anonimowych ForumKowIczów), chciałbym powiedzieć że jak będzie nas więcej może zaczniemy tworzyc obowiązujący kanon zachowań i nie będziemy musieli ani obcinać członków nikomu, ani nikogo balsamować, a i może będzie można wstać z leżanki (nie mylić z KOLEŻĄNKĄ czyli KOlektywną LĘŻĄNKĄ, czyli wyrem zbiorowym), zatem AgnesK - przybywaj i przyprowadź znajomych, a pomysł odcięcia od sieci jest nie do przyjęciapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 To ja też przybywam do KAF-u. Choroba trwa u mnie już co najmniej 5 miesięcy; dzień bez forum, to dzień stracony.............. Aha! Przytargałam sobie wygodny szezlong, coby mnie gnaty na leżaneczce nie rozblolały. Slivka - masaż relaksujący chętnie by mi się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts