Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

Gość emems

Recommended Posts

Jak sama nazwa wskazuje masochista to człowiek który ma soche,

czyli narzędzie podobne do radła typu rylcowego służące do konnej orki, posiadające rozdwojoną (rosochatą) część pracującą, umożliwiającą częściowe odwracanie skiby.

teraz już wiecie kto to masochista?

pzodrawiam

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu dzięki za wyjaśnienia.

Ponury, te wszystkie trawniki na Jelonkach to Wy tak tą sochą!? A później udajecie, że to uzależnienie od forum, a wy po prostu od tej sochy jesteście uzależnieni. :wink:

Ponury, skuteczne leki to nie cukiereczki. Dobre lekarstwo jest niesmaczne! Żeby terapia była skuteczna trzeba najpierw dołożyć, żebyś wykrzyczał.

A może od tej sochy to masz "sochoty"?

...sóchoty... :D

Uprasza się P.T. Forumowiczów o nieobcinanie żadnych członków Ponuremu, gdyż to - przy takim rozwoju sieci neuronowych - i tak nie pomoże, bo pisać się będzie prosto "z bani".... :wink:

A swoją drogą - ta Pani Doktór to ma metody, niech to licho...

"Byłem dzisiaj u dentysty. Wszystko poszło znakomicie, nie zastałem go w domu..." [Tuwim]

Darujcie Ponuremu, nie obcinajcie mu członków!!!!!, on nie wie co czyni. On jest delikatny, trzeba jakieś delikatne srodki.... Może mu pomoże jakaś maść, np. szara? Jest na forum jakiś farmaceuta!!!!!

Maść maścią....

Jeśli przerobienie na mumię.. z bardzo ścisłym zabandarzowaniem i zabalsamowaniem maścią powodującą swędzenie.. coby niemyślał o forum jak będzie w tych bandarzach ściśnięty.... i jeśli TA metoda zawiedzie to już na to nie ma lekarstwa :)

http://guerrillagrafx.com/images/guerrilla%20grafx/3d/mummy.jpg

i zamknięcie w tym sarkofagu

http://www.upenn.edu/pennnews/current/1999/042999/Mummy.jpeg

Ponury, NIE!!!!!

Pomyśl o nas. Ile straci Forum przez Twoją nieobecność. Nie bądź samolubem!

A czy ja też mogę się przyłączyć do Was??? Choroba znowu mnie dopada....... toczy mnie nak ten zielony robal.......mam chyba ostatnie stadium - wczoraj załatwiłam sobie stałe łącze..... Kurde...... Znowu mi ręce drżą...... A dziś w nocy śnił mi się Rokita i Jakubowska...... tylko, że przesłuchiwana byłam ja ....bo ...... pan R nie rozumiał mojego wykładu .... JJEEEEEEEEEEEZZZUUUUUUU wariuję!!!!!!!!!

http://www.gif.marktrad.pl/bajka/bb9.gif

Agnes, możesz się przyłączyć, ale warunek konieczny (i w tym przypadku dostateczny), musisz mieć własną leżankę. Może być trzeszcząca!

Obiecuję Ci, ż wszystkie wątpliwości wynikające z przesłuchania, będą interpretowane na Twoją korzyść.

Boruta

PS Tylko mały Twój podpisik, krwią serdeczną, ale to nie boli! :lol:

B

Jak przystalo na beznadziejny przypadek CZKAFKI (CZłonka Klubu Anonimowych ForumKowIczów), chciałbym powiedzieć że jak będzie nas więcej może zaczniemy tworzyc obowiązujący kanon zachowań i nie będziemy musieli ani obcinać członków nikomu, ani nikogo balsamować, a i może będzie można wstać z leżanki (nie mylić z KOLEŻĄNKĄ czyli KOlektywną LĘŻĄNKĄ, czyli wyrem zbiorowym), zatem AgnesK - przybywaj i przyprowadź znajomych, a pomysł odcięcia od sieci jest nie do przyjęcia

pozdrawiam

To ja też przybywam do KAF-u. Choroba trwa u mnie już co najmniej 5 miesięcy; dzień bez forum, to dzień stracony..............

Aha! Przytargałam sobie wygodny szezlong, coby mnie gnaty na leżaneczce nie rozblolały.

Slivka - masaż relaksujący chętnie by mi się przydał. :lol: