Maluszek 23.02.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No majteczki to raczej takie kuse jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 oj kuse kuse.... kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzykowice... tu personel wykwalifikowany być musi ! Ale jak Krzyś się podda twej kuracji to już jego prywatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzykowice... tu personel wykwalifikowany być musi ! Ale jak Krzyś się podda twej kuracji to już jego prywatna rzecz ma niewielki pole manewru....szczególnie jak usiąde na nim okrakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Oki. Zmieniłem gatki. Dobrzyku - czyń swa powinność! masssssuuuuuuuj!http://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Oki. Zmieniłem gatki. Dobrzyku - czyń swa powinność! masssssuuuuuuuj! http://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpg nie wygłupiaj sie co ja mam Ci u góry masować ? jak widzę sam zadbałeś o górę Ściągaj kalesony zobaczymy co sie da zrobić z dolnymi partiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ... jak tu zajrzy redakcja ... to trzeba będzie założyć wątek KAF-cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 a co tu sie wyprawia no tak...to KAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Przepraszam - chciałam tylko powiedzieć, że Gadzinka w tych białych kalesonkach i gołym torsiku wygląda niezwykle kusząco. Proszę o jakieś powiększenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Oki. Zmieniłem gatki. Dobrzyku - czyń swa powinność! masssssuuuuuuuj! http://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpg nie wygłupiaj sie co ja mam Ci u góry masować ? jak widzę sam zadbałeś o górę Ściągaj kalesony zobaczymy co sie da zrobić z dolnymi partiami Oj,tak,tak.... dołączam się do prośby bardzo prosimy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A MOŻE GO SKLONUJĘ , ...coby bijtyki nie było... http://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpghttp://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpghttp://images.google.pl/images?q=tbn:8nm1DvG8-7sJ:www.biust.pl/pasaz/foto_duze/bielizna_meska/kalesony/topsecret_350_kalesony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzykowice.. a masz jakieś papiery na to zeby kogoś masować? Hę? nie ale na pewno mam talent ;P przynajmniej inni tak twierdzą kgadzina jesteś już gotowy ? CO się tak guzdrzesz ? ;P jacy inni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 DZIEWCZYNY, NO WIECIE CO ?? ZGROZA, WSTYDU ZA GROSZ NIE MACIE proszę natychmiast wyjść z gabinetu zabiegowego.... jak skończę z gadzinką za jakąś godzinkę to wtedy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ściągaj kalesony zobaczymy co sie da zrobić z dolnymi partiami hmmmmmmm.... powtórze słowa Pani Doktor Esemese: A masz licencję na TE strefy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 [ nie ale na pewno mam talent ;P przynajmniej inni tak twierdzą kgadzina jesteś już gotowy ? CO się tak guzdrzesz ? ;P jacy inni ?? To już niech pozostanie słodką tajemnicą Ty też Ivo uważasz, że do masażu potrzebne są mi jakieś papiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzykowice a jak już wymasujesz te dolne partie Gadzinki to też prosimy o pokazanie efektu masażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Sugerujesz,aby zdjął galotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 [ nie ale na pewno mam talent ;P przynajmniej inni tak twierdzą kgadzina jesteś już gotowy ? CO się tak guzdrzesz ? ;P jacy inni ?? To już niech pozostanie słodką tajemnicą Ty też Ivo uważasz, że do masażu potrzebne są mi jakieś papiery ? hmmmm....pewnie i tak nikt nie sprawdza tych papierów no, chyba że emems zarząda jako kierownik kliniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ściągaj kalesony zobaczymy co sie da zrobić z dolnymi partiami hmmmmmmm.... powtórze słowa Pani Doktor Esemese: A masz licencję na TE strefy? Chyba się nie boisz ?! Poza tym jak widzisz dziewczęta czekają na efekty masażu, tak więc nie ociągaj się, nie chcesz chyba zawieść maluszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts