Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

Gość emems

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tak troszke nieśmiało,w kąciku sobie pokucam,a jak bym sie i dopchała do ściany,to mogłabym się powiesić na hamaczku?Jakos nikt nie wspomniał o takiej możliwości,a tak to może się zgodzicie,skoro tłoczno się robi...Cosik mi się wydaje,że musi być wkupne..no to może smalec domowy z jabłuszkiem i majerankiem+chleb który sama piekę?

Pani Doktór, ja sam przyszedłem... byłem na elektrowstrząsach... jakbym trochę podskakiwał, to się nie przejmujcie... Acha, i naładowany jestem dodatnio, to żebym kogoś nie strzelił.... :-?

Ziaba, Ty najpierw powieś hamaczek, a potem dopiero na nim zalegnij, a nie odwrotnie, bo to psychiatryk i nie ma R-ki w pobliżu... :D

A chlebuś ze smalczykiem - ojojoj :oops: mogę jeszcze kromeczkę ??

"O głodzie pracować nie wypada" [Hipokrates] :roll:

>>>wszyscy mają problem z netem

Tylko się nie obraźcie !!! To ani a propos, ani na temat...

[wariaty z GW liczą sobie za archiwalne artykuły jakieś niebywałe pieniądze, więc czytajcie póki jest gratis - potem wątki zmieniam bądź usuwam linki do GW]

Ponury,co sie z Toba dzieje?Na innych watkach blyszczysz intelektem,erudycja,dowcipem,a tutaj- symulanctwo.

Pracujesz w tym watku na rente inwalidzka?

Pani doktor prosze pacjentowi podac rycyne i do domu!!!!!!!

To jest symulant,zadekowal sie wsrod kobitek i ciagle tylko go piesc pradem,masuj,lezaneczka,sesje z psychologiem,dobre jedzonko.

Ach Ponury ,powiedz czego jeszcze oczekujesz od tych dopieszczajacych Cie wielbicielek?Mow szybko ,zanim podadza rycyne. :lol:

Chociaz tez jestem Twoja wielbicielka,to jednak nie zmienie zalecenia :wink:

...blyszczysz intelektem, erudycja, dowcipem...

Tak mi mów, tak mi dobrze !!! Ależ cudowna terapia !!! :wink:

Pracujesz w tym watku na rente inwalidzka?

Żeby Hausner miał mi co odebrać ??? Po moim trupie !!! Umrę, a nie dam !!!

Pani doktor prosze pacjentowi podac rycyne i do domu!!!!!!! To jest symulant,zadekowal sie wsrod kobitek i ciagle tylko go piesc pradem,masuj,lezaneczka,sesje z psychologiem,dobre jedzonko.

Buuuuuuu... tak się staram, a tu co ?!? Ponurego ?? Rycyną ?!?!?

A Maksiu, Myrmota, Tdxls i Tomek to kobitki ??? Siostry miłosierdzia ??? Armia Zbawienia ??? YWCA ???

Rozumiem zresztą, że te wszystkie udogodnienia są refundowane - ostatecznie to porządna klinika...

Ach Ponury ,powiedz czego jeszcze oczekujesz od tych dopieszczajacych Cie wielbicielek? [...] tez jestem Twoja wielbicielka [...]

Mogę powiedzieć czego nie chcę: rycyny i szlabanu na kompa...

Ale ślicznie się wyrywa z kontekstu, NIE ??? :D

Pielęgniarka mówi do lekarza:

- Panie doktorze, ten symulant spod trójki umarł dzisiaj w nocy.

- No tym razem to już przesadził...

No!! Moi kochani.. rzeczywiście tłoczno tutaj się robi.... trzeba będzie ściany wyburzać :D

ponury wrócił i dobrze.... bo jeszcze pogorszyłoby się delirium forumowe.. to wtedy dopiero by się rozfikał.

skorpionka , Agnes niejako pacjentki.. niech diagnozy niestawiają..... stan urojeń u was stwierdzam... jeszcze poobserwujemy i zobaczymy na jaki oddział przenieść.

Ja pacjetka Waszego szpitalika na peryferiach?

Chcecie mnie wziac na obserwacje?Jestem zdrowa psychicznie,wpadlam tylko odwiedzic Ponurego.

Prosze natychmiast otworzyc te drzwi!!Gdzie jest klamka??

Jestem zdrowa ,nic mi nie jest,tylko blagam chociaz myszke mi zostawcie ......nie zabierajcie klawiatury....ratunku!!!!!! :cry: :cry:

Ponury ,wszystko przez Ciebie,ale dlaczego masz siniaki na twarzy?

Czy tu bija???A to RÓŻOWE na kanapce to jest BIALA myszka??? :o

Pani doktor emmsemmmemeeese ja sie stad wypisuje.

Widzę, że moja radykalna terapia jest niezbyt popularna /delikatnie mówiąc :lol: /. No dobra, odstępuję od niej :lol:

Mój szanowny małżonek, stwierdziwszy, że jestem uzależniona od sekty /jak on mógł tak nazwać forum muratora :evil: /, zastosował dość radykalne środki. W trakcie budowy domu zablokował "wyjście" na 0 z telefonu /nr. mielismy wczesniej niż dom/ i do tej chwili nie odblokował, a mieszkamy juz prawie rok :lol:

No pieknie, Majka, to to była Twoja słodka zemsta, taaak ?!?!

Pies ogrodnika i te rzeczy ???

Ja zawsze słyszę tekst: "No jasne, gdzie ty byś siedział, jak nie TU..." :oops:

W sumie to dopiero jest przykre...

Skorpionka, dzięki że wpadłaś... dosłownie :o

towarzyszko niedoli.... ale za rycynę to jestem obrażony... jest tyle delikatniejszych środków... już herbatka Paracelsus wystarcza na opamiętanie się... :(

Noel, po takich ilościach, jakie Wy wypijacie w KK, to chyba musisz na odwyk... :roll:

Byłoby o połowę mniej rozwodów, gdyby ludzie dawali sobie choć odrobinę wolności...