tdxls 16.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 To pora stworzyć podgrupę na spotkaniu forumowiczów - nazwa robocza KAF-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.10.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 A z KAFki wszycy kawke piją..... i tym się rozpoznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ponury ja Ci dam SESEMESA!!!!! O w mordę !!! ale się porobiło !!! Dochtór Madzia przyszła i skonfiskowała mi baniaka spirtu Nici z wieczornego wieczorku zapoznawczego... a miał przyjechać Jack Nicholson... Ziaba, masz trochę ziółek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mówili,że nalewka lepiej wchodzi..Przytargałam zapasowy snopek i właśnie go namaczam.Może co by było szybciej lakies małe ognisko pod tym kociołkiem?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 16.10.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 http://www.prankplace.com/images/minis/shockmouse.jpg Z pewnoscia poznamy sie po braku dloni amputowanych wraz z myszkami. Czy jest szansa ,ze odzyskamy chociaz nasze myszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 16.10.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ponury,zamelinowales przed nami baniak spirytusu?Teraz sie nie dziwie ,ze tak rano wstajesz,kiedy wszyscy jeszcze spia,to Ty ten spirytusik degustujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Teraz juz wiadomo czemu Ponury tak parł do tej Australii (jak by nie było to koniec świata) ZDRADA!!!A ja już zaczynałam go lubić...a on sam ...ten śpiryt...po cichaczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.10.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ja stanowczo protestuje, tak, tak wlasnie szyici z kawiarni co daja w szyje a jak inaczej przezyc uzaleznienie forumowe - czlowiek biedny probuje jakos jedno uzaleznienie innym leczyc a tu co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 16.10.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 A moze Ponury ma jakis cudowny sposob na uzyskanie spirytusu z szampana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ponury,zamelinowales przed nami baniak spirytusu? [...] kiedy wszyscy jeszcze spia,to Ty ten spirytusik degustujesz? ZDRADA!!! [..] on sam ...ten śpiryt...po cichaczu.... ZDRADA... zdrada... a już zapomnieliście kurka oczywiście jak go ze mną wczoraj wypiliście ?!?!?! Oj, łepetynki bolą, cooo ??? ja stanowczo protestuje [...] szyici z kawiarni co daja w szyje [...] czlowiek biedny probuje jakos jedno uzaleznienie innym leczyc a tu co Widzisz Mbz każdy uzależniony broni się przed PRAWDĄ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.10.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ponury, tak po cichu, to myslisz, ze ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ponury wczoraj wychodził z taką jedna laską..( z promocji????}Mógł niedowidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Mbz, obawiam się że [stety] tak... Ziaba, ciszej nad tą trumną !!! Jaka tam laska z promocji... ot, kostur pijacki... "pij, bracie, pij, na starość torba i kij..." Wygadacie się przed Dr Magdziołkiem i cio bedzie ??? elektrowstrząsy ??? Forumowiczów ?!?!? PRĄDEM ?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No nie,zapiera się starością,podpiera laską, wypierać się niedługo będzie ze Doktorowa nie pozwoliła...[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Panowie KAF-alarze. Chyba czas przywołać Was do porządku, wszak - Ordnung muss sein! (a co, niemiecki też język piękny jest, ale kawały po niem. będę opowiadała po baaaardzo poważnej dawce wszelakich środków odurzających) A i chyba z pejczem zacznę chodzić (jak mi palma bardziej odbije...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.10.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Agnes, ale błagam, nie zakładaj lateksowej bielizny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Hm...... a czarna skóra?....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.10.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Skóra też nie, może być różowy szyfonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.10.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No i wykrakaliście !!! A to niby ja byłem sado - maso, TAAAK ???? [ukryte fantazje zawsze wylezą ] jeszcze nam tu Ligi Polskich Rodzin na inspekcji brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.10.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Fajosko,wreszcie poznamy nagą prawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts