Ewa Ficoń 12.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witaj Jarku..GRATULUJE!!!!Wybacz ale nawet nie mam czasu zadzwonic ostatnio.. Ciesze sie ze przeprowadziliscie sie już.. postaram sie wpaść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 13.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 A dziękujemy za gartulacje;-) I oczywiście Ewa czekamy na Was ;-] Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 18.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Podciągam! Właśnie czekam na panów, którzy montują mi zabudowę skosów. W garderobie już gotowe, jeszcze została rupieciarnia syna. Jeśli w ogóle dzisiaj przyjadą, to może się uda skończyć w tym tygodniu i posprzątać na święta. Jutro jeszcze przywożą mi z DEK-u szafę do garderoby, więc zniknie reszta worków. Uruchomiliśmy wreszcie zmywarkę, na swoją kolej czeka jeszcze piecyk (przecież trzeba piec świąteczne ciasteczka!!!). Drewno (brzoza) mam kupione na jakiś miesiąc z haczykiem (znaleźliśmy ogromny skład - ale na Śląsku). Nadal nie mam parapetów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 20.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Ja Kasiu mam parapety.. nawet wszystkie.. ale nadal nie mieszkamy Parkieciarz skończył dół i pieknie nam zaolejował sztorcówke z dębu ( bardzo mi sie podoba). Biedak meczy sie teraz na górze poniewaz po wstepnym wycyklinowaniu.. wyszły dziury które zostawili poprzedni papracy i musi wykuwać niektóre klepki.. generalnie ładnie sie nie wyraża podczas tej dłubaniny. Ja wiem zas jedno tej firmy nikomu nie polece, facet który teraz to robi tez jest ich podwykonawca ale .. do niego nie mam ale. Nie mniej jednak na firmie sie przejechałam, szef starał sie mnie ugłaskac i sporo sciemniał.. ale skończyło sie na słowach.. miał skontrolowac stan podłóg przed cyklinowaniem.. i jakos dodzwonic sie nie mozna było do niego. Dobrze ze przysłał innego fachmena .. bo tamtego sama miałam ochote pogryżc (psa nie posiadam niestety). Stolarz połozył mi piekne trepy.. teraz czekam na barierke a'la stander .. ale terminy przed nowym rokiem raczej nie wchodza w gre. Teraz nie mam czasu na przeprowadzke niestety z powodu nawału pracy... wiec w tym roku pewnienie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 U mnie też przeprowadzka przed Świętami nie wypaliła. Myślę, że realny termin to połowa stycznia. Ale... mam już kuchnię na cacy, z meblami. Łazienka dolna praktycznie czeka tylko na malowanie sufitu. Po świętach zabieram się za malowania pokoi na parterze, potem deska na podłogę i przeprowadzka. Górę będę kończył już po. Na razie zamieszkamy w salonie i moim gabinecie - z łazienką i kuchnią to ponad 80 m kw. czyli dwa razy więcej niż mamy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 20.12.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Stolarz połozył mi piekne trepy.. teraz czekam na barierke a'la stander A wiesz, Ewa, że chciałam tralki... O jak dobrze, że posłuchałam męża. Czyść te patyki od góry do dołu. A tak to tylko nakładam ściereczkę woków deski i fruuu jedna fala, fruuu druga fala..., trzecia..., i z głowy. A jeśli chodzi o szybkie przeprowadzki - nie zawsze to na dobre wychodzi. Synek mi choruje od trzech miesięcy, laryngolog podpowiada, że to może te farby, kleje itp. są powodem (jest jeszcze jedna hipoteza - las zakwitł tej jesieni, długiej i ciepłej, pleśnią). Ciągle powracał katar, aż skończyło się na zapaleniu zatok. Fakt, dom nie był jak trzeba przewietrzony, bo pora już przeciągowa nastała. Teraz na wszelki wypadek zakazałam mężowi doklejania brakujących listew, nie maluję drugi raz dołu - niech sobie będą plamy. I tak ciągle czegoś pachnącego nowizną przybywa, ostatnio sporo MDF-ów, no bo meble... No, miło się siedzi u sąsiadów, ale tam garderoba czeka, i te worki pod ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorka12 21.12.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Czy ktos buduje domek w Bilczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.12.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Czy ktos buduje domek w Bilczy? Pewnie ktoś buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 21.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Czy ktos buduje domek w Bilczy? Witaj! Zdaje się, że ktoś na wcześniejszych stronach zgłaszał, że buduje w Dyminach. Przejrzyj wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 22.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 HEJ LUDZISKA Z GRUPY ŚWIETOKRZYSKIEJ !!!Zapomnijcie na chwilę o budowach, kredytach i problemach-odpoczywajcie i cieszcie się tą cudowną chwilą, która wkrótce nadejdzie!Życzę wszystkim zdrówka, sił do przetrwania przygotowań a później elastycznego żołądka do pomieszczenia wszystkich pysznych potraw z Waszych stołów!I oczywiście aby ROK 2007 był Waszym "najtłuściejszym" rokiem !!!Pozdrawiamaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 23.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/304/b135d9aca9a5e379.jpg JAK OBYCZAJ KAŻE STARY,WEDŁUG OJCÓW NASZYCH WIARY,PRAGNĘ ZŁOŻYĆ WAM ŻYCZENIA,W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.NIECH TA GWIAZDKA BETLEJEMSKA,KTÓRA ŚWIECI NAM O ZMROKU,ZAPROWADZI WAS DO SZCZĘŚCIAI RADOŚCI W NOWYM ROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 29.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam. Jestem tutaj po raz pierwszy. Na wiosnę ruszamy z budową. Interesują mnie schody ażurowe. Gdzie w okolicach Kielc można znależć dobrą i niedrogą firmę. Bardzo podobają mi się schody standera. Chcemy się zorientować w cenach.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 29.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ja mam ażurowe schody ,ale firmy stadler.Zamawialiśmy je w Suwałkach.Dwubiegowe ze spocznikiem(sam stelaż kosztował 9tyś. -dwa lata temu.Chętnie wkleiłabym zdjęcie, ale.... nie potrafię Stopnice zamawialiśmy u lokalnego stolarza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 31.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Co nowego w Świetokrzyskiem?Przerwy w budowie czy wyposażacie?Może jakies nowinki z placów budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 31.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Jeśli o mnie chodzi to dostałem Warunki Zabudowy - zgodne z oczekiwaniami ! Formalności zakupu działki zostały dopełnione i jestem już posiadaczem ZIEMI .W 2007 roku mamy zamiar wybudować przyłącze wody i być może energetyczne.I to tyle planów...Budowę zaczniemy dopiero w 2008 kiedy będę miał pewność co do zakończenia mojej kariery w firmie.Dziękujemy za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 05.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam w nowym roku! Życzę wszystkim zdrowia i siły do zmagania się z budową. A poza budową - spokoju i szczęścia! U mnie na razie wszystko stanęło w miejscu. Z poważniejszych zakupów czeka nas zabezpieczenie prądowe do kominka i wciąż... parapety. Aha, mąż nie wytrzymał przed sylwestrem i wszedł na dach, żeby zamontować anteny (po Nowym Roku miał przyjść monter). Po paru godzinach zmagań udało się. No i mamy już telewizję (enkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 06.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Gratulacje,wyrazy zazdrosci itp. Super że wreszcie nastał dla Was NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ INWESTORA!!! A TV N-ka to co to takiego? Bo kable pod TV mam,ale co podłączac bedziemy to pojęcia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 06.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 No tak, wyraziłam się nieprecyzyjnie, ale Plamiak już rozszyfrował o co chodzi. To telewizja satelitarna, którą wypuścił na rynek TVN (ITI), ma być pewnie konkurencją dla Cyfrowego Polsatu. Mnie wprawdzie wystarczyłaby antena naziemna, bo przez trzy miesiące miałam dwa programy (ze starej anteny ustawionej w domu na parapecie) i świetnie mi z tym było, ale przegrałam z resztą rodziny. Teraz mnie kusi, by oglądać seriale kryminalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 10.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kasi widzę że z n-ką wybraliśmy tak samo;-)No i moją połówkę też intersują seriale kryminlane;-) ciekaw jestem czemu? hmmm... jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 12.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts