stander 08.02.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Stander może masz jakieś namiary na projektanta który zrobi adaptacje projektu? Nie wiem, czy chodzi Ci o zmiany w projekcie czy o wrysowanie w działkę (zagospodarowanie terenu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 09.02.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Stander może masz jakieś namiary na projektanta który zrobi adaptacje projektu? Nie wiem, czy chodzi Ci o zmiany w projekcie czy o wrysowanie w działkę (zagospodarowanie terenu)? Znajomi powiedzieli że wszystkie kwity, począwszy od projektu domu (indywidualnego),mapki, wrysowanie, WZ,przyłącza,plan zagospodarowania działki, załatwił jeden człowiek za ok.3500 zł. Nie wiem czy to prawda, bo na razie nie będę podejmował żadnych kroków, ale to chyba dobra cena...Obecnie chciałem dowiedzieć się jak najwięcej o przyłączach i pozostałych kwitach, WZ już mam.Dziękujemy za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 09.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Mam takiego projektanta, który zajmuje się wszystkimi papierkami (oprócz mapek, tu musi być geodeta) za 4000zł. Niestety mój jest z Końskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 09.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Plamiak jutro lub w niedziele dam Ci namiary na projektanta z Jędrzejowa (nazwisko Nieszyn). On za nas robił wszystko prócz światła. I wydaje mi się ze brał mniej niż 3,5tyś. Ale wszystko dokładnie bede wiedział jutro pod wieczór lub w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 09.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dziekujemy za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 11.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 plamiak wszystko poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad i Basia 11.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam Szukamy osób zaczynających budowę z okolic Skarżyska-Kamiennej i Starachowic. My kończymy pomału przechodzić przez gąszcz spraw urzędowych i planujemy wbić pierwszą łopatę w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 11.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 plamiak wszystko poszło na priva Dziękujemy, mam nadzieję że będę mógł się odwdzięczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 13.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam Szukamy osób zaczynających budowę z okolic Skarżyska-Kamiennej i Starachowic. My kończymy pomału przechodzić przez gąszcz spraw urzędowych i planujemy wbić pierwszą łopatę w kwietniu Witamy, to fantastyczne, że grupa rośnie w siłę. Kilkanaście postów wyżej Kabrol pisze, że szuka kogoś z okolic Starachowic!!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 13.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 My też zgłaszamy się. Chcemy budować w okolicy Nowej Słupi, powiat Kielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabrol 13.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witajcie, napiszcie to do Basi i Konrada jaki projekt wybraliscie, jesli mozecie, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 13.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Wybraliśmy mały domek typu "stodoła" z biura Archeton. Ma odpowiednią na wieś nazwę : "Grześ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 15.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam wszystkich! Dawno tu nie zaglšdałam Nasz domek stoi sobie w stanie surowym zamknietym, a ja szukam desek podłogowych, ale nie sosnowych. Wiecie może o takowych w naszych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 15.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A my, "zieloni" i początkujący w materii budowlanej poszukujemy : 1) inspektora nadzoru inwestorskiego, który w naszym imieniu przypilnowałbyekipy2) dobrej sprawdzonej ekipy, firmy od kominków3) firmy do zrobienia koncepcji ogrzewania elektrycznego4) geodety, co dobrzy wytyczy dom nie myląc się, oraz przyjedzie tak jak sie umówił - Dzięki z góry. Licze na Waszą pomoc.Budujemy w powiecie kieleckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 15.02.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam.. wszystkich nowych grupowiczówpo dłuuugim milczeniu.. zawiadamiam tylko ze od ok miesiaca.. mieszkamy juz w naszym domku. Wykoczeniówka oczywiscie jeszcze w toku.. i mysle ze jeszcze to troche potrwa. Teraz niewiele mam wolnego czasu.. ze wzgledu na tzw. "sezon" w pracy wiec na forum zagladam bardzo rzadko. Pozdrawiam wszystkich i życze stalowych nerwów i siły przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 17.02.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A my, "zieloni" i początkujący w materii budowlanej poszukujemy : 1) inspektora nadzoru inwestorskiego, który w naszym imieniu przypilnowałby ekipy 2) dobrej sprawdzonej ekipy, firmy od kominków 3) firmy do zrobienia koncepcji ogrzewania elektrycznego 4) geodety, co dobrzy wytyczy dom nie myląc się, oraz przyjedzie tak jak sie umówił - Dzięki z góry. Licze na Waszą pomoc. Budujemy w powiecie kieleckim. Witam, jesli chodzi o ogrzewanie elektryczne to ma byc zasilanie elektryczne całego systemu czy tylko podłogówki? Jesli chodzi o podłogówkę,grzejniki i osprzęt mam dobre namiary. Kominek projektował nam i wykonał plastyk,zależy jakiego kominka oczekujecie. Czy ma to byc coś z seryjnej produkcji czy raczej na indywidualne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 19.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki za odzew.Planujemy : kominek ( Jotul ?) z DGP orazpiece akumulacyjne, konwektory + podłogowe w łazienkach. Potrzebuję projektu, kogoś, kto to sensownie zaplanuje, może wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 19.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 zawiadamiam tylko ze od ok miesiaca.. mieszkamy juz w naszym domku. Ewa, gratulacje!!! Niech Wam się dobrze mieszka! Ja się już oswoiłam, przyzwyczaiłam do myśli, że to mój dom. Jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 20.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ewa również przyłączam się do życzeń i gratuluję serdecznie;-) Jarek244 P.S.Ewa ten parkiet u Was po prostu nie daje nam spać po nocach tak się w nim zadłużyliśmy, jest po prostu superancki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 22.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jako nowi i zaczynający szukamy w okolicach Kielc ( od strony cedzyny) dobrej hurtowni mat. budowlanych, gdzie moglibyśmy się zaopatrywać w materiały. zależy nam na osobach słownych, kontaktowych, no i aby zawieźli materiały w okolice Nowej Słupi. Potrzebujemy jeszce namiarów na betony B-15 i B - 20.Wszystkim dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts