Dodka 15.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 dzień dobry wszystkim!!! miło dołączyć do grona budujących w naszym pięknym województwie! jestem na etapie adaptacji projektu mam nadzieje że w tym roku choc fundamenty wylejemy! budujemy w kostomłotach a oto nasz przyszły domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=32 pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 15.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 No ładny domek będzie.Kostomłoty, to gdzieś koło Zagnańska zdaje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 18.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 do zagnańska to daleko bo to jest 4 km od makro takze bardziej blizej kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 18.08.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Wiedziałem,że w okolicy . Myślałem, że to jest na trasie pociągu Zagnańsk Łączna, a tu przed Kielcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 18.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No naprawdę kawał chałupy stawiacie!!! Ale zadowalam się tym, że w końcu ktoś z niedalekiej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 19.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a gdzie jeśli można wiedzieć? i może ktoś poleci mi kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 dzień dobry wszystkim!!! miło dołączyć do grona budujących w naszym pięknym województwie! jestem na etapie adaptacji projektu mam nadzieje że w tym roku choc fundamenty wylejemy! budujemy w kostomłotach a oto nasz przyszły domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=32 pozdrawiam wszystkich! Piękny projekt wybraliscie,obszerny i wygodny. Dużo zmian w projekcie przewidujecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 20.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 witam! rzeczywiście fajny projekt,tylko tego typu dachy są dość drogie -skomplikowana więżba, ale myślę,że wszystko macie przemyślane i przeliczone Wracając do tynków - też w planach były cementowo-wapienne, a są gipsowe. raczej równe, nie sprawdzałam halogenem, tylko przymiarem. Schną szybko, niepotrzebna gladż. A jeśli chodzi o materiały budowlane, większość kupowaliśmy w KCMB. Kierownika budowy musielismy zmienić Większość robót wykończeniowych zrobimy sami ,tzn głównie mąż,ale dzielnie mu sekunduję. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 20.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam budujących w świętokrzyskiem My budujemy "Karminę" z Archipelagu http://www.archipelag.pl/projekty-domow/karmina/, która wygląda tak: http://foto.onet.pl/g3yza,0jdwp4ssox0s,u.html Pozdrawiam serdecznie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 25.08.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a gdzie jeśli można wiedzieć? i może ktoś poleci mi kierownika budowy Pozdrawiam wszystkich.. jak zwykle po długim milczeniu. Dodka moge ci polecic mojego kierownika.. bardzo w porzadku facet - my w zasadzi potzrebowalismy go tylko do wpisów do dziennika, ale nie było problemów z przyjazdami ( nie liczył sobie za kazdy przyjazd tylko za całosć). Jezeli nadal jestes zainteresowana to daj znac na priva. My nareszcie wytynkowalismy nasz dom z zewnatrz, teraz czekamy na malowanie i podbitke - bedzie modrzew, a reszta to juz raczej za rok. Znów trzeba zbierac kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No fajnie:) Zaglądałam sobie do jakiejś grupy świętokrzyskiej, w której wszystko zamarło i dziwiłam się, czemu nasze okolice takie jakieś mało prężne, aż mnie uświadomiono, gdzie szukać (dzięki). Jestem z Kielc, mam zamiar budować domek w okolicach Miedzianej Góry. Na razie szukam projektu i czytam informacje, żeby się jako tako przygotować. Budowę zamierzam zacząć w przyszłym roku. Myślałam, że dam rade coś pozałatwiać teraz, ale facet wstrzymał sprzedaż działki do stycznia . Najgorsze, że już prawie sprzedałam dom, w którym obecnie mieszkam, żeby mieć na budowę. Zostałabym bez domu i bez działki. Do tego na zimę. Pozdrawiam wszystkich gorąco, bo pogoda okropna. Miałam iść na koncert na Kadzielnię. Córka sie bardzo uparła i słyszałam od wczoraj: obiecałaś!, obiecałaś! Przyznam, że przekupiłam ją pewnym banknotem i dała mi spokój. Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 08.09.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wo Matko, teraz dopiero sie zorientowalam, ze sa dwie grupy Swietokrzyskie. Tu tez ponowie pytanko - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - cos o porzadnej do dachow ekipie? - okolice Skarzyska. Pozdrawiam niskopiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 10.09.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja też po długiej niebytności na forum grupy - pozdrawiam wszystkich serdecznie. Dla zorientowanych i zainteresowanych - parapetów nie mam nadal. Tak dobrze mi się mieszka, że w ogóle nie zauważam już tych wszystkich braków. Ale muszę zrobić listę prac koniecznych przed zimą, bo za chińską republikę nie uda nam się podkręcić korby. Parapety będą na tej liście, bo zawsze to mniejsze przeciągi (szpary w piance). Trochę obsadzam. Tam gdzie trawa słabo rośnie, wtykam jakieś rośliny okrywowe. Ogrodziliśmy się niską i delikatną siatką i to był dobry pomysł. Nie straciliśmy nic z dotychczasowych pięknych okoliczności przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 11.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkich - może wiecie gdzie kupić więźbę w cenie do 600 zł/m3? (ewentualnie surowe drewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkich - może wiecie gdzie kupić więźbę w cenie do 600 zł/m3? (ewentualnie surowe drewno). Naprawdę bardzo wątpię. ja kupowałam w maju za 450-500 -znalazłam bardzo tani tartak w okolicy Nowej Dęby. Jednak w tej chwili w tym samym tartaku cena wynosi 650! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 12.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Czesc Niskopienni!Co taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hej Katarzyno Tu zawsze tak cichutko Skąd klikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 13.09.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Może jakiś SABAT panie zorganizują . To się troszkę ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Redwald -z tego co się zorientowałam to ty tu jesteś gospodarz- więc wprowadź jakąś animację kulturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 13.09.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ostatnio staram się rozruszać naszą Grupę , ale jakoś tak . . . Co się ktoś odezwie to zaraz znika w czeluściach internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts