TomekC73 04.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Szukam solidnej firmy która wykona mi kompleksowo POŚ wraz z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 07.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja poszukuję kogoś dobrego do aranżacji wnętrza domu? Orientujecie się ile taka przyjemność może kosztować w Kielcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 08.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję murarzy sprawdzonych...nie jakichś fryzjerów!!!! bo tacy tez sie trafiaja!!! .Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. Budowa w okolicach Kielc ....planuję zacząć na wiosnę.. pozdrawiam mayka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKJMKJ 20.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam poszukuje dobrej ekipy do wybudowania piwnicy. Zakres prac-:-szalunek, zbrojenie i wylanie ław 74 mb-murowanie scian z bloczka 200 m2 -4500 bloczków-szalowanie, zbrojenie i wylanie stropu 80 m2budowa między kwietniem a wrzesniem okolice Miedzianej Góry kontakt [email protected] , 602 492 237 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 25.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja poszukuję kogoś dobrego do aranżacji wnętrza domu? Orientujecie się ile taka przyjemność może kosztować w Kielcach? Chętnie wykonam taki projekt. Proszę o informację co miałby uwzględniać (czy wszystkie pomieszczenia, czy tylko wybrane i jaką powierzchnię miałby objąć) , a prześlę propozycję cenową na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 26.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ekipe mogę polecic ze spokojnym sumieniem, nie zaznalam tych złych wspomnien z budowy, było szybko solidnie itd wspomnie ze w lipcu jeszcze rosla trawka a juz w kwietniu bylismy na swoim ekipa robi wszystko od a do z naprawde polecam, cos braklo na budowie oczywiscie telefon czy kupic i za jaka cene potem faktura do raczki naprawde pełen profesjonalizm przy zakupie materiałów oczywiscie wykonawca powiedzial zebym zorientowala sie gdzie moge kupic najtaniej a poteam on pojechal ze mna do hurtowni i dzieki jego rabatom taniej bym nigdzie nie kupila oczywiscie matetial na terenie hurtowni mozna bylo przechowac i w miare potrzeby byl dowożony sukcesywnie , a co do projektatki do tez mialam zalezy co chcecie taniej czy bardzikej profesionalnie ja za duza łazienke i dół zapłacilam 3 tys za caly dom chciala 10 tys i to było tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 26.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ekipe mogę polecic ze spokojnym sumieniem, nie zaznalam tych złych wspomnien z budowy, było szybko solidnie itd wspomnie ze w lipcu jeszcze rosla trawka a juz w kwietniu bylismy na swoim ekipa robi wszystko od a do z naprawde polecam, cos braklo na budowie oczywiscie telefon czy kupic i za jaka cene potem faktura do raczki naprawde pełen profesjonalizm przy zakupie materiałów oczywiscie wykonawca powiedzial zebym zorientowala sie gdzie moge kupic najtaniej a poteam on pojechal ze mna do hurtowni i dzieki jego rabatom taniej bym nigdzie nie kupila oczywiscie matetial na terenie hurtowni mozna bylo przechowac i w miare potrzeby byl dowożony sukcesywnie , a co do projektatki do tez mialam zalezy co chcecie taniej czy bardzikej profesionalnie ja za duza łazienke i dół zapłacilam 3 tys za caly dom chciala 10 tys i to było tanio mówisz, że ekipa robi wszystko od a do z czyli wszystkie etapy do stanu surowego + cała wykończeniówka (instalacje, tynki, wylewki, ocieplenia itd)? Ciekawe co to za goście? A umowe podpisują?, mogą wskazać jakieś inne budowy gdzie robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tak umowa oczywiscie jest podpisywane, napewno moga pokazac bo równocześnie z moim domem budowali jeszcze dwa a ja miałam namiary na nich od 2 różnych osób i oczywiscie byli bardzo zadowolenie jedynie co jest ich wada to ciezko sie spotkac z wlascicielem bo troche zabiegane człowiek ale po odpisaniu umowy juz było wszystko ok i robią wszystko od wykoania dołu pod fundamenty po półeczki w domu a glazurkarza ma po prostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 27.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dodka czy dobrze zrozumiałam,że ta firma zajmuje się wszelkimi robotami?I nie trzeba biegać do jednego fachowca do drugiego,bo jedna ekipa zajmie się wszystkim?I na dodatek zrobi to bezproblemowo?A czy oni zajmują się rownież remontami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 nie nie trzeba biegac od jednego do drugiego a przede wszystkim nie mozna zgonic na kogos ze wczesniej bylo cos zle zrobione i teraz to oni sie mecza itd jak mieli znajomi wlasnie tak remontuja tez, no u mnie wszystko od a do z zrobione przez nich i juz mieszkamy po 9 miesiacach od wjechania koparki na dzialke to chyba o czyms swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję firmy robiącej tapety natryskowe,tynki ozdobne i tego typu rzeczy.Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. widze ze pytasz tez o tynki ozdobne tego nie robia no i stolarzami od schodów tez nie są, ale mialam polecone przez nich firmy i tez sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję firmy robiącej tapety natryskowe,tynki ozdobne i tego typu rzeczy.Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. widze ze pytasz tez o tynki ozdobne tego nie robia no i stolarzami od schodów tez nie są, ale mialam polecone przez nich firmy i tez sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 28.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 To ja bardzo poproszę namiary.Co prawda część remontów już za mną,ale nie wszystko niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 01.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A może ktoś polecić speców od papy termozgrzewalnej?Mam w projekcie kawałek płaskiego dachu i nie chcę, żeby za rok lub dwa przeciekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 08.12.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mam prośbę-możecie napisać jakie wyceny na stan surowy zamknięty i z wykończeniem-dostaliście od swoich ekip budujących? Chodzi mi o zorientowanie się jak się kształtują ceny budów w naszym regionie.Mam kuzyna w okolicach Poznania,który ma 4 wyceny budowy domku 100m kw -do stanu deweloperskiego od 230 do 250tys.Wydaje mi się że u nas tak tanio nie budują? Interesuje mnie domek z dachem dwuspadowym,pow 130 całkowitej,bez garażu i nie wiem czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 08.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 stan surowy zamknięty 67.000,00 a to domhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=32a odnośnie wykonczenie to zalezy co chcesz, jak bedziesz chciala to mam wycene kazdej pracy po kolei to ci napisze, ale ja sie napewno zmiescilam w tej kwocie co pisalas z wylkonczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymon11 08.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witamZ moją budową ruszam na wiosnę w okolicach Ostrowca Świętojrzyskiego.Bloczki kupię już teraz w hurtowni w Kunowie, chyba że znacie kogoś jeszcze tańszego?Czy macie jakiegoś sprawdzonego murarza? Byłbym wdzięczny za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 08.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja za stan surowy otwarty domu z garażem o łącznej pow. 232 m.kw. płacę 70 tys brutto. Oczywiście faktura i umowa z gwarancją kilkuletnią. Za m.kw wychodzi 300zł. Dom parterowy, strop drewniany. Sporo pracy przy dachu ( pow. dachu ponad 400 m.kw) i fundamentach. Fundamenty są ocieplone, instalacje wod-kan wyprowadzone. Oferta ta była pośrednia tzn kilka miałam sporo wyższych a ze 2 drastycznie małe (45 tys). Wykonawca rzetelny i będzie u nas robił wykończeniówkę w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 09.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dodka....ja jestem w kolejce u Ciebie!!!! bardzo mi zalezy na sprawdzonej ekipie budowlanej,,,, którzy zrobia wszystko...a nie latac za kazdym fachmanem.... oddzielnie pozdrawiam ... jak przyjadę zgłosze sie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.12.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Dużo, dużo zdrówka z okazji Świąt życzę wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts