Małgonia 30.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dodka!ja tez z prosba o namiary na ekipe.Moj dom co prawda juz stoi,ale rodzinka chce sie budowac w przyszlym roku, z gory dziekuje i wszystkim spelnienia marzen zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.01.2010 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 UWAGA!!! Mieszkanka świętokrzyskiego potrzebuje chwilowej pomocy dla swoich zwierząt. Tutaj szczegóły: http://forum.muratordom.pl/jesli-mozesz-wspomoz,t177079.htm Takim ludziom warto pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 04.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Poszkuję geodety z Kielc, który sprawnie zrobi mapki i wystawi dokument do odbioru domu. Macie kogoś sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 05.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mam pytanie, ile kosztuje robocizna SSO w powiecie kieleckim (dom 150m, dach dwuspadowy) ?? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Myślę, że SSO można postawić w granicach 25tyś. 30-35tyś. to już szersze pole do popisu, choć spokojnie można znaleźć i 2x drożej.Oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 06.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Myślę, że SSO można postawić w granicach 25tyś. 30-35tyś. to już szersze pole do popisu, choć spokojnie można znaleźć i 2x drożej. Oczywiście sama robocizna. czy podając tę kwotę masz na myśli też wykonanie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tak, razem z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 10.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ktoś jest odważny i cokolwiek w tą pogodę działa??Przy okazji najlepszego wszystkim forumowiczom na Nowy 2010 Rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No pewnie !!!Ścieżka do drzwi wejściowych odśnieżona. Czasem ktoś w kozie napali, coby całkiem wszystko nie pozamarzało.Trwa casting na elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 13.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chcesz dobrego czy taniego elektryka?Bo naprawdę dobrego mam - ale nie jest tani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 14.01.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pewnie że chcę dobrego ale i taniego Ale już mam, dziś nawet idziemy na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 14.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jakby ktoś jeszcze szukał elektryka to ja polecam i dobrego i taniego - własnego męża Robi także instalacje alarmowe, tv i wszelkie tego typu. Rabaty dla Forumowiczów A druga sprawa - orientujecie się jak stoją ceny materiałów? Kupować już czy jeszcze się wstrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 18.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam Grupe! Na wiosne planujemy z zona budowe wg projektu APS 161 w okolicach Kielc (Strawczyn). Teraz intensywnie poszukujemy ekipy i dostawcow materiałów w atrakcyjnych cenach. Moze cos doradzicie doświadczeni forumowicze?? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 19.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witamy! I jescze jedno:moze ktos polecici nam kierownika budowy, bo tez szukamy.Ewentualne namiary prosze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 28.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Choc nie buduje sie w świętokrzyskim, ale z tych stron pochodzimy z mezem, to chcialam skorzystac z waszej pomocy. szukam stolarza, badz zlotej raczki, kogos kto moglby mi zrobic meble do kuchni z barem w ksztalcie luku. oczywiscie cenowo musi byc konkurencyjny bo kasa na dudowie topi sie w tak straszliwym tempie... sami chyba wiecie. bede ogromnie wdzieczna za wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro72 28.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam grupę Mam pytanie czy ktoś z Was nie ma do polecenia dobrej i w miarę taniej brygady od ociepleń? Ile u Was liczyli za m2 oraz czy wliczali do powierzchni elewacji otwory okienne? Bardzo proszę o informacje Z góry dziękuję i pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro72 28.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Choc nie buduje sie w świętokrzyskim, ale z tych stron pochodzimy z mezem, to chcialam skorzystac z waszej pomocy. szukam stolarza, badz zlotej raczki, kogos kto moglby mi zrobic meble do kuchni z barem w ksztalcie luku. oczywiscie cenowo musi byc konkurencyjny bo kasa na dudowie topi sie w tak straszliwym tempie... sami chyba wiecie. bede ogromnie wdzieczna za wiadomosci Witaj Niestety nie wiem jakie chcesz mebelki do kuchni (klasyczne, nowoczesne), ale mogę Ci polecić http://www.stylowy.com.pl/ robią naprawdę fajne meble takie z klimatem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ciekawe, że na tym zdjęciu pokazują kuchnię IKEA Fagerland razem ze swoim kredensem, a nie kuchnię zrobioną przez siebie? http://www.stylowy.com.pl/cache/18601191691251664985.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro72 28.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Słoneczko, ale pod tym zdjęciem na ich stronie jest napisane tylko : kredens sosna, nie pisze tam nic o całej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Słoneczko, ale pod tym zdjęciem na ich stronie jest napisane tylko : kredens sosna, nie pisze tam nic o całej kuchni. Nie jest napisane. A szkoda. Firma, która robi kuchnie z drewna, podpiera się Ikea? Aż się prosi, by zobaczyć cały komplet ich produkcji wraz z kredensem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts