sowa monikaka 03.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 MonikaKa, czy mogłabyś nam zdradzić z jakiej dachówki masz dach? Mamy podobny projekt ("Gaja" z "Domowych Klimatów") i szukamy jakiegoś zamiennika dla strasznie drogiej karpiówki. Serdecznie pozdrawiamy No przecież pokazałam zdjęcie mojej działki, nie mam jeszcze fundamentów, a co dopiero dachu Zmieniłam jednak propozycje z projektu i zamiast dachówki położymy dachówkę samonośną Regola firmy Plannja. Na tak "pokrecony" dach jak nasz będzie w sam raz, mało ścinków, skromniejsza więźba itd. Pozdrawiam MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Grześ 03.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Pomyliliśmy Cię z inna Moniką Niskie ciśnienie dzisiaj. Przepraszamy za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekAga 04.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam! Mam ogromną prośbę, czy ktoś z Was mógłby nam polecić kierownika budowy z okolic Starachowic? Będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA MOJEGO ALBUMU, SĄ W NIM OBIECANE ZDJĘCIA MOJEJ KUCHNI.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 04.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 MONIKKKAA mam pytanko czy na zdjęciu w holu to jest połączone drewno z marmurem? Super to wyglada!A na korztarzu co masz na podlodze?I koniecznie prosze o namiar na pana od zabudowy kuchni na priva!!! jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na paterze połączony jest parkiet dębowy z gresem polerowanym nowa gala.Na górze na korytarzu desk abrlinecka kolor orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 04.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzięki za szybką odp. Czekam na info odnośnie kuchni;-) jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jarek244 podaj meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 09.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 hej Z informacji parapetowych.... zamówiłam parapety płytek do łazienki nadal nie zamówilismy ale parapety.. beda. Jak zwykle u nas kolejnosc jest mocno zachwiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 10.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ewa to u Was parapetówa naprawdę DUŻYMI krokami się zbliża My dzisiaj odbieramy.... parapety Oj dzieje się ostatnio na placu, dzieje! jarek244 P.S. Ciekawe czy przypadkiem nie w tym samym punkcie zaopatrzyliśmy się w parapety;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 10.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Jarku.. skoro ty juz masz parapety.. to sadze ze parapetówa bedzie u ciebie, ja jeszcze musze czekać na te parapety - u mnie bedą drewniane ..a u ciebie.Napisz no co takiego sie dzieje u ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 10.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ewa, faktycznie Wy zdecydowaliście się na drzewo, my wybraliśmy PCV (kaska). Okna montować będę lada dzień, grzejniki z piecem w drodze, no i w przyszłym tygodniu brama z Dromy;-) A na początku września poddasze idzie do ubierania;-) Taki mamy front robót na tą chwilę Pozdrawiam jarek P.S. Mam nadzieję że w końcu pkażę się u Was, a i my też czekamy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 10.08.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 No to piekny front.. nie powiem nie powiem My owszem zamówilismy drewniane, poniewaz cena była przyzwoita 35 zł m.b. (30 cm szer, 4 cm gruby) my bierzemy troche szersze ale cena i tak przyzwoita wyszła. POza tym mamy piekny krater obok tarasu, wkopywali nam oczyszczalnie, okazało sie ze rury do szmba leżą na głębokosci 3m wiec pod oczyszczalnie trzeba było wykopac troche wieksza dziurę. Poza tym okazało sie ze potrzebujemy dłuższy komin rewizyjny do oczyszczalni, na który oczywiscie trzeba czekac.. z ta niezasypana dziurą. Mam nadzieje ze zima nas tak nie zastanie Jarku pochwal sie jaki piec w końcu kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 10.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Z ostatniej chwili:http://foto.onet.pl/upload/30/54/_621851_n.jpg Prawie skończony. Stanął w ciągu paru godzin (tzn. wkład już stał, a obudowa się wyczarowała z dnia na dzień). Jutro pewnie zobaczę "piec" kuchenny. Panowie podkręcili tempo.Ewa, gdzie zamawialiście te drewniane parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 11.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Bardzo przytulnie wygląda, gratulacje MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 11.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Fju, fju bardzo ładnie.. Kasia przodowniczka Kasiu namiary na stolarnie posle ci na priva. a oto mój kominek... ale daleko mu jeszcze do końca http://www.domek.edat.pl/galeria/albums/userpics/10002/kominek_-_cdn.jpg ach z nowości w końcu zamówilismy płytki do łazienek .. uff Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 11.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ach z nowości w końcu zamówilismy płytki do łazienek .. uff To w końcu na co się zdecydowałaś? .................. Wiadomość odebrałam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 16.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Tubądzin oczywiscie .. ale tylko majolike, stwierdzilismy ze tak bedzie lepiej pasowało do całokształtu.. tzn. ma byc kolorowo, troche rustykalnie, troche byle jak, byle było miło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 16.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Z płytkami koniec! Panowie odjechali w sobotę. Wykończyli górną łazienkę: http://foto.onet.pl/upload/10/19/_622881_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/18/6/_622882_n.jpg pralnię: http://foto.onet.pl/upload/31/31/_622884_n.jpg spiżarnię (we wnęce stanie lodówka, teraz jest tam pudło z szafką do dolnej toalety): http://foto.onet.pl/upload/3/72/_622885_n.jpg Na koniec machnęli "piec" w kuchni: http://foto.onet.pl/upload/34/63/_622883_n.jpg Jeszcze pan od mebli dorobi listwy ozdobne do okapu, półki, zabuduje wszystko szafkami. Może wyjdzie coś na kształt tego, o czym marzyliśmy. Szkoda, że wszystko robi się na wariata, bo można by dopracować szczegóły, a tak bierze się przeważnie to, co jest pod ręką i jako tako pasuje do wizji. Dzisiaj dostałam wiadomość, że parkiet już czeka w sklepie, a tu... http://foto.onet.pl/upload/30/68/_622894_n.jpg Mąż stwierdził, że jednak coś nie tak z wylewką w salonie, wziął młotek i dobrał się do tej fuszerki. Chyba "chlapaczom" (moje określenie ekipy tynkarzy działającej na naszej budowie) zabrakło betonu albo na złość chcieli zrobić. W tym miejscu zamiast ośmiu centymetrów betonu był dodatkowy styropian piątka plus trzy centymetry wylewki. No to jak miało się nie bujać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 17.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Fju, fju.. pięknie pani Katarzyno, mówie rzecz jasna o łazience i kuchni.. nie o wylewce.Apropos kuchni, prosze powiedz mi jak bedziecie montowac okap w tej obudowie z KG, a moze jest on juz zabudowany KG? Tez myslelismy o okapie obudowanym, lecz nie bardzo wiem jak sie za to zabrać, Jezeli mozesz zdradzic jakies szczegóły to bede wdzieczna. Co do papraków od waszej wylewki, to pozostaje życzenie " niech nas tacy szerokim łukiem omijają" czego z całego serca zycze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts