natali56 22.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy już wszyscy mają domy i nikt tu nie bywa? Ja zaczynam dopiero w tym roku, czy jest może ktoś kto jest aktualnie na etapie poszukiwania materiałów budowlanych. Interesuje mnie Max i jego cena ( w hurtowniach w których pytaliśmy cena 2,70 - 3,20 za sztukę.). Może ktoś znalazł tańszy? Jesienią w Kostomłotach był po 1,60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 22.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Natalio, to co pisałam Ci o schodach na privie, można odnieść też do innych matriałów. My na targach budowlanych w Kielcach zaklepaliśmy sobie też maksa z Hadykówki (gdzieś od Rzeszowa, nie są najtańsi) po promocyjnej (negocjowanej ostro) cenie i panowie wywiązali się z obietnicy, chociaż materiał wtedy podrożał. Transport na Świętokrzyskie był gratis. Nie wiem, czy jest sens szukać maksa jeszcze tańszego niż 1,60. Czy to nie odbija się na jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamba luna 26.01.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 witam ziomkow dzis tylko powitanie, jutro zaczynam czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 27.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witaj Mamba luna! no,czytania,to bedziesz mieć na długo! i naprawdę trudno się oderwać! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabrol 01.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witamczesto przegladam Forum ale dpiero teraz natknolem sie na Grupe ze Świętokrzyskiego, szukam osob z okolic starachowic ???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabrol 01.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witamczesto przegladam Forum ale dpiero teraz natknolem sie na Grupe ze Świętokrzyskiego, szukam osob z okolic starachowic ???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 04.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Czy orientuje się ktoś gdzie w rejonie Jędrzejowa kupię ziemie??? Chciałbym wyrównać i nadsypac (gromadzi mi sie sporo wody) działkę o wielkości 30x30. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 04.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam wszystkich. Czy orientuje się ktoś gdzie w rejonie Jędrzejowa kupię zemie??? Chciałbym wyrównać i nadsypac (gromadzi mi sie sporo wody) działkę o wielkości 30x30. Pozdrawiam Masz działkę w samym Jędrzejowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 04.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ok 15km od Jędrzejowa - Oksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 05.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam serdecznie Grupe Świętokrzyską Ja mieszkam w Kielcach i tu tez mam dzialkę ale niestety nie chca dac pozwolenia na budowę..... Może wiecie o jakiejs działce do sprzedania w Kielcach badz najblizszych okolicach??? Chyba bedziemy zmuszeni kupic nowa bo ta ktora mamy jest w sumie bezuzyteczna.... Bardzo bym prosila o pomoc oczywiscie im taniej tym lepiej i tak mniej wiecej do 1000m2 pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 05.02.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witamy w grupie! Moge dać Wam namiar na działki w okolicy Chęcin - kiedyś byłem zinteresowany. Tylko tam chyba będą większe... Gość który je sprzedaje załatwił wcześniej podział, może ma jeszcze inne w okolicyPiszcie na [email protected] Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 05.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dziekuje za tak miłe przyjecie i informacje ale wolelibysmy cos blizej Kielc bardziej obrzeza badz same Kielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 06.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ok 15km od Jędrzejowa - Oksa A to już bliżej moich stron włoszczowskich. Z Włoszczowy to mogłabym Ci dać namiar na kogoś, kto wozi piasek i ziemię, jakie się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 06.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ok 15km od Jędrzejowa - Oksa A to już bliżej moich stron włoszczowskich. Z Włoszczowy to mogłabym Ci dać namiar na kogoś, kto wozi piasek i ziemię, jakie się chce. to poproszę o ten namiar:-) a czy ten ktoś wie gdzie ew. ziemię można zakupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uciu widze że blisko będziemy do siebie mieli... W temacie ziemi nie pomogę, interesuje mnie czy miałeś jakieś problemy z Zakładem Energetycznym Jędrzejów. Wkrótce będę załatwiał przyłącze i z założenia spodziewam się problemów. Nie znalazłem Twojego dziennika budowy - tylko zdjęcia a byłbym wdzięczny za wszelkie wiadomości o budowaniu w tej okolicy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 06.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uciu czy miałeś jakieś problemy z Zakładem Energetycznym Jędrzejów. Witam w tch stronach:-) Co do prądu to najdłużej czekałem w energetyce na kobite, która się tym zajmuje... ciągle miała przerwe...ale po 4 godzinach wróciła do biura. Poza tym denerwującym wstępem wszytko poszło gładko. Od złożenia wniosku do podłączenia czekałem 10-14dni. Nie wiem może miałem szczeście?? Ale szczerze mowiąc to z niczym nie miałem jakichś poważniejszych problemów. No może poza cenami: jak zaczynałęm budowe to za pustak płaciłem 4.5zł a jak kończyłem to prawie 7!!!! Poza tym wszystko ok. Jak masz jakiieś pytania to bez problemu odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 06.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ok 15km od Jędrzejowa - Oksa A to już bliżej moich stron włoszczowskich. Z Włoszczowy to mogłabym Ci dać namiar na kogoś, kto wozi piasek i ziemię, jakie się chce. to poproszę o ten namiar:-) a czy ten ktoś wie gdzie ew. ziemię można zakupić?? Tak, oczywiście. On sam sprzedaje ziemię i piasek. Prześlę Ci jutro na priva namiar, bo muszę się upewnić, czy mam aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 06.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uciu widze że blisko będziemy do siebie mieli... W temacie ziemi nie pomogę, interesuje mnie czy miałeś jakieś problemy z Zakładem Energetycznym Jędrzejów. Wkrótce będę załatwiał przyłącze i z założenia spodziewam się problemów. Nie znalazłem Twojego dziennika budowy - tylko zdjęcia a byłbym wdzięczny za wszelkie wiadomości o budowaniu w tej okolicy.Pozdrawiam! Sorry, że się wcinam, ale ja też podlegam pod ZE Jędrzejów . Nie mieliśmy problemów, nawet coś tam nam przyspieszyli, ale... No właśnie. W zasadzie wszystkie uzgodnienia, składanie wniosków pilotował (zawoził do Jędrzejowa) pan elektryk, który opracowywał instalacje do adaptacji projektu, a wcześniej robił nam projekt przyłącza (bo my ciągnęliśmy 100 metrów, podpinając się do sieci prostopadłej, trzeba było do niej wpinać dodatkową "pokrakę"). Może dlatego, mimo skomplikowania całej tej operacji, wszystko poszło gładko i dla nas wręcz niezauważalnie. Mąż elektrykowi coś tam odpalił za tę dodatkową papierkową usługę, bo sam nie dałby fizycznie rady tego załatwić, i mieliśmy spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dziekujemy za każdą pomoc! Może jak już będę coś bardziej konkretnie wiedział poproszę o bardziej konkretne namiary.Stander może masz jakieś namiary na projektanta który zrobi adaptacje projektu? Mamy już jednego na oku - podobno mógłby kompleksowo poprowadzić kwitologię: projekt, adaptację, przepchnięcie spraw w urzedach, przyłącza. A może sowa(monikakaka) kogoś zna, w końcu to blisko...Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 07.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 To ja z pewną dozą niesmiałości ( )chciałbym przynależeć do tego szacownego grona. Gmina Sitkówka-Nowiny. pzdr. Darex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts