BZYQ 06.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jeśli chodzi o okna polecam DORBUD - profile schuko - te same co jezierski, a ceny 20% nizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 08.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki Wam za podpowiedzi Paolka Bardzi Ci dziękuję za wiadomość. Na pewno będę chciał skontaktować się i porozmawiać z tym Panem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 18.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam serdecznie grupe swietokrzyska Jest mi niezmiernie milo was wszystkich tu powitac. Chcialbym na samym poczatku zdjac czapke z glowy i zrobic wielki uklon w strone tych ktorzy zdecydowali sie na budowe swojego wymarzonego domu. Jak dla mnie samo przejscie formalnosci papierkowych oraz spraw zwiazanych z projektem bylo nie lada wyzwaniem. Ale na szczescie udalo sie, projekt i cala reszta jest zlozona w urzedzie i czekam teraz na pozwolenie. Planuje budowe w Miedzianej Gorze jest ktos moze z tych okolic? Zwracam sie takze z prosba do wszystkich forumowiczow o podanie namiaru na dobra ekipe budujaca stan zero,sciany,wiezba itp., jesli ktos byl zadowolony z firmy lub zdecydowanie by kogos polecal to uprzejmie prosze o informacje. Raczkuje jeszcze w tym temacie ale mam nadzieje ze przez lekture tego forum i wymiane doswiadczen z forumowiczami moje horyzonty wiedzy znacznie sie poszerza. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..MD.. 23.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam Wszystkich ! Poszukuję sprawdzonego architekta z kielc lub okolic pozdrawiam up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manio52 23.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam grupę Jestem w fazie załatwiania papierków a buduję w Ćmielowie. Powoli gromadzę materiał na budowę.Jaka hurtownia z okolić Ostrowca jest najtańsza?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 23.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 witam!strasznie dawno nie zaglądałam tutaj, mieszkamy co prawda juz w naszym domku, ale prac wykończeniowych sporo zostało.Byle do wiosny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 24.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no witam robsoneks ja buduje a raczej juz konczymy naszego atlasika niedaleko ciebie bo w kostomłotach, a odnosnie ekipy to moge polecic ze spokojnym sumieniem zaczeli nam budowe dokładnie 7 lipca 08 a gora za 2 miesiace bedziemy juz u siebie i naprawde znaja sie na rzeczy jak cos to podam namiary pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam, przymierzam się do budowy w Starachowicach, jest może ktoś z okolic? pozdrawiam wybudowanych , i budujących, i tych co dopiero marzą o budowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavax 24.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam Planuje budowę na wiosnę tego roku, na razie jestem na etapie formalności. Proponuje podawanie materiału, cenę i miejsce zakupu w naszym województwie.Myślę, że przyda się tym, którzy zaczynają budowę i już budujących.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab1 28.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam Wszystkich budowniczych. Jesteśmy na etapie PB i budujemy się koło Samsonowa ale szukamy brygad do SSO czy ma ktoś namiary na poleconą i niedrogą ekipe budowlaną???Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 01.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 moja ekipa jest z samsonowa niewiem czy droga czy tania ale napewno sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 11.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dodka skad braliscie materialy budowlane? z jakiej hurtowni? Z czego budujecie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 12.03.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 materiały bralismy z wolbudu dostalismy rabat nie bylo problemu z przechowaniem i z sukcesywnym dowożeniem także naprawde polecam tą firme, a budowaliśmy z ederu i naprawde super materiał, zresztą do niego przekonał nas nasz wykonawca pozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab1 12.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja dzisiaj kupiłem w Wolbudzie Ytonga 24p+w z transportem i przechowywaniem 8,20 brutto a nastawiałem się na wienerbergera porotherm 25 p+w ale różnica na metrze kwadr tych materiałów to 7,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 24.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was wie ile może trwać w Kieleckim starostwie lub wie z wlasnego doświadczenia ile może trwać wydanie pozwolenia na budowe od momentu wszczecia postępowania w sprawie wydania pozwolenia na budowe (takie pisemko dzis otrzymalem)?Juz sie niecierpliwie i tak z ciekawosci pytam.Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 24.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was wie ile może trwać w Kieleckim starostwie lub wie z wlasnego doświadczenia ile może trwać wydanie pozwolenia na budowe od momentu wszczecia postępowania w sprawie wydania pozwolenia na budowe (takie pisemko dzis otrzymalem)? Juz sie niecierpliwie i tak z ciekawosci pytam. Pozdrowka Nastaw się na maksymalny termin - 60 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 24.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was wie ile może trwać w Kieleckim starostwie lub wie z wlasnego doświadczenia ile może trwać wydanie pozwolenia na budowe od momentu wszczecia postępowania w sprawie wydania pozwolenia na budowe (takie pisemko dzis otrzymalem)? Juz sie niecierpliwie i tak z ciekawosci pytam. Pozdrowka Nastaw się na maksymalny termin - 60 dni. Hej, Nie zalamuj mnie kolego mam nadzieje ze to nie bedzie 60 dni, zlozylem wniosek o pozwolenie 05.03.2009 a 24.03.2009 otrzymalem informacje poczta o wszczeciu postepowania w sprawie wydania pozwolenia, zgodnie z przepisami maja na to 65 dni z czego prawie 20 juz minelo, mam nadzieje ze to bedzie szybciej:) Pozdrawiam i życze duzo wytrwalości.....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 24.03.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dni liczą się od daty złożenia pełnej dokumentacji chyba że w miedzy czasie wyjdzie cos nie tak. a powiem tak jak ci sie bardzo spieszy idz ładnie sie usmiechnij i może będzie cos wczesniej, ja trafiłam na pania Anie nie znałam nigdy tej kobietki i troszczke mi przyspieszyła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 24.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dodka a ile Ty czekalas na pozwolenie? 60 dni czy szybciej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.03.2009 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jak chcesz szybciej to chodz osobiscie po papiery a nie czekaj na poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts