Dodka 25.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 tak dostałam po około 40 dniach bo juz ekipa czekała i troche sie nachodziłam i utrułam zycie tej pani ANI ale udała sie wczesniej, takze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 25.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jak chcesz szybciej to chodz osobiscie po papiery a nie czekaj na poczte. Witam ponownie, Na szybkosc korespondencji nie narzekam bo wyslali do mnie pismo w poniedzialek a we wtorek rano juz bylo, ale chyba pojde za waszymi radami i przejde sie tam osobistycznie, zawsze to lepiej wiedziec na czym sie stoi Pozdrawiam. P.S. Kogo polecilibyscie do instalacji Pompy Ciepla z Kielc lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 26.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Może spróbuj kontaktować się z przedstawicielem firmy ELEKTRA -firma nazywa się KOPLEX, ne tel. 502 312 805 . U mnie robił facet ogrzewanie elektryczne. Wiem , że pompy ciepła i reku tez wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 31.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hmm, cos tu strasznie cicho, pogoda sie zrobila wiec chyba wszyscy sezon budowlany rozpoczeli i brak czasu na forum Pozdrowienia dla wytrwalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 31.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej My już działamy, będą nam lali strop, myślę koło poniedziałku.Pogoda super -wreszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 01.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A gdzie kolezanka sie buduje jesli mozna wiedziec? Z czegu budujesz i co dajesz na dach? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 01.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hej Budujemy w Dyminach z porothermu, a na dach dachówka ceramiczna Roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 01.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hej Budujemy w Dyminach z porothermu, a na dach dachówka ceramiczna Roben To podobnie jak ja czyli z poroth i dach cer Robena. No u mnie domek już stoi w stanie surowym a okna zabite dechami, ale nie długo czas działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 05.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Asia777 - jesteśmy sąsiadkami , ja tez w Dyminach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 05.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale fajnie świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 09.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej, witam wszystkich Ufff nareszcie Starostwo zrobilo nam prezent na swieta i dostalismy pozwolenia na budowe:)))))) ale zaj.....e!!!! trwalo to dokladnie 34 dni. To chyba niezly wynik, jeszcze sie musi uprawomocnic i dalej do przodu. Korzystając z okazji zycze wszystkim wesolych swiat cierpliwosci i wytrwalosci w budowaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 13.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 witam, przymierzam się do budowy w Starachowicach, jest może ktoś z okolic? pozdrawiam wybudowanych , i budujących, i tych co dopiero marzą o budowie też Witamy Wszystkich, my także będziemy budować w Starachowicach Poszukujemy w pobliżu firmy zajmującej się domami szkieletowymi, może coś słyszeliście??? Czy jest w okolicach firma zajmująca się przewiertami kierowanymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rarka 15.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. W lecie startujemy z budową w okolicach Sukowa. czy znacie jakąś ekipę od dachów w kielcach lub okolicy godną polecenia (dach dwuspadowy i raczej z blachodachówki). Szukam też hurtowni materiałów budowlanych z okolicy. Proszę o pomoc bo od niedawna tutaj mieszkam a budowa jest na mojej głowie Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Te z przestrogami również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 16.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. W lecie startujemy z budową w okolicach Sukowa. czy znacie jakąś ekipę od dachów w kielcach lub okolicy godną polecenia (dach dwuspadowy i raczej z blachodachówki). Szukam też hurtowni materiałów budowlanych z okolicy. Proszę o pomoc bo od niedawna tutaj mieszkam a budowa jest na mojej głowie Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Te z przestrogami również Niestety nie polecę Ci nikogo od dachu, mogę Cię tylko przestrzec przed partaczami, z którymi do dnia dzisiejszego się przyszło mi się borykać (wciąż przeciekają mi kominy wybudowane z pełnej cegły klinkierowej, na zaprawie wodoszczelnej Sopro). Poczytaj tu: http://forum.muratordom.pl/post2701819.htm?highlight=#2701819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 17.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nie wiem czy wypada mi sie dołączać już do tego formu:) bo my z M jestesy dopiero na etapie równania terenu i czekamu na przepisanie działki, al jak wszystko pójdzie dobrze to na jesień chcielibysmy przynajmniej pstawic stan "0".Chętnie jednak poczytam o wykoanawcach i poradach, z penościa takie informacje beda nam przydatne.Planujemy budowę w Zagnańsku. Może jest ktoś kto sie buduje w tamtych okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDALENA KOS 17.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam , a my Kielce -Dyminy , przed nami teraz elewacja i wykończeniówka własnie potrzebują solidnego stolarza czy możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liderka3 19.04.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam. I wpiasuję się w grupę budujących w świętokrzyskim. Ja swoje dzieło wznoszę w okolicach Włoszczowa - Łopuszno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 19.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witaj Magdalena! kolejna osoba z Dymin a na Targach Dom i Ogrod byliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Widzę, że przybyło forumowiczów ze świętokrzyskiego. Pozdrawiam serdecznie. Miałam budować dom w Miedzianej Górze, ale postanowiłam się wstrzymać i póki co remontuję ten, w którym mieszkam. Mam działkę w Maciejówce. Jest może ktoś, kto tam zamierza się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Podaję link tegorocznego zjazdu forumowiczów. Może z nasze grupy ktoś zechce się wybrać. http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts