Darko132 20.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów Przymierzam się do rozpoczecia budowy w lecie, ale narazie jestem na etapie załatwiania formalności, więc daleka droga przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett1719504851 20.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam wszystkich ze świętokrzyskiego Jesteśmy co prawda dopiero na początku, bo formalności za nami i przynajmniej częściowe równanie działki , ale do końca roku daleko. Tym się pocieszam - mam nadzieję, że pod koniec kwietnia zalejemy fundamenty. A co dalej - czas pokaże... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDALENA KOS 20.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witaj Magdalena! kolejna osoba z Dymin a na Targach Dom i Ogrod byliscie? Ano byliśmy , trochę pozbierałam ofert schodów ale co z polecenia to z polecenia )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 20.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Byłem na targach. Coś słabiutkie były. Możecie polecić kogoś sprawdzonego do murarki?? Buduję się w Cedzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ja zaglądam co jakiś czas, ale jakoś z Sandomierza budujących nie przybywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 20.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 też byłam na targach ale nic ciekawego... U nas zaczęli dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 20.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 trzeba było na nasze stoisko zajrzeć hala C, to z kolorowym domkiem dla dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 21.04.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Małgonia! A co wystawialiście? Bo nie zapamiętałem domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Rarka - nie wiem czy dotarł moj e-mail, z fachowcami rzeczywiście bywają problemy, jesli chodzi o hurtownie,korzystalismy głównie z KCMB, dobre ceny ma tez sklep w Brzezinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 w hali C wystawialiśmy sie, jak co roku zresztą z projektantka ogrodów. Na naszym stoisku był duży drewniany stół, nawadnianie z Gardeny i kolorowy domek dla dzieci, do ogrodu, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 nasza specjalność to mała architektura ogrodowa,czyli :altany, ogrodzenia,place zabaw, wędzarnie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 21.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Byłem na targach. Coś słabiutkie były. Możecie polecić kogoś sprawdzonego do murarki?? Buduję się w Cedzynie. To całkiem niedaleko ode mmne. Tylko ja wybudowałem (narazie w st surowym) tam gdzie samolociki fruwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDALENA KOS 21.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 nasza specjalność to mała architektura ogrodowa,czyli :altany, ogrodzenia,place zabaw, wędzarnie, itp. a ja byłam na Waszym stoisku i nawet jutro jestem umówiona z Panią Zofią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 22.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mnie do "małej architektury ogrodowej" jeszcze daleko. Ale! Dobrze wiedzieć No i witam kolegę "lotnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rarka 24.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Małgonia dzisiaj sprawdze maila. Bardzo dziekuję za informacje. My narazie zastanawiamy się bardzo poważnie nad projektem, musimy już wybrać bo czas nagli i decyzja już się uprawomocni za kilka dni:) Projetant dał nam do myslenia odnośnie garażu- zawsze mysleliśmy o takim z boku domu lub w jego bryle, on odradza i poleca zrobienie wolnostojącego. Wielkość działki nas nie ogranicza. A jak jest u was? jak myslicie czy robić garaż z domem na jeden samochód czy odddzielnie i od razu na dwa. Dom bedzie za miastem i napewno niedługo kupimy drugie autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Człowiek to jest dość wygodne stworzonko! Wygodnie jest w mróz, deszcz, i inne niedogodności zejść sobie do garażu, do cieplutkiego samochodziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 24.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Popieram pigola My mamy dwustanowiskowy garaż w bryle i mimo, że jeszcze nie mieszkamy to nadal bym tego nie zmieniła i uważam, że to super sprawa Znajomi którzy mają w bryle też chwalą no ale wiadomo- kwestia gustu i potrzeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 24.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dla mnie jedyną zaletą garażu wybudowanego w obrębie budynku mieszkalnego jest możliwość uzyskania zwrotu różnicy podatku VAT, pomiędzy 22% a 7%, za zakup materiałów użytych do jego budowy oraz mniejsze podatki lokalne. Innych pozytywów nie widzę. Żadna to wygoda mieszkać z samochodami pod jednym dachem. Najlepszym wg mnie rozwiązaniem jest garaż wolnostojący, w którym znajduje się również kotłownia. Dzięki temu cały syf jest poza domem, o bezpieczeństwie domowników nie wspomnę. Garaż taki może jednocześnie pełnić rolę domku gościnnego, jeżeli wykorzysta się na ten cel poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.04.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hmmm. Też racja. Chociaż to już są wtedy dwa domy. A na to trzeba mieć kaskę! Oj trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rarka 24.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 do Małgonia: niestety nie mam e-maila od ciebie. Możesz wysłać jeszcze raz: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts