Jaro72 06.02.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Słoneczko, ale pod tym zdjęciem na ich stronie jest napisane tylko : kredens sosna, nie pisze tam nic o całej kuchni.A szkoda. Firma, która robi kuchnie z drewna, podpiera się Ikea? Aż się prosi, by zobaczyć cały komplet ich produkcji wraz z kredensem. Witaj Sloneczko Widziałem osobiście meble w wykonaniu tej firmy, nie tylko kredens , ale szafy, witryny komody, również schody ... i łóżka, meble ogrodowe. Są naprawdę porządnie wykonane. A swoją drogą, jaką masz pewność że to kuchnia IKEA Fagerland (taka jaką Ty posiadasz), może jest do niej bardzo podobna, bo wątpię, że rodzinia stolarzy, jedzie szmat drogi do tak modnej IKEI i kupuje tam dla siebie meble. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A swoją drogą, jaką masz pewność że to kuchnia IKEA Fagerland (taka jaką Ty posiadasz), może jest do niej bardzo podobna, bo wątpię, że rodzinia stolarzy, jedzie szmat drogi do tak modnej IKEI i kupuje tam dla siebie meble. Pozdrawiam Nie wkopuj ich... Jeśli to podróbka, to bardzo udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafa 10.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szukam firmy/osoby zajmującej się instalacją przydomowych zbiorników gazowych na terenie Kielc i okolic. Jeżeli ktoś ma namiar to będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 14.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam grupę świętokrzyską Dodka, czy też możesz przesłać mi namiary na swoją ekipę? zaczynam na wiosnę budowę domu i szukam sprawdzonej ekipy. tymon11 po ile kupowałeś te bloczki w Kunowie?, podaj namiar na tą hurtownię czy ktoś z Was budował z porothermu 25 P+W kl 15? jakie ceny dostaliście, ja na razie najniższą 5,5 czy to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 16.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 witam....!!!! Dodka ....co sie nie odzywasz? napisałam do Ciebie 2 wiadomosci na priv... i cisza.....czy sie pogniewałaś? ja jestem jeszcze ''na wygnaniu''...ale pod koniec marca wracam...wracam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 20.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam forumowiczow, Czy ma ktoś z was namiar na solidnego stolarza z kielc lub ze swietokrzyskiego, który podjalby sie zrobienia schodów, drzwi wejsciowych oraz drzwi wewnetrznych- kompleksowo.Za wszystkie namiary z gory serdecznie dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.02.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czy ktoś z Was ma może okna od P. Pawlika z Brzezin/k Morawicy?lub może wiecie coś na ich temat?proszę o opinię bo nigdzie nie trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKJMKJ 27.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć, buduje ktos rododendrona w Kielcach lub okolicy?? My startujemy z rodo 6 2G na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 28.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 możecie polecić speca od dachu? dach dość skomplikowany, będziemy kryć dachówką betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 02.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Szanowną Grupę Świętokrzyską. Mam pytanko do Was. Czy ktoś miał styczność z niejakim panem Cezarym Mielenieckim z Galerii Podłóg ECOFLOOR z Buska-Zdróju. Jestem zainteresowanym jego ofertą na kompleksowe wykonanie podłóg drewnianych, jednak nigdzie nie mogę znaleźć w sieci (na tym forum i gdzie indziej) opinii na jego temat. Ani pozytywnych, ani negatywnych. Może u kogoś z Was wykonywał podłogi drewniane i macie opinie czy firma jest godna polecenia czy należy ją omijać szerokim łukiem. pozdrawiam St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojo117 04.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Wszystkich.Poszukuję ekipy budowlanej do budowy domu Delta (http://www.krajobrazy.com.pl), budowa Os-wiec Św., ściana prawdopodobnie trójwarstowa. Proszę dajcie namiary na sprawdzonych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKJMKJ 07.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć,ma ktos do odsprzedania rozdzielnice budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 09.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam. Moze doradzicie mi, gdzie można zakupić drzewka leśne w okolicy Buska.Chodzi o większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Tu masz namiary na nadleśnictwa w świętokrzyskim: http://tiny.pl/hgt2l . Pisz, dzwoń i pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 10.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 18.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, to moje pierwsze kroki na forum Potrzebuję dobrej ekipy murarzy w okolicy Sandmierza/Tarnobrzegu. Czy mogłabym prosić o jakieś dane na pw? lub czy mogą mi Pańswo polecic gdzie mozna znaleźć wymienić się tego typu informacjami na forum? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 29.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Hej! Czy jest tu ktoś z pgranicza Małopolski,a Świetokrzyskiego. ??? Cisza taka panuje na tym forum.Wiadomo,że z netem tu raczej ciężko (sama tego doświadczyłam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_kow_86 30.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, My również ze świętokrzyskiego Budujemy loreto II z archigraph - oczywiście bez poprawek się nie obyło http://www.archigraph.pl/projekt/loreto-ii.html Stan surowy zamknięty + elektryka. W tym sezonie zamierzamy na pewno tynki wewnątrz i wylewki + część hydrauliki. Potrzebuję kogoś w przystępnej cenie do tynków. Za ewentualny namiar na taką osobę z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 30.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No to budujecie niedaleko mnie Zastanawialiście się już jakie tynki zastosujecie ? Jak coś to polecam się Więcej na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 06.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 co to sie porobiło na tym forum??????czy tylko u mnie?nie moge nic znależć? tamta szta graficzna była bardziej przejrzysta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts