plamiak 13.03.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 To możesz zaczynać - będą dodawać plastyfikator, on umozliwia murowanie do -2 stopni. Niedaleko mnie już 3 tygodnie temu wylewali ławy dużego budynku, z tym że to beton przemysłowy ze specjalnymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 15.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam Ekipa budowlańców aż się rwie do otwarcia sezonu,nie wiem czy zaczynać,czy tez poczekać. Ława zalana w tamtym roku,teraz chcę ciągnąć z bloczków.Prognoza długoterminowa nie przewiduje nocnych przymrozków do 20 marca,temperatura będzie oscylować w granicach 7 w dzień i 0 w nocy. My juz zaczelismy I juz mam dosc. Niech minie ten tydzien, a bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 24.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ale cisza, jak makiem zasiał. Czyżby każdy na budowie siedział U nas prace ida na przód, tempo miło mnie mnie zaskakuje. Oby tak dalej dopiero ruszaliśmy, a juz bedziemy konczyć stan zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 24.03.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jeśli o mnie chodzi, to robię chodnik dookoła domu i odgradzam część "ogrodową", tak więc mam trochę zajęcia. Szkoda tylko że pogoda kapryśna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 25.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Jakie rynny stalowe polecacie i gdzie je kupić? (Kielce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 27.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam wszystkich budujących się w naszych pięknych świętokrzyskich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 27.03.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam, ja już zbudowałem - ale chętnie popatrzę na Wasze zmagania... Zapraszam do dzielenia się wrażeniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deze 28.03.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam Po ciężkich bojach skończyłem tzw.beczkę,czyli mury parteru.uff.Nie obyło się bez kilku problemików,które pewnie przyczyniły się do kilku siwych włosów na mej głowie;) Teraz zaczynamy etap stropu i znów problemik,ponieważ miały być stemple metalowe,kupiłem 0,80m3 desek tzw.półtorówek,ale w między czasie(super określenie) okazało się ze stemple będą jednak drewniane,więc 0,80m3 o grubości 1,5 cala desek, mam do sprzedania w wyjątkowo atrakcyjnej cenie:) Jeśli ktoś potrzebuje,odsprzedam razem ze stemplami drewnianymi: 3 i 2,5 metrowymi, cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 29.03.2011 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie pocieszę Cię jeśli powiem że wraz z zaawansowaniem prac, siwych włosów będzie przybywać wprost proporcjonalnie do wydanych pieiniędzy....Na stemple na pewno znajdzie się kupiec - moje jeszcze na dwóch innych budowach służyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 31.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Mam do sprzedania TANIO szare pustaki 24cm. 4 palety po 40szt. Okolice Sandomierza. Więcej info na pw zdjęcia w podpisie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 08.04.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Szukam tartaku, który poprawi mi projekt więźby i zrobi gotową więźbe do zamontowania na budowie, dach czterospadowy z wieloma lukarnami.Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 08.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Szukam tartaku, który poprawi mi projekt więźby i zrobi gotową więźbe do zamontowania na budowie, dach czterospadowy z wieloma lukarnami. Możecie coś polecić? Tartak w MASŁOWIE ,JA ZAMAWIAŁEM TAM WIĘDŻBE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 09.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 12.04.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich bydujących w naszych pięknych Górach Świętokrzyskich i życzę powodzenia i wytrwania wszystkim zaczynającym to tak duże przedsięwżięcie jakim jest budowa własnego domu. My z mężem na dzień dzisiejszy mamy stan surowy otwarty naszego DOMKU PROJEKT C126vis-a-vis z Muratora oczywiście było to zrobione w tamtym roku a teraz zaczynamy kolejny etap prac. POWODZENIA życzę Wam i Sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 13.04.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 My życzymy Wam wytrwałości przy wykończeniówce - to dopiero wymaga pieniędzy (wytrwałości też). Oczywiście o sukcesach meldujcie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 18.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Z okazji zblizajacych się Świąt Wielkanocnych, zycze wszystkim z grupy budujacej w naszym pięknym świetokrzyskim: -spadajacych cen materiałow,-solidnych fachowcow, -łatwych pieniedzy,- idalnych domów.A tak na powaznie duzo zdrowka, miłej radosnej atmosfery, smacznego jajka, mokrego poniedzialku i pogody ducha. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 18.04.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Dołączam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 22.04.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Sprzedam stemple ok. 250 szktuk, cena 3.50 za sztuke.Okolice Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 01.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Czy ktos z Was moze polecic mi jakiegos pewnego i w normalnej "cenie" fachowca od studni głębinowej? Z góry dziekuje. U nas na watku cisza, az makiem zasiał każdy coś wokól domu robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 20.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Mam pytanie:czy ktoś z was wie coś na temat firmy stolarskiej z Miąsowy?Nazywają się Babiarz.Miał już ktoś do czynienia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts