leos878 09.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja buduję kameralny 4 z pracowni domy z wizją w mąchocicach kapitulnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leos878 09.10.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ekipę do fundamentu nie droga i solidna poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia550 06.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czy ktoś zamawiał okna u Michalskiego w Strawczynie? Proszę o opinie... http://www.michalskiokna.pl/ Ja właśnie kończę budować w Strawczynie i mój Wykonawca tam był, ale koloru ponoć nie było. My braliśmy w końcu z Morawicy, znajomy, który siedzi w temacie mówił, że z Morawicy są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 06.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam, podaję kontakt do dobrego hydraulika, może się komuś przyda 501463944Firma "Rekinek" Starachowice - robili u nas wszystko: woda, kanaliza, centralne ogrzewanie, kominek - kawał dobrej roboty i wszystko działa bez zastrzeżeń!Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 11.11.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a jakie okna zamawialiście? jaki profil i kolor? my chcemy standardowe 3- szybowe na profilach Veki i w Starwczynie dobre ceny mają i jakość też podobno bez zastrzeżeń, szukam jednak więcej opinii na ten temat... My mamy okna 3 szybowe z ciepłą ramką, zawiasy chowane i ciepły montaż od Jezierskiego. Póki co od pół roku jesteśmy przeadowoloni;-) jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 15.11.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 do firmy 2 lata temu kupowaliśmy okna 3szybowe w apolloplaście - jakieś 40 okien z montażem (w tym część z szyami P4) - po 2ch latach bez zarzutu, jedna regulacja była potrzebna ale na oknie nietypowym bo 2.5m wysokości i 80cm często otwieranym i wychylanym ale to szczegół, fachowiec przyjechał kluczykiem pokręcił i tyle.. zero problemów, na wiosnę dla siebie na budowę też chyba tam kupię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 20.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Potrzebuję zakupić deski na szalunki w dobrej cenie, okolice KIELC, Ponadto prosze o namiary na solidny i tani tartak w swietokrzyskim, celem zamówienia materiału na wieźbę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpak 06.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 czy ktoś zamawiał okna u Michalskiego w Strawczynie? Proszę o opinie... http://www.michalskiokna.pl/ Słyszałam bardzo dużo dobrego o tych oknach. Miałam od nich wycenę i korzystnie wypadli. Podobno mają też dobrą ekipę od montażu. Nie zamówiłam u nich bo za długi, jak dla mnie, termin realizacji. Zamówiłam z okna z vetrexu i są narazie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpak 06.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Potrzebuję zakupić deski na szalunki w dobrej cenie, okolice KIELC, Ponadto prosze o namiary na solidny i tani tartak w swietokrzyskim, celem zamówienia materiału na wieźbę [email protected] Ja zamawiałam w oblęgorze w tartaku, cena była oki. Solidni też byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 13.12.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A czy szukał ktoś z was okien z montażem w warstwie ocieplenia? Niewielu wyk. chce się podjąć...Budowa pod Ostrowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 13.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A czy szukał ktoś z was okien z montażem w warstwie ocieplenia? Niewielu wyk. chce się podjąć...Budowa pod Ostrowcem. W Kielcach na początku roku poszukiwałem takiej ekpiy i przyznam szczerze że częściej wiedziałem więcej niż sprzedawcy. Trafiłem na jeda firmę, która wiedziała o co mi chodzi z tzw. ciepłym montażem i na nich poszukiwania skończyłem, póki co jestem zadowolony. jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmic 27.12.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam.Potrzebuje stempli na budowe prowizorycznego ogrodzenia. Wie ktos gdzie mozna kupic w dobrej cenie w okolicy Starachowic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek87 13.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam Wszystkich Na jesień 2012 roku zacząłem budowe koło Piekoszowa Mam juz zalane ławy oraz wymurowane z bloczka fundamenty.. Na wiosne planuje dalej działać . Mam pytanko czy ktoś nie chce sie pozbyć desek szalunkowych. Proszę o odpowiedzi na priva Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 13.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 My też budujemy w okolicach Starachowic, ale stemple, niestety już u nas poszły na opał Za to mam pytane odnoście firm zajmujących się instalacjami grzewczymi oraz tynkami z agregatu w naszych okolicach, ma ktoś namiary na soildne ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek87 14.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 To my sąsiadami jesteśmy! - w którym miejscu budujecie i jaki projekt?[/q Hej Nektaryna Budujemy za Wincentowem kawałek miejscowość nazywa sie Korczyn. My mamy projekt z pracowni archon "dom w lucernie 3 " A ty Gdzie sie budujesz w jakiej miejscowości i jaki projekt budujesz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek_80 15.01.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witajcie. Czy może ktoś polecić sprawdzoną ekipę do budowy domu z silikatów/betonu komórkowego (na cienką spoinę) z rejonu Kielc i okolic ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek87 18.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Potrzebuje kupić deski na szalunki. Może ktoś ma do sprzedania z budowy swojej . Lub może zna ktoś jakiś tartak w miare tani w okolicach Piekoszowa . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 My też budujemy w okolicach Starachowic, ale stemple, niestety już u nas poszły na opał Za to mam pytane odnoście firm zajmujących się instalacjami grzewczymi oraz tynkami z agregatu w naszych okolicach, ma ktoś namiary na soildne ekipy? Zareklamuję się trochę w końcu do starachowic daleko nie jest. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deshi 24.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam W tym roku zaczynam budowę w Chełmcach koło Kielc i poszukuję solidnej i niedrogiej ekipy do wykonania stanu zero (pytanie szczególnie do Nektaryny i Maciek87 którzy w zeszłym roku robili właśnie stan 0 w mojej okolicy:)) Jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego to proszę o namiary na:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 21.02.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A czy szukał ktoś z was okien z montażem w warstwie ocieplenia? Niewielu wyk. chce się podjąć...Budowa pod Ostrowcem. Tak z czystej ciekawości: znalazłaś jakiegoś magika od tych okien ? Bo już chyba z 3 osoba mnie pytała, czy w ostrowcu nie znam kogoś takiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts