Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Świętokrzyska

the_anonim

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

Na początek się przedstawię RAV z Kałkowa, domek ARCHONU "dom w rododendronach P".

Jestem na etapie krycia dachu, ale zbieram też oferty na okna, kto może coś napisać o takich firmach jak ABUD Ostrowiec, DAKO Starachowice, Oknomix Końskie, chodzi o jakość okien a szególnie ich montażu.

pozdrawiam

RAV

• 4 weeks później...
Dlaczego???

teraz dopiero spostrzegłem to pytanie....

nie będę przesądzał, zobaczymy jak przebiegnie proces reklamacji, który uruchomiłem,

być może firma Hormann się zrehabilituje i nie będę miał już kłopotów z drzwiami.

Opiszę szerzej sprawę po jej zakończeniu i albo ich ozłocę albo ubłocę...

No to ładnie trafiałeś :)

Tragedii nie było - całą wykończeniówkę (bez płytek i tynków) zrobiłem sam, wszystkie instalacje również. Z podłogówki prawie zrobiłem doktorat. Chodzi o to, że ciągle zgłaszały się jakieś ekipy które oferowały swe usługi - a ja po kilku pytaniach ich żegnałem. Faktem jest że miałem czas na budowę - zwolniłem się z pracy. Moja wiedza zdobyta głównie w internecie i tak była więcej warta niż ich doświadczenie.

Tragedii nie było - całą wykończeniówkę (bez płytek i tynków) zrobiłem sam, wszystkie instalacje również. Z podłogówki prawie zrobiłem doktorat. Chodzi o to, że ciągle zgłaszały się jakieś ekipy które oferowały swe usługi - a ja po kilku pytaniach ich żegnałem. Faktem jest że miałem czas na budowę - zwolniłem się z pracy. Moja wiedza zdobyta głównie w internecie i tak była więcej warta niż ich doświadczenie.

no cóż ja zawsze twierdzę, że 80 % w budowlance to..... :)